sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Operatie Varice Estet Laser Unde sa fac Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   CeraselaM 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-October 08

Scris 31 October 2008 - 05:21 PM

Am si eu o intrebare legata de varice. De ceva timp mi s-au evidentiat foarte mult varicele . le aveam demult din cauza statului in picioare si a mersului pe jos foarte mult dar acum deja se vad foarte mult si destul de urat si ma deprima chestia asta . Stiti cumva o clinica profesionista care poate sa ma scape de ele ? Am auzit de Estet Laser de la mai multe persoane prieteni si fosti pacienti ca fiind o clinica buna cu medici experimentati. Dak puteti sa imi spuneti mai multe despre aceasta clinica va rog sa nu ezitati . Multumesc
0

#2 Utilizator offline   princessa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-October 08

Scris 31 October 2008 - 05:55 PM

Vezi postareaCeraselaM, la Oct 31 2008, 05:21 PM, a spus:

Am si eu o intrebare legata de varice. De ceva timp mi s-au evidentiat foarte mult varicele . le aveam demult din cauza statului in picioare si a mersului pe jos foarte mult dar acum deja se vad foarte mult si destul de urat si ma deprima chestia asta . Stiti cumva o clinica profesionista care poate sa ma scape de ele ? Am auzit de Estet Laser de la mai multe persoane prieteni si fosti pacienti ca fiind o clinica buna cu medici experimentati. Dak puteti sa imi spuneti mai multe despre aceasta clinica va rog sa nu ezitati . Multumesc

Sunt mai multe clinici unde se rezolva varicele fara operatie. Adica prin scleroterapie sau laser. Eu stiu de proestetica si varicoline. Dar ai grija sa ai indicatie pentru procedura. Du-te la o consultatie si vezi ce ti se spune.
0

#3 Utilizator offline   Sweet Poison 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-November 08

Scris 15 November 2008 - 08:15 PM

Eu m-am operat la Estet Laser acum 4 luni.Sunt foarte multumita.M-a operat Dr.Iurii Munteanu.A fost un adevarat Domn.
Il recomand cu incredere.
0

#4 Utilizator offline   bibistroc 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 08-June 09

Scris 08 June 2009 - 07:37 PM

Vezi postareaSweet Poison, la Nov 15 2008, 09:15 PM, a spus:

Eu m-am operat la Estet Laser acum 4 luni.Sunt foarte multumita.M-a operat Dr.Iurii Munteanu.A fost un adevarat Domn.
Il recomand cu incredere.

Imi poti spune si mie te rog cat te-a costat o astfel de operatie?am doar 18 ani si deja ma gandesc ca in viitorul apropiat sa imi fac o astfel de operatie fiindca deja mi-au aparut si mie :roll:( raman urme?sau asta depinde de fiecare? astept raspunsul tau.multumesc
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Produse Bio Cheri166  0 1.496
Replici noi Examenul histopatologic
Operatie de alunite
jeny_lidi  1 5.084