sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Personalitatea si Destinul Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   mihai1982 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-November 08

Scris 13 November 2008 - 09:32 PM

Vezi postareanicnic3, la Nov 13 2008, 10:47 AM, a spus:

Bingooooooooo :roll: !
Pune-ti o dorinta in 5 secunde!
La finele vietii ti se va indeplini :P !

si daca nu se va implini, atunci ptr asta s-a inventat reincarnarea, nu? :)

Vezi postareadiclona, la Nov 13 2008, 12:36 AM, a spus:

Cum poate fi ECHILIBRAT cel ce-şi sechestrează fiica şi o violează? Ce e neclar??!?

Cum poate avea o fire BLÂNDĂ un violator al propriei sale fiice?

...

hmmm, esti tare suparata

poate e totusi joseph...
(asta ar fi numele vechi austriac al lui josef; cauti google "+austria +joseph", obtii 11.800.000, cauti "+austria +josef", obtii 421.000)

ia partea buna a lucrurilor, nu te mai necaji, sunt multe lucruri pe care nu le intelegem

:)

Aceasta postare a fost editata de mihai1982: 13 November 2008 - 09:22 PM

0

#22 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 13 November 2008 - 09:43 PM

Vezi postareamihai1982, la Nov 13 2008, 10:32 PM, a spus:

hmmm, esti tare suparata

poate e totusi joseph...
(asta ar fi numele vechi austriac al lui josef; cauti google "+austria +joseph", obtii 11.800.000, cauti "+austria +josef", obtii 421.000)

ia partea buna a lucrurilor, nu te mai necaji, sunt multe lucruri pe care nu le intelegem

:)

Da, sunt a naibii de supărată că există nerozie-n lumea asta.
Frate, tu nu-nţelegi că nu-i relevant de-l cheamă josef, gigel sau varvara, ci FAPTUL CĂ TOATE CARACTERISTICILE ALEA DE PE SITE SUNT FALSE?
Cum poate un violator să fie blând, sensibil, echilibrat aşa cum pretind ăia? Ce ar trebui să-ţi pâlpâie pt a pricepe?
0

#23 Utilizator offline   koffemaker 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 13 November 2008 - 09:48 PM

[quote name='mihai1982' date='Nov 11 2008, 11:06 PM' post='1059704701']
m-ati zapacit, sau sarah, nicnic, diclona sunteti toate aceiasi sau nu stiu, o fi lumea plina de fermecatori si sentimentali
sarah Eşti o fire fermecătoare, sentimentală
nicnic3 Eşti o fire fermecătoare, sentimentală
diclona Eşti o fire fermecătoare, sentimentală

Am facut testul ptr Basescu : Nume:Basescu, Prenume:Traian, Data nasterii: 4.11.2008
http://www.calcule.r...tor.aspx?sid=28

Drumul de viaţă - 22

cum adica data nasterii... 2008? :)
0

#24 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 November 2008 - 09:48 PM

Trăsăturile pt austriac le-am luat după ce ai introdus TU datele cu prenumele fuckin' JOSEPH şi-i ieşea că-i blând, tandru, sensibilos şi dalb la suflet. Logica ce-ţi spune, bre?

Aceasta postare a fost editata de diclona: 13 November 2008 - 09:50 PM

0

#25 Utilizator offline   mihai1982 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 November 2008 - 08:15 PM

Vezi postareadiclona, la Nov 13 2008, 09:48 PM, a spus:

Trăsăturile pt austriac le-am luat după ce ai introdus TU datele cu prenumele fuckin' JOSEPH şi-i ieşea că-i blând, tandru, sensibilos şi dalb la suflet. Logica ce-ţi spune, bre?

