Salut,
Este prima oara cand scriu pe un forum. Dar pentru ca sunt in pana de idei, si eu si colegii am decis sa vedem si alte pareri. Firma organizeaza o petrecere de Craciun cu angajatii de la birouri si cei de pe santiere. Ideea a fost la inceput sa ne imbracam in costume diverse, insa nu o sa tina si pentru muncitorii de pe santiere.
Voi ce pareri aveti?
Pagina 1 din 1
Job party de Craciun Idei pentru petrecerea de Craciun cu colegii
Scris 03 November 2008 - 06:00 PM
da karaoke sau o petrecere cu concurs cel mai bun costum de mos craciun, sau cel mai cel nu stiu:-?? ma gandesc
Scris 03 November 2008 - 06:03 PM
Dusi, la Nov 3 2008, 06:31 PM, a spus:
Salut,
Este prima oara cand scriu pe un forum. Dar pentru ca sunt in pana de idei, si eu si colegii am decis sa vedem si alte pareri. Firma organizeaza o petrecere de Craciun cu angajatii de la birouri si cei de pe santiere. Ideea a fost la inceput sa ne imbracam in costume diverse, insa nu o sa tina si pentru muncitorii de pe santiere.
Voi ce pareri aveti?
Voi ce pareri aveti?
super idee , eu as propune ca cei de la birouri sa mearga pe santier imbracati adecvat , iar cei de pe santier sa frece netu' la birouri .
cred ca'i fair-play, nu ?
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 03 November 2008 - 06:04 PM
Scris 04 November 2008 - 11:23 AM
Da karaoke e misto, ne-am gandit si noi, si deja l-am pus pe lista. Bineinteles ca se gasesc sa spuna ca ei nu stiu sa cante, pai daca ai avea voce unde ar mai fi distractia. Concurs de costume cu Mos Craciun e o idee buna si asta, s-a notat.
Este vorba de o petrecere intr-un restaurant, iar fair-play nu cred ca este cazul in discutia noastra.
Ravl, la Nov 3 2008, 06:03 PM, a spus:
super idee , eu as propune ca cei de la birouri sa mearga pe santier imbracati adecvat , iar cei de pe santier sa frece netu' la birouri . 
Este vorba de o petrecere intr-un restaurant, iar fair-play nu cred ca este cazul in discutia noastra.
Scris 04 November 2008 - 03:22 PM
puteti sa organizati si o tombola, fiecare aduce un obiect, stabiliti o suma aproximativa si, la sfarsit, fiecare pleaca acasa cu o amintire..
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum modific realismul pentru un servar wow | ciumegu | 0 | 1.233 |
|
Exista ceva mai valoros decat timpul? | aLat | 13 | 8.627 |
|
Diferente sau nu intre locuitorii diverselor regiuni din RO | ITI | 7 | 7.055 |
|