Sari la conținut
Forum Roportal
sundance_aiki

StreamingRadioTV.ro

Postări Recomandate

Sa-mi spuneti ce parere aveti de site-ul StreamingRadioTV.ro. Am creat site-ul special pentru usabilitate. Marele beneficiu este creare unei liste de favorite ce poate fi creata din pagina player-ului.

 

Dati un reply daca va place ceva sau ce anume nu va place. Avand mai multe feedback-uri pot sa-l imbunatatesc.

 

Cititi si post-ul din categoria de streamingradiotv.ro de pe blogul streamingradiotv.ro site-ului pentru a intelege cum de am ajuns sa fac acest site.

 

:pardon:

 

Astept sugestii.

Editat de sundance_aiki

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ideea de la care am pornit acest site a fost beneficiul unei liste de favorite.

 

Sunt multe site-uri in ziua de azi cu acest continut, asa ca nu am simtit nevoia de a mai crea unul care exista in inca 10 locuri. Ce m-a frapat pe mine la toate aceste site-uri este nevoia de a orbecai prin ele pentru a ajunge la postul dorit. Sunt multi care urmaresc doar 3-5 canale online ( acasa sau la serviciu), si pentru asta sunt nevoiti sa parcurga acelasi drum mereu si mereu. Nu e deloc convenabil sau eficient. Din aceasta lipsa pe care am observat-o in propriile pribegii pe net mi s-a nascut ideea de a implementa o lista de favorite. Asta este cred, marele beneficiu la acest site. Si prin urmare am fost nevoit sa implementez conturi in site pentru a putea delimita o lista de alta. Intr-adevar, trebuie sa faci cont probabil pentru a o suta oara, dar cred ca merita. Asta in special pentru cei care o lista mai mare de posturi pe care le urmaresc in mod frecvent.

Acum sunt peste 500 de posturi online tv si radio ( din Romania si din strainatate).

Daca aveti sugestii astept.

Merci

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×