Logica imi spune sa nu ma pun cu membrul silver cu numarul 55.079 care in numerologie este

5+5+0+7+9=26 care e dublul lui 13

ia uite si numele tau :yes:
diclona = 4+9+3+3+6+5+1 = 31

as fi curios sa vad ce ti-a iesit exact la test, nu ne dai si noua un copy/paste?
0

#26 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 November 2008 - 08:38 PM

Vezi postareamihai1982, la Nov 14 2008, 09:15 PM, a spus:

Logica imi spune sa nu ma pun cu membrul silver cu numarul 55.079 care in numerologie este

5+5+0+7+9=26 care e dublul lui 13

ia uite si numele tau :)
diclona = 4+9+3+3+6+5+1 = 31

as fi curios sa vad ce ti-a iesit exact la test, nu ne dai si noua un copy/paste?

Buhuhuuuuu, tare asta cu 13. :crazy: Dacă n-ai vorbi serios şi n-ai crede ceea ce spui, ai fi chiar simpatic. :)

Bine, o să-mi fac testu' cu prenumele DICLONA, numele lu' tătuca ROPORTAL, data naşterii 21-septembrie-2006 şi-ţi dau copy/paste imediat. :crazy:

"Drumul de viaţă - 7
Viaţă interioară şi independentă. Este un drum de viaţă care favorizează activitatea intelectuală, viaţa interioară sau spirituală şi tot ceea ce are legatura cu analiza sau cu cercetarea. Simbolizează aspiraţia către independenţă şi uneori spre singurătate. Caracterizează adesea un destin original, o reuşită dezinteresată. Prieteniile sunt o sursă permanentă de satisfacţie, dar căsătoria nu e totdeauna uşor de realizat. Calităţile necesare pentru a accede în mod fericit sunt: interesul faţă de ceilalţi, reflecţia, dezinteresul faţă de aspectele materiale ale existenţei (a se vedea personalitatea).
De asemenea, se ivesc dificultăţi datorate numărului Dumneavoastră de exprimare.

Ziua de naştere - 8
Reuşită materială şi profesională, uneori ascensiune în lumea finanţelor şi a puterii, evoluţie mai degrabă rapidă.
Numărul zilei de naştere corespunde cu un număr lipsă din graficul numelui Dumneavoastră. Este posibil să cunoaşteţi eşecuri personale atâta timp cât nu veţi fi învăţat lecţia acestui număr lipsă. Acelaşi gen de dificultăţi se va manifesta sub diferite forme, până ce veţi evolua în mod mulţumitor.
Să învăţăm să găsim un echilibru corect în viaţă şi să nu mai trăim doar pentru bani şi pentru aspectele materiale (dar nici să nu ajungem să dispreţuim banii şi lumea materială). Să evităm atitudinile extreme.

Numarul unic - 18
Numărul Dumneavoastră unic este 18.
Imaginaţie, dar erori şi înşelarea celorlalţi. :D Uuuuuuuuuu!
Ziua de 18 a fiecărei luni vă este în mod special benefică. Profitaţi de această zi pentru a întreprinde lucruri mai delicate, pentru a semna un contract, pentru a vă întâlni cu cel sau cea pe care îl sau o iubiţi."

Aşadar, până şi la DICLONA s-au bâlbâit. Păi, bre, ori voi avea "reuşite dezinteresate", ori vreau să-i înşel pe ceilalţi?
Ori nu mă interesează banii şi aspectele materiale ale vieţii, ori sunt profund interesată de ele?

Da, testu-i de-o imbecilitate crasă.
:airkiss:

Aceasta postare a fost editata de diclona: 14 November 2008 - 08:46 PM

0

#27 Utilizator offline   mihai1982 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 November 2008 - 10:21 AM

Vezi postareadiclona, la Nov 14 2008, 08:38 PM, a spus:

Buhuhuuuuu, tare asta cu 13. :> Dacă n-ai vorbi serios şi n-ai crede ceea ce spui, ai fi chiar simpatic. O:)

Bine, o să-mi fac testu' cu prenumele DICLONA, numele lu' tătuca ROPORTAL, data naşterii 21-septembrie-2006 şi-ţi dau copy/paste imediat. :doh:

"Drumul de viaţă - 7
....

Ziua de naştere - 8
....

