Ip-ul persoanei cu care vorbesti pe mess
Scris 01 November 2008 - 05:15 PM
E o chestie ciudata, cel putin asa mi se pare mie. Pana acuma era foarte simplu sa aflu ip-ul unei persoane cu care vorbesc pe messenger.
Foloseam metoda netstat. Apoi cateva programele in caz ca nu gaseam ip-ul. Portul folosit este 5010 daca nu ma insel.
Dar chestia ciudata e ca la unele persoane nu imi apare deloc chiar daca fac transfer de fisiere sau imi da webcam. Am folosit si al program gen messenger si persoana respectiva era pe mess is tot nu imi aparea ip-ul.
In loc de ip imi apar serverele de la yahoo, adica tot niste ip-uri dar cand le controlez imi spun ca sunt in america si ca sunt ale yahoo-ului.
Tin sa precizez ca nu se intampla la toti dar la majoritatea, la unii apare iar la altii nu.
Cum pot vedea ip-ul pana la urma? Se poate, nu se poate?
Foloseam metoda netstat. Apoi cateva programele in caz ca nu gaseam ip-ul. Portul folosit este 5010 daca nu ma insel.
Dar chestia ciudata e ca la unele persoane nu imi apare deloc chiar daca fac transfer de fisiere sau imi da webcam. Am folosit si al program gen messenger si persoana respectiva era pe mess is tot nu imi aparea ip-ul.
In loc de ip imi apar serverele de la yahoo, adica tot niste ip-uri dar cand le controlez imi spun ca sunt in america si ca sunt ale yahoo-ului.
Tin sa precizez ca nu se intampla la toti dar la majoritatea, la unii apare iar la altii nu.
Scris 01 November 2008 - 08:59 PM
Yahoo messenger are mai multe variante. IP-ul ti-l afiseaza pentru cei cu aplicatia YM instalata. Pentru versiunea web, n-o sa vezi IP-ul clientului, ci pe al serverului Yahoo.
Scris 02 November 2008 - 05:09 PM
Mai bagat in ceatza...Si eu si persoana care ma intereseaza sa ii vad ip-ul folosim aceeasi versiune de yahoo messenger.
Care e versiunea web?
Care e versiunea web?
Scris 03 November 2008 - 01:37 AM
se poate folosii yoahoo messenger direct din browser dar numai pt chat fara transmisie de fisiere sau webcam la asta se referea
Scris 03 November 2008 - 11:25 AM
RHS, la Nov 1 2008, 05:15 PM, a spus:
E o chestie ciudata, cel putin asa mi se pare mie. Pana acuma era foarte simplu sa aflu ip-ul unei persoane cu care vorbesc pe messenger.
Bai frate, dar in loc de IP nu ar fi mai ok pt tine daca ai cunoaste OMUL?
Ce faci cu IP-ul?
Scris 03 November 2008 - 12:58 PM
nicnic3, la Nov 3 2008, 11:25 AM, a spus:
Bai frate, dar in loc de IP nu ar fi mai ok pt tine daca ai cunoaste OMUL?
Ce faci cu IP-ul?
Ce faci cu IP-ul?
Cu IP-ul poti sa faci si chestii bune si chestii rele.
Daca vrei sa faci chestii bune ii trimiti un mesaj: "zi-mi si mie IP-ul tau" si-l inveti sa foloseasca comanda ipconfig.
Daca vrei sa faci chestii rele trebuie sa-i afli IP-ul fara ca el sa se prinda, metoda clasica fiind cea descrisa in primul post.
Scris 03 November 2008 - 01:01 PM
Ce kestii rele se poate face cu IP -ul unei persoane?
D'alea bune zi-mi la final
!
D'alea bune zi-mi la final
Scris 03 November 2008 - 01:33 PM
multe chestii rele e tot ce e nevoie sa stii......mai departe o dam in romane
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
offline messages...
help |