sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema la gat Astept cat mai multe raspunsuri/sfaturi la problema mea Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Kalistro 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-September 09

Scris 20 September 2009 - 04:42 PM

Vezi postareaadicel, la Oct 30 2008, 10:58 PM, a spus:

[color="#0000FF"]

Buna seara, la fel ca si Alexandra am reusit sa dau peste topicul vostru cautand pe google aceleasi simptome pe care le-ati avut si voi. Din februarie ma lupt cu aceeasi probleme..Medici, analize, tratamente ...si nimic.. Din contra, la un moment dat am inceput sa fiu tratata ca o ipohondra spunandu-mi-se ca e totul pe sistem nervos...si..am renuntat sa mai spun cuiva problema mea...Ideea e ca faimoasa 'jena' e tot acolo...exact aceleasi simptome pe care spui tu Adrian ca le aveai...
Sunt disperata...sistemul nervos mi-e la pamant... Va rog din suflet daca cititi mesajul acesta spuneti-mi ce ati facut, cum ati rezolvat problema...si mai ales...ce e? Ati trecut si voi prin asta si probabil veti intelege ca am ajuns sa fiu disperata...si probabil va dati seama cat e de important pentru mine chiar si cel mai mic sfat..
0

#12 Utilizator offline   adina savopol 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-October 08

Scris 23 November 2009 - 10:51 PM

Vezi postareaadicel, la Oct 30 2008, 10:58 PM, a spus:

[color="#0000FF"]

Daca nu reusesti la Cluj eu iti recomand cu toata caldura pe prof. dr Bucur Alexandru de la Facultatea de medicina , sectia buco-maxilo-faciala din Bucuresti , str . Plevnei ( langa p-ta M. Kogalniceanu ). in caz ca te hotarasti sa mergi la el incerc sa te ajut sa ajungi la el .

multa sanatate
0

#13 Utilizator offline   Ziggurat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-January 08

Scris 06 December 2009 - 12:56 AM

Vezi postareaAndraB, la Nov 1 2008, 06:55 PM, a spus:

Ma bucur si chiar te sfatuiesc sa urmezi acelasi tratament ....si asteptam sa ne zici cum te mai simti....multa sanatate

Nu mai dati sfaturi aiurea, tratamentele sunt specifice pentru fiecare persoana!
0

#14 Utilizator offline   Anka dyana 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-June 11

Scris 11 June 2011 - 06:01 PM

buna...ma numesc anca....am si eu aceleasi probleme ca si adrian si alexandra....vad k a trecut ceva timp de cand ati postat mesajele si as vrea sa stiu daca vi s-au rezolvat probleme si mai ales cum....sper sa vedeti msg-ul meu dupa atat timp.multumesc
0

#15 Utilizator offline   Danyel001 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-December 11

Scris 20 December 2011 - 07:45 PM

Vezi postareaAnka dyana, la 11 June 2011 - 06:01 PM, a spus:

buna...ma numesc anca....am si eu aceleasi probleme ca si adrian si alexandra....vad k a trecut ceva timp de cand ati postat mesajele si as vrea sa stiu daca vi s-au rezolvat probleme si mai ales cum....sper sa vedeti msg-ul meu dupa atat timp.multumesc
SI eu la fel am senzatia de un nod in gat am fost la orl si mi-a zis ca am ciuperca mi-a dat tratament 2 saptamani dar senzatia de nod in gat nu a disparu un pr de al meu o zis ca o avut si el la fel o zis ca el facea cand muncea prea mult il tinea o perioada dupa i trecea el o zis sa stau calm ca nu e nimic grav am vro 3 saptamani de cand am senzatia daca stiti o varianta mai simpla de scapare de nod in gat va rog frumos sa imi spuneti si mie:)MULTA Sanatate/.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Septoplastie Dido333  1 1.823
Replici noi Tuse "de sezon" Maria_70  4 1.277
Replici noi Operatie nas
fata umflata
Aniali  1 1.308
Replici noi Acufene (Tinitus) - tratament prin acupunctura si laserpunctura
Tratament natural numai prin energiile proprii ale corpului.
Dr.Fotescu  6 11.793
Replici noi Pierderea gustului?
Dupa operatia de amigdalita
FUSCUS  3 3.112