sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

o poveste o poveste adevarata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   onlyfritzz 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-November 08

Scris 07 November 2008 - 03:08 PM

hey!.....sa va mai spun ceva....nu este insa chiar de groaza dra mi-e cel putin mi s-a parut foarte cidat..
Era iarana. Veneam de la tzara seara. parintii mei au ramas la masina iar eu am intrta in casa, pe atunci stateam la parter. Mami'mea imi spusase sa deschid fereastra si asta am si facut. Dupa ce am descis-o mai m-am dus pe la bucatarie si apoi cand am venit am vazut un padurar la geam. Poate din cauza varstei nu m-am speriat si m-am dus la geam sa il intreb ce vrea. El mi-a spus ca ar vrea sa vorbeasca cu taica'miu...iar eu m-am dus imediat sa il chem. Lucrul ciudat a fost ca in momentul cand m-am inotrs cu taica'miu omul respectiv nu era, iar in zapada era neatinsa.
Tatal meu a crezut ca l-am mintit, dar eu stiu ce am vazut...si sunt sigur ca nu mi-am imaginat....chiar daca au trecut ani buni si akum ma mai gandesc ce a fost in seara aia...
0

#2 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 08 November 2008 - 06:39 AM

Vezi postareaonlyfritzz, la Nov 7 2008, 04:08 PM, a spus:

hey!.....sa va mai spun ceva....nu este insa chiar de groaza dra mi-e cel putin mi s-a parut foarte cidat..
Era iarana. Veneam de la tzara seara. parintii mei au ramas la masina iar eu am intrta in casa, pe atunci stateam la parter. Mami'mea imi spusase sa deschid fereastra si asta am si facut. Dupa ce am descis-o mai m-am dus pe la bucatarie si apoi cand am venit am vazut un padurar la geam. Poate din cauza varstei nu m-am speriat si m-am dus la geam sa il intreb ce vrea. El mi-a spus ca ar vrea sa vorbeasca cu taica'miu...iar eu m-am dus imediat sa il chem. Lucrul ciudat a fost ca in momentul cand m-am inotrs cu taica'miu omul respectiv nu era, iar in zapada era neatinsa.
Tatal meu a crezut ca l-am mintit, dar eu stiu ce am vazut...si sunt sigur ca nu mi-am imaginat....chiar daca au trecut ani buni si akum ma mai gandesc ce a fost in seara aia...

O fi fost vreun elf ascuns de taică-tău īn portbagaj.
0

#3 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 08 November 2008 - 07:51 AM

Nu mă lua-n seamă, fără urmă de şagă acum, sunt lucruri care se īntāmplă. Explicaţii? Nu cred că cineva e-n măsură sută-n sută să-ţi dezlege vreo taină de pe acest Pămānt.

Aceasta postare a fost editata de diclona: 08 November 2008 - 07:52 AM

0

#4 Utilizator offline   Draconian girl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 18 December 2008 - 04:09 PM

asa este..sunt multe lucruri pe care nu le poti explica...mistere..si asa ar trebui sa ramana
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Controlu mintii
hmm...
Grand master D  58 10.016
Topic inchis vis nicola20  1 3.768