sunt mama unui copil autist, membra a unei asociatii pt copii cu autism care s-a infiintat acum de curand...suntem la inceput de drumuri ....avem nevoie de o sigla ptr a reprezenta asociatia noastra...cine ne poate ajuta cu o idee ( un desen reprezentativ) il rog din suflet sa o faca... Să fii autist nu īnseamna să fii neuman. Īnsă īnseamnă să fii un străin. Īnseamnă că ceea ce este normal pentru mine, nu este normal pentru alţi oameni. Sub anumite aspecte, eu sīnt foarte prost echipat pentru a putea supravieţui īn această lume, precum un extraterestru eşuat fără un manual de orientare... Acordaţi-mi demnitatea de a mă cunoaşte īn termenii mei- recunoaşteţi faptul că sīntem īn mod egal străini unii faţa de ceilalţi, că felul meu de a fi nu este doar o versiune defectă a felului vostru de a fi. Suspendaţi pentru o clipa propriile voastre prezumţii. Definiţi-vă propriii termeni. Lucraţi cu mine pentru a construi punţi īntre noi."
Jim Sinclair
persoană cu autism
autismul este o boala caracterizata de scaderea capacitatiide a interactiona pe plan social si de a comunica , de comportament stereotip si repetitiv, cu simtomece se manifesta de obicei inainte de varsta de 3 ani.....
v-am dat cateva repere ptr a intelege ce inseamna autismul si ptr a putea realiza un desen cat mai semnificativ...va multumesc din suflet ptr intelegere...
Pagina 1 din 1
ajutor
Scris 03 November 2008 - 06:25 PM
un logo ce e asa greu ? 
o sa ma gandesc eu la ceva si o sa desenez
o sa ma gandesc eu la ceva si o sa desenez
Aceasta postare a fost editata de DevilMayCry: 03 November 2008 - 06:27 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter