Ca sa fac o oarecare introducere, pot spune ca, de prin vacanta de vara ( btw, am 12 ani, 1.64 si 38 de kg daca cumva conteaza
De prin iunie am inceput sa exersez sfoara si mi-a iesit pana jos, ating pamantul cu usurinta. Acum depinde, de exemplu acasa nu-l pot face nici macar pe gresie dar la gimnastica ( am facut gimnastica timp de 4 saptamani dar as vrea sa ma las, salile sunt infecte si foarte greu se poate face gimnastica la varsta mea ), pe saltele, ating pamantul cu < cu ceea ce se atinge mai XD > .
Personal, sunt elastic in picioare. Spatele chiar nu-l am elastic ( nici macar roata nu o pot face ), insa primele exercitii pe care le-am facut de cand m-am apucat de sport au fost ridicarile ( sau loviturile rapide; pur si simplu o ridicare de picior ), pe care le execut binisor ( piciorul trece de frunte ca si distanta in fata, in lateral mi-l ridic cam pana la gat si in spate cam pana pe la coaste ).
In fine, sa trec direct la subiect : imi poate da si mie cineva sugestii pentru a putea face " spagatul orizontal " ? Oh si am o curiozitate, am auzit ca atunci cand atingi pamantul doare ingrozitor, am auzit ca troznesc nu stiu ce oase sau ceva in genul. E adevarat ?
De asemenea as dori si niste sugestii referitoare la sfoara. Deci eu ma las, ma las, alunec lin pe podea. Si la un moment dat, cand cad jos, piciorul din spate mi se stramba brusc si cand ating pamantul e chiar foarte stramb, in timp ce acela din fata este drept. Exista vre-o cale sa il pot tine drept?
Multumesc mult!
Contact
Facebook
Twitter
RSS