Pagina 1 din 1
vreau sa imi schimb nick-ul pe forum
Scris 07 November 2008 - 02:04 PM
Bici, la Nov 7 2008, 02:00 PM, a spus:
mai dati-mi idei!
Arcangelo 2
Hotu, Vacaru, Gaina, Baros, Morcov,Topor, Curutu, Putzalau, Fatalaul, Porcos, Barabula, Curalet, Musca, Suciu, Junghiatu, Posirca, Capra, Ciuta, Cacareaza, Speriatu, Partag, Batdesting, Batmandru, Castron, Boroboata, Cancea, Hainăroşie, Târziu, Ciupitu, Paragina, Hurduc, badula, ragalie, bounegru, talpalariuilaf, purcica, avesalon, Sarcina, Putica, Muia, Bucila, Pipi, Capbatut, Boubatran, Regulatu, Usainchisa, Pizdelea, Curu, Coi, Caca, Hitler, Muci, Ciulica, Besleaga, Ţepuru, velea, carase, Clichici, Clipici, Gunoi,Inimadeleu, PipotaGaina, Buca, Bucalae, Ciolan, Gainataru, Sanchi, Scancea, Şotaie, Izmenereci, Ciocalteu, Parlitu, Septelei, LicuriciBuda, Mierloi, Slănină, Poponea, Potop, Foca, Stafie, Bombă, Maciuca, Castron, Mortoiu, RahatLimbalata, Barbalata, Puţaru, BereBuna, Ochirosi, Posirca, Cucirca, şaptefraţi, Gainat(z), Guţoiu, Pasarica, LabăPalarie-Rosie,Pistol,Purcel,Cenuse, Găleată, Besoiu, Ciuciu, MEREU, Zero, Sarac, Gainar, Trintoru, Urechiatu, Taposu, Taran, Blegu, Blinda , Purice, Gologan, Rasnita, Sapun , Gaura, Gavan, Buda, Minciuna, Putan, Betivu , Sulea, Foamete, StanCioi, mortu, Cîrnat, Tarălungă respectiv, Carteputredă, Roata-Moale, Gainaoarba, prostu, Cartoafa, Flocea, Pasarica, Laba, Sula, Bou batrin, Oase negre, Jegu, Bubatu, Stricatu, Nespalatu, Pisu,Bot de rata, Gunoiuc, Pierde vara, Sfirc, Usa inchisa, Pirtan, Bulan, Bula, Capdebou, Butoi, socoteala, Broscaru, Taratura, uţu,Ghizdaverde, Zuza, Bobina, Mereacre, Cocaina, Pizdiric, Carcadia, Sperminţan, Poalelungi, Ouatu, CracanaMădularu, Umezeanu, GainaPlouata, Zorila, Cacareaza, Purcea, Gainaoraba, Inimarea, Iarbaverde, Papa-lapte
mi-a fost lene sa corectez
ma bazez pe intuitia ta in unel situatii
acum ai de unde alege
Bucila ma inspira proFund
si Târâtură
Scris 07 November 2008 - 03:16 PM
Ce ziceti de: problema rezolvata, restul discutiilor nu mai au sens?
TOPIC INCHIS!
TOPIC INCHIS!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sunt in Spania si am probleme mari!
Suntem cu sotul in Spania, am fost atrasi aici de un escroc |
Piersicuta Nebuna | 21 | 10.062 |
|