Numarul unic - 18

ooooffffffffffffffff
ce date ai introdus acolo???????

CUM SA ITI DEA ZI DE NASTERE 8 daca ai pus 21 septembrie? Poate sa iti dea numai 2+1=3!!!

Uite, ti-am facut eu testul si l-am si salvat la linkul urmator:
http://www.calcule.ro/Views/Calculator.asp...id=355&dm=5

Ai dat click pe link? Na, deci scrie asa:

Drumul de viaţă - 2

Viaţă de colaborare şi de armonie cu ceilalţi. Este un drum de viaţă care favorizează asocierea şi căsătoria. Se caută afecţiunea şi prietenia. Simbolizează o oarecare pasivitate şi se remarcă adesea o tendinţă de a se lăsa în voia evenimentelor. Comportă multe viraje, iar reuşita vine cu timpul, atunci când nu vine imediat, favorizată de ajutorul acordat de cineva. Calităţile necesare pentru a accede în mod fericit sunt: diplomaţia, răbdarea şi echilibrul (a se vedea personalitatea). (mihai: probabil vrea sa spuna ca daca vrei sa fi fericit(a) trebe sa fi mai rabdator/rabdatoare cu mine :P )
De asemenea, se ivesc dificultăţi datorate numărului Dumneavoastră de exprimare.

Ziua de naştere - 3 (mihai: asa da, 2+1=3 ;) )
Exprimă un numar a carui influenţă este majoră pentru fiecare. El acţionează în special în perioada cea mai activă a existenţei, cea în decursul căreia realizăm cele mai multe lucruri. (25-55 ani)
Viaţă agreabilă: contacte numeroase, bucurii în prietenie şi în iubire, creativitate, succes.

Numarul unic - 13
Multe persoane au acelaşi nume, multe au aceiaşi zi de nastere, dar combinaţia dintre cele 2 elemente face din fiecare dintre noi un numar unic. Acest numar ne influenţează puternic comportamentul şi destinul. (mihai: se pare ca numarul asta te urmareste pe forum :) )

Numărul Dumneavoastră unic este 13.
Destin schimbător, transformări radicale.
Ziua de 13 a fiecărei luni vă este în mod special benefică. Profitaţi de această zi pentru a întreprinde lucruri mai delicate, pentru a semna un contract, pentru a vă întâlni cu cel sau cea pe care îl sau o iubiţi.

Iar la personalitate, iacata ce zice
"Personalitate
Forţa morală şi psihică, inspiraţia, ambiţia îţi creează un ascendent asupra celor din jur. Ai tendinţe spre nervozitate, nerăbdare, ba chiar brutalitate." (mihai: Mie imi spuneti?! :lol: )

si relativ la ce ti-a transmis "tatuca ROPORTAL"
"Număr ereditar - 7
Prin înţelepciune dovedeşti a fi o persoană raţională."
0

#28 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 November 2008 - 06:18 PM

Da' binie, dragul mieu, pen' că observ că linia de demarcaţie între ficţiune şi realitate la tine-i inexistentă, o să-ţi las mai jos şi trăsăturile lu' frate-meu Mickey Mouse.

Date de intrare

Nume disney

Prenume mickey mouse

Data naşterii (zz.ll.aaaa) 18.11.1928

Rezultat

Drumul de viaţă - 4

Viaţă activă şi constructivă. :> Este un drum de viaţă care favorizează succesul prin muncă şi eforturi susţinute. Simbolizează iniţiativele stabile şi serioase şi permite în general o reuşită trainică (chiar dacă e vorba de o evoluţie lentă). Comportă riscuri puţine, dar presupune lipsa unei anumite fantezii şi nimic nu se obţine cu uşurinţă. Calităţile necesare pentru a accede în mod fericit sunt: dragostea pentru munca bine facută, corectitudinea, rigoarea şi perseverenţa (a se vedea personalitatea).

