povestea mea de "dragoste " este ciudata ,de fapt nici nu se pune problema de asa ceva.As vrea sa cred ca X ma iubeste,ma adora...daca ma gandesc mai bine cred ca doar visez
nu mai stiu ce sa fac,totul imi merge aiurea de cand m-am indragostit?
am vb cu prietenele,mama (in special)ea nu mai stie ce sa creada.
Cu doua luni in urma ii faceam mici figuri,fite tipului deoarece nu simteam nimic pentru el,imi era doar ca un amic.Chiar am avut legaturi intime de 2 ori,credeam ca vom mai avea dar el a spus STOP.de ce?pentru ca (acum imi dau seama)ma purtam foarte urat cu el,in sensul ca,nu il puteam apropia de mine(si el atunci vroia)dar niciodata nu mi a spus ca ar vrea ceva serios...e mai ciudat decat mine
Vorbeam,comunica,ne tachinam .. de o luna incoace e total schimbat cu toate ca mi-a spus intr-o dimineata lucruri ce m -au pus pe ganduri.A venit la mine,m-a bagat in seama,si-a cerut scuze daca ma mai jignea prin msj p care le scria si mi-a spus ca vrea sa ramanem prieteni.
acum ceva timp nu ma gandeam ca l-as vrea langa mine ca un prieten,acum ma gandesc sa il am ptr totdeauna ca un iubit.din pacate,tipul nici nu mai vb cu mine si daca o face o face in 2 peri.ma streseaza,enerveaza la culme
de ce mi a spus sa ramanem prieteni si sa pastram legatura cand el face contra?nu il inteleg..el a venit la mine sa vorbim ,sa ne impacam dupa o mica "cearta".uffffff..ma gandesc ca poate el a avut curajul si bunul simt de a vorbi frumos,nu a ridicat tonul etc si poate avea motive sa o faca din cauza mea dar e si a lui. eu nu i am cerut scuze(nu ca n-as avea 7 ani de acasa)cat este vb de orgoliu.
in fine... poate ma puteti ajuta sa mi explicati ce este cu schimbarea lui radicala
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis