sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ati avut parte de fenomene paranormale? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 09 November 2008 - 12:22 PM

Vezi postareajoannahart, la Nov 9 2008, 11:29 AM, a spus:

Am avut si eu parte de cateva.
Fostul meu iubit era prof universitar si "expert" in diverse stiinte pe care nu le voi enumera aici. Noi doi eram telepatici, asa incat am improvizat o vizita fiind sigura ca el simte venirea mea. Mi-am itit capul pe usa cabinetului, asa ca sa-mi vada doar nasucul obraznic si zulufii .Pe canapeaua pe care de obicei nu se aseza nimeni deoarece purta o placuta in acest sens............o tipa isi incheia camasa. S-a uitat tampa la proasta din usa si i-a spus ca d-l doctor vine imediat. Fusese probabil o consultatie (asa cum mi-a explicat el mai tarziu ) doar ca majoritatea "pacientilor" care ajungeau la iubitul meu erau deja morti :flowers: Tipa parea atat de vie incat iluzia optica era exclusa.....................Insa Dansul mi-a explicat ca femeia nu-si incheiase camasa pe canapeaua lui, (a fost asadar prima si ultima data cand eu halucinam)
Finalul a fost tot magic.L-am lasat cu cotoharla si i-am spus ca am observat ca decand sunt cu el am simptome care tin de domeniul psihiatriei. Si ca o sa-mi caut alt doctor............................

Hihihi...proba evidenta ca iubitul ala al tau nu era telepat. :friends: Pe "cotohirla" indiferent cum parea,vie ori moarta...o faceam zoombie! :flowers: Ca sa cadreze cu peisajul. :friends: Cinci esteticieni sa munceasca la ea si sa n-o mai faca cum a fost. :flowers:
Glumesc... :yahoo:
Il faceam sa aiba si el halucinatii! :cheer:

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 09 November 2008 - 12:26 PM

0

#22 Utilizator offline   ioanadumitrachescu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-September 08

Scris 14 November 2008 - 12:57 AM

M-ar interesa si pe mine,sa stiu cum pot sa imi dezvolt capacitatile parapsihologice.Am citit cartea lui William W.Hewitt si am reusit sa fac unele lucruri,dar dupa un timp nu am mai reusit:(( Probabil trebuie sa fiu mai concentrata.De obicei,merg pe Plaja Timpului(un exercitiu care era scris in cartea respectiva) si sa vizualizez oamenii,sa le dau iubire,curaj,pace,intelegere,iar acele persoane chiar erau ok cu mine.Totusi mi-ar placea sa stiu mai multe exercitii de genul asta:) Nu imi poate recomanda cineva? V-as fi foarte recunoscatoare.Va multumesc anticipat.
0

#23 Utilizator offline   Sasha P. 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-September 08

Scris 14 November 2008 - 07:40 PM

Ioana, iti recomand cartea "Parapsihologie" de la editura Curtea Veche. Este o carte interesanta si cea numita "Hipnoza", din aceeasi editura. Mie mi s-au intamplat multe lucruri de genul acesta, dar din pacate s-au intamplat involuntar. Si acum incerc sa le fac voluntar. Si cred ca reusesc cat de cat. Dar este extrem de important echilibrul psihic pe care il ai: cum reactionezi in situatiile de criza, cum iti directionezi sentimentele si in principal, modul in care gandesti. Daca nu ai o atitudine pozitiva si un mod de gandire optimist, foarte greu reusesti sa iei contact cu aceste fenomene paranormale. Ce fel de lucruri ai reusit sa faci? Cum se numeste cartea lui William W.Hewitt? :yes: Astept raspuns! :yahoo:
0

#24 Utilizator offline   ioanadumitrachescu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-September 08

Scris 15 November 2008 - 09:54 PM

Multumesc de recomandare:* Cartea se numeste "Dezvoltarea capacitatilor parapsihologice" si este scrisa de William W.Hewitt. Sunt cuprinse in ea 44 de exercitii,si 28 de studii de caz.O am in format electronic.Daca te intereseaza lasa-mi id-ul tau si ti-o trimit ;) Ce am reusit sa fac? Pai...sa schimb unele situatii,sa fac pe cineva sa ma placa,sa imi dezvolt capacitatea de telepatie etc. Este o carte foarte interesanta.O recomand tuturor!
0