Ziua de naştere - 9
Exprimă un numar a carui influenţă este majoră pentru fiecare. El acţionează în special în perioada cea mai activă a existenţei, cea în decursul căreia realizăm cele mai multe lucruri. (25-55 ani)

Succes favorizat în viaţa publică şi împliniri uneori importante, relaţii cu străinătatea, călătorii, căsătorie anevoioasă. --- AM AUZIT ŞI EU CĂ NEVASTĂ-SA, MINNIE, E O CURVIŞTINĂ, L-A LĂSAT PT MIGHTY MOUSE, APOI PT DUFFY DUCK ŞI CICĂ ACUM SE DĂ CU YACHTU' LU' PUFF DADDY. :lol:

Numarul unic - 12

Dificultăţi materiale, încercări, erori în alegerea drumului. --- DA, A DUS-O TARE GREU ÎN ULTIMU' TIMP. DUPĂ CE A MIERLIT-O TAICĂ-SĂU, WALT DISNEY, A ŢINUT-O NUMA-N CHEFURI, I-A CHEMAT PE CEI MAI MARI MANELIŞTI SĂ-I ÎNCÂNTE AUZU' ŞI ŞOLDURILE, A CUMPĂRAT-O PE ALBA CA ZĂPADA DE LA CEI 7 PITICI ŞI A PUS-O SĂ SE PROSTITUEZE, PE CENUŞĂREASA A VÂNDUT-O LA NEGRU, PE HARAP ALB L-A ÎNSURAT CU CALUL ASTFEL ÎNCĂT ACU' NU MAI ARE UN ŞFANŢ. SE TOT ROAGĂ DE SERGIU NICOLAESCU SĂ-L IA ÎNTR-UN FILM, DAR N-ARE ŞANSE DE IZBÂNDĂ, BAG SEAMA.
Ziua de 12 a fiecărei luni vă este în mod special benefică. Profitaţi de această zi pentru a întreprinde lucruri mai delicate, pentru a semna un contract, pentru a vă întâlni cu cel sau cea pe care îl sau o iubiţi.
0

#29 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 15 November 2008 - 08:11 PM

Vezi postareadiclona, la Nov 15 2008, 06:18 PM, a spus:

Succes favorizat în viaţa publică şi împliniri uneori importante, relaţii cu străinătatea, călătorii, căsătorie anevoioasă. --- AM AUZIT ŞI EU CĂ NEVASTĂ-SA, MINNIE, E O CURVIŞTINĂ, L-A LĂSAT PT MIGHTY MOUSE, APOI PT DUFFY DUCK ŞI CICĂ ACUM SE DĂ CU YACHTU' LU' PUFF DADDY. ;)

Dificultăţi materiale, încercări, erori în alegerea drumului. --- DA, A DUS-O TARE GREU ÎN ULTIMU' TIMP. DUPĂ CE A MIERLIT-O TAICĂ-SĂU, WALT DISNEY, A ŢINUT-O NUMA-N CHEFURI, I-A CHEMAT PE CEI MAI MARI MANELIŞTI SĂ-I ÎNCÂNTE AUZU' ŞI ŞOLDURILE, A CUMPĂRAT-O PE ALBA CA ZĂPADA DE LA CEI 7 PITICI ŞI A PUS-O SĂ SE PROSTITUEZE, PE CENUŞĂREASA A VÂNDUT-O LA NEGRU, PE HARAP ALB L-A ÎNSURAT CU CALUL ASTFEL ÎNCĂT ACU' NU MAI ARE UN ŞFANŢ. SE TOT ROAGĂ DE SERGIU NICOLAESCU SĂ-L IA ÎNTR-UN FILM, DAR N-ARE ŞANSE DE IZBÂNDĂ, BAG SEAMA.

:P
pe mine nu m-ar deranja daca s-ar transfera topicul la ,,coltul vesel'' as sti exact unde gasesc portia de ras in fiecare zi
0

#30 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 17 November 2008 - 01:54 PM

Cine-mi caterinkeaza si mie numele :( ?
Hai, Diclona :flowers: !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: