diclona, la Nov 14 2008, 08:38 PM, a spus:
Buhuhuuuuu, tare asta cu 13.

Dacă n-ai vorbi serios şi n-ai crede ceea ce spui, ai fi chiar simpatic.
Bine, o să-mi fac testu' cu prenumele DICLONA, numele lu' tătuca ROPORTAL, data naşterii 21-septembrie-2006 şi-ţi dau copy/paste imediat.
"Drumul de viaţă - 7
....
Ziua de naştere - 8
....
Numarul unic - 18
ooooffffffffffffffff
ce date ai introdus acolo???????
CUM SA ITI DEA ZI DE NASTERE 8 daca ai pus 21 septembrie? Poate sa iti dea numai 2+1=3!!!
Uite, ti-am facut eu testul si l-am si salvat la linkul urmator:
http://www.calcule.ro/Views/Calculator.asp...id=355&dm=5
Ai dat click pe link? Na, deci scrie asa:
Drumul de viaţă - 2
Viaţă de colaborare şi de armonie cu ceilalţi. Este un drum de viaţă care favorizează asocierea şi căsătoria. Se caută afecţiunea şi prietenia. Simbolizează o oarecare pasivitate şi se remarcă adesea o tendinţă de a se lăsa în voia evenimentelor. Comportă multe viraje, iar reuşita vine cu timpul, atunci când nu vine imediat, favorizată de ajutorul acordat de cineva.
Calităţile necesare pentru a accede în mod fericit sunt: diplomaţia, răbdarea şi echilibrul (a se vedea personalitatea). (mihai: probabil vrea sa spuna ca daca vrei sa fi fericit(a) trebe sa fi mai rabdator/rabdatoare cu mine
)
De asemenea, se ivesc dificultăţi datorate numărului Dumneavoastră de exprimare.
Ziua de naştere - 3 (mihai: asa da, 2+1=3
)
Exprimă un numar a carui influenţă este majoră pentru fiecare. El acţionează în special în perioada cea mai activă a existenţei, cea în decursul căreia realizăm cele mai multe lucruri. (25-55 ani)
Viaţă agreabilă: contacte numeroase, bucurii în prietenie şi în iubire, creativitate, succes.
Numarul unic - 13
Multe persoane au acelaşi nume, multe au aceiaşi zi de nastere, dar combinaţia dintre cele 2 elemente face din fiecare dintre noi un numar unic.
Acest numar ne influenţează puternic comportamentul şi destinul. (mihai: se pare ca numarul asta te urmareste pe forum
)
Numărul Dumneavoastră unic este 13.
Destin schimbător, transformări radicale.
Ziua de 13 a fiecărei luni vă este în mod special benefică. Profitaţi de această zi pentru a întreprinde lucruri mai delicate, pentru a semna un contract, pentru a vă întâlni cu cel sau cea pe care îl sau o iubiţi.
Iar la personalitate, iacata ce zice
"Personalitate
Forţa morală şi psihică, inspiraţia, ambiţia îţi creează un ascendent asupra celor din jur.
Ai tendinţe spre nervozitate, nerăbdare, ba chiar brutalitate."
(mihai: Mie imi spuneti?!
)
si relativ la ce ti-a transmis "tatuca ROPORTAL"
"Număr ereditar - 7
Prin înţelepciune dovedeşti a fi o persoană raţională."