#25 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 15 November 2008 - 09:57 PM

Vezi postareaioanadumitrachescu, la Nov 15 2008, 11:54 PM, a spus:

Ce am reusit sa fac? Pai...sa schimb unele situatii,sa fac pe cineva sa ma placa,sa imi dezvolt capacitatea de telepatie etc. Este o carte foarte interesanta.O recomand tuturor!

Crezi ca-i ok ceea ce-ai facut?
0

#26 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 15 November 2008 - 09:58 PM

Da.

Cred ca m-am ametit de la Jim Beam asta.
0

#27 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 15 November 2008 - 10:01 PM

;)

Sau este efectul aripioarelor.
0

#28 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 15 November 2008 - 10:26 PM

Vezi postareaioanadumitrachescu, la Nov 15 2008, 09:54 PM, a spus:

Multumesc de recomandare:* Cartea se numeste "Dezvoltarea capacitatilor parapsihologice" si este scrisa de William W.Hewitt. Sunt cuprinse in ea 44 de exercitii,si 28 de studii de caz.O am in format electronic.Daca te intereseaza lasa-mi id-ul tau si ti-o trimit ;) Ce am reusit sa fac? Pai...sa schimb unele situatii,sa fac pe cineva sa ma placa,sa imi dezvolt capacitatea de telepatie etc. Este o carte foarte interesanta.O recomand tuturor!

Ai facut pe draeq..
0

#29 Utilizator offline   misela 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 16 November 2008 - 01:05 PM

Vezi postareaioanadumitrachescu, la Nov 15 2008, 09:54 PM, a spus:

Multumesc de recomandare:* Cartea se numeste "Dezvoltarea capacitatilor parapsihologice" si este scrisa de William W.Hewitt. Sunt cuprinse in ea 44 de exercitii,si 28 de studii de caz.O am in format electronic.Daca te intereseaza lasa-mi id-ul tau si ti-o trimit :crazy: Ce am reusit sa fac? Pai...sa schimb unele situatii,sa fac pe cineva sa ma placa,sa imi dezvolt capacitatea de telepatie etc. Este o carte foarte interesanta.O recomand tuturor!

Eu am citit cartea ,dar eu spun ca cel mai bine este sa astepti sa obtii tu acele puteri fara sa te fortezi pt ca asa esti in pericol sa-ti autodistrugi subconstientul daca nu esti constienta.Lasa mai bine sa vina totul de la Divinitate pt ca ea stie cand e momentul tau propice pt a nu fi pusa in vreun pericol spiritual.Cunosc multe cazuri care s-au "antrenat" dupa anumiti parapsihologi printre care si W.Hewitt si unii au sfarsit prin a innebunii de la atacurile PSI venite in val mare,altii au devenit atei si in cel mai rau caz cand spui ca ai reusit sa fi maestru,ajungi sa te crezi Christos,sa obtii orgoliu care te cufunda si mai mult in energia inferioara.Acestea sunt cateva din exemplele la care am observat la lume;deci ai grija ca asta nu e o joaca de-a parapsihologia.
0

#30 Utilizator offline   vaca_cu_cabina 

• הילדה היהו
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 22 November 2008 - 09:27 AM

Nu prea cred ca am avut parte de chestii paranormale....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Demoni, magie and shit Cocktailspk  18 4.725
Hot Topic (New) Ghicitoare
cunoaste cineva o ghicitoare in timisoara?
Faraj_nancy  24 2.856
Replici noi Vrajitoarele: har sau inselatorie? Popalina_92  8 2.327
Hot Topic (New) Atasamente Remote Viewing - Vederea de la distanta
Un mod de a experimenta paranormalul, la indemana fiecaruia.
Pippo  48 10.912
Hot Topic (New) Prima chakra Dantallion  31 3.367