am nevoie de un sfat si le multumesc celor care imi vor raspunde.
care credeti ca sunt cele mai bune banci din Romania pentru depuneri ? care sunt cele care v-au facut probleme?
michelle
Pagina 1 din 1
Banci bune despre depuneri la banca
Scris 02 January 2007 - 04:30 AM
cele cu dobanzi mari
la depozite lucrurile stau mai bine decat la credite
la depozite lucrurile stau mai bine decat la credite
Scris 06 January 2007 - 11:09 AM
Sfatul meu e sa urmaresti promotiile pt depozite la termen (tv, ZF, Bursa, etc). Orisicat, fii atenta la comisioane, de ex. la cel de ridicare de numerar... s-ar putea sa-ti traga in jos dobanda semnificativ.
-D
-D
Scris 27 February 2007 - 08:05 PM
sunt banci care au conturi de economii - chestiile alea ca un cont curent cu dobanda calculata la soldul zilnic comparabila cu a unui depozit
dobanda la conturile de acest fel deschise dupa 1 ian. nu se mai impozitează
asa ca o dobanda de 7% la un cont din asta e mai mare decat o dobanda de 8% la un depozit la termen (care se impoziteaza in continuare, fiind astfel de 6,72%)
dezavantajul e ca dobanda la contul de economii e variabila, in timp ce cea de la un depozit la termen poate fi fixa
avantajul e ca din si in contul de economii se pot face oricand retrageri si depuneri
dobanda la conturile de acest fel deschise dupa 1 ian. nu se mai impozitează
asa ca o dobanda de 7% la un cont din asta e mai mare decat o dobanda de 8% la un depozit la termen (care se impoziteaza in continuare, fiind astfel de 6,72%)
dezavantajul e ca dobanda la contul de economii e variabila, in timp ce cea de la un depozit la termen poate fi fixa
avantajul e ca din si in contul de economii se pot face oricand retrageri si depuneri
Aceasta postare a fost editata de dementor: 27 February 2007 - 08:06 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De unde mai luam credit zilele astea | Elena212 | 10 | 3.366 |
|
CARDURI LA BCR expirate, comisioane calculate | lili1976 | 0 | 3.335 |
|
CIC si imprumutul bancar | garfield2006 | 0 | 1.273 |