sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

medicina crestina medicina crestina Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 23 September 2005 - 02:11 PM

Elia, la Sep 23 2005, 01:49 PM, a spus:

De ce nu vrei sa recunosti ca stiinta omului pacatos nu a condus la nici un progres real al umanitatii? Devenim pigmei si la propriu si la figurat. O "animalizare" globala se poate constata si nu o "innobilare" a rasei umane.

"Stiinta omului pacatos"? Ce-i aia? :(
Pigmei? :huggles: Daca nu vrei sa ajungi asa ceva esti liber/a sa renunti la tehnologie. 8) Si totusi te vad inca scriind pe un forum de pe internet, folosind un computer... ambele sint rezultatele acestei tehnologii, a acestei stiinte. Fii primul/a care face pasul renuntarii la starea de "pigmeu", condu prin propriul exemplu, si te voi lua in considerare. Pina atunci insa, nu emite pretentii ca le emiti degeaba.

Umblarea la codul genetic, va duce la distrugerea lui. Dumnezeu, Creatorul, nu va ramane insa pasiv.

Nu, nu ramin pasiv. :hi: Si nu-ti fa griji in legatura cu "codul" genetic, e bine protejat.

"Neamurile se mīniaseră, dar a venit mīnia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi prooroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pămīntul!" (Apocalipsa 11,18)
<{POST_SNAPBACK}>

Poti fi sigur/a ca lumea ta se va termina intr-o zi. :) E inevitabil. Dar intrebarea se pune daca dupa aceea va fi mai bine sau mai rau.
0

#52 Utilizator offline   Elia 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-June 05

Scris 23 September 2005 - 04:14 PM

dan-marius, la Sep 23 2005, 03:11 PM, a spus:

"Stiinta omului pacatos"? Ce-i aia?
<{POST_SNAPBACK}>

Este stiinta care provine dintr-o minte bolnava de egoism si egocentrism.

Pigmei? Daca nu vrei sa ajungi asa ceva esti liber/a sa renunti la tehnologie. Si totusi te vad inca scriind pe un forum de pe internet, folosind un computer... ambele sint rezultatele acestei tehnologii, a acestei stiinte.
<{POST_SNAPBACK}>

Stiinta in sine nu este periculoasa, decat atunci cand incape pe mainile unui om nepregatit, cu o minte bolnava sau de copil, sau pe mana unui om fara constiinta morala. Cu mici exceptii, care intaresc regula, urmarile unei stiinte incapute pe mainile unor oameni iresponsabili, nepregatiti sau amorali au fost catastrofale, le cunoastem sau le simtim chiar pe pielea noastra.

Poti fi sigur/a ca lumea ta se va termina intr-o zi. E inevitabil. Dar intrebarea se pune daca dupa aceea va fi mai bine sau mai rau.
<{POST_SNAPBACK}>

Planeta noastra isi traieste ultimele clipe. Aproape toata lumea este de acord ca aceasta planeta nu se mai poate salva prin forte proprii. Cursul este pe o spirala descendenta si nu mai poate fi schimbat. Interventia lui Dumnezeu este singura speranta. Lumea de dupa va fi cu siguranta mai buna, pentru ca va fi o lume sanatoasa, vindecata de boala egoismului si a inaltarii de sine.
0

#53 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 26 September 2005 - 08:42 AM

Vezi postareaElia, la Sep 23 2005, 05:14 PM, a spus:

Este stiinta care provine dintr-o minte bolnava de egoism si egocentrism.

Care anume?

Stiinta in sine nu este periculoasa, decat atunci cand incape pe mainile unui om nepregatit, cu o minte bolnava sau de copil, sau pe mana unui om fara constiinta morala. Cu mici exceptii, care intaresc regula, urmarile unei stiinte incapute pe mainile unor oameni iresponsabili, nepregatiti sau amorali au fost catastrofale, le cunoastem sau le simtim chiar pe pielea noastra.

Exemple ai sau vorbesti asa, in general?

Planeta noastra isi traieste ultimele clipe. Aproape toata lumea este de acord ca aceasta planeta nu se mai poate salva prin forte proprii.

Planeta sau viata pe planeta asa cum o cunoastem?

Cursul este pe o spirala descendenta si nu mai poate fi schimbat. Interventia lui Dumnezeu este singura speranta. Lumea de dupa va fi cu siguranta mai buna, pentru ca va fi o lume sanatoasa, vindecata de boala egoismului si a inaltarii de sine.

Cam fatalist citatul. :thumbsup: Hai sa iti spun un mic secret: viata de pe planeta asta are resurse pe care nici nu le banuiesti. Va supravietui, si chiar se va dezvolta mai departe, chiar daca asta va insemna renuntarea la unele dintre speciile existente acum, una fiind chiar oamenii.

Aceasta postare a fost editata de dan-marius: 26 September 2005 - 08:43 AM

0

#54 Utilizator offline   Elia 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 26 September 2005 - 12:50 PM

Vezi postareadan-marius, la Sep 26 2005, 09:42 AM, a spus:

Care anume?

Exemple ai sau vorbesti asa, in general?

La adresele de mai jos cred ca vei gasi suficiente exemple, cu conditia sa stii un pic de engleza.

http://www.policestateplanning.com/

The Police State Road Map
0

#55 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 26 September 2005 - 01:43 PM

Vezi postareaElia, la Sep 26 2005, 01:50 PM, a spus:

La adresele de mai jos cred ca vei gasi suficiente exemple, cu conditia sa stii un pic de engleza.

http://www.policestateplanning.com/

The Police State Road Map

Din pacate stiu ceva mai mult decit "un pic de engleza", :thumbsup:, asa ca am reusit sa arunc o privire peste link-uri. Concluzia mea e ca nu poti invinovati tehnologia (oricare ar fi ea) pentru greselile unora (intentionate sau nu). Da vina pe oameni, si pe "natura" lor imperfecta. Atita vreme cit totul (sau aproape totul) se va invirti in jurul banilor, o multime de alte lucruri vor avea de suferit.
0

#56 Utilizator offline   Elia 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 27 September 2005 - 01:21 PM

Vezi postareadan-marius, la Sep 26 2005, 02:43 PM, a spus:

Din pacate stiu ceva mai mult decit "un pic de engleza", ;), asa ca am reusit sa arunc o privire peste link-uri. Concluzia mea e ca nu poti invinovati tehnologia (oricare ar fi ea) pentru greselile unora (intentionate sau nu). Da vina pe oameni, si pe "natura" lor imperfecta. Atita vreme cit totul (sau aproape totul) se va invirti in jurul banilor, o multime de alte lucruri vor avea de suferit.

Am afirmat mai sus, ca stiinta si tehnologia nu sunt periculoase, decat atunci cand ajung la discretia unor oameni iresponsabili.
0

#57 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 27 September 2005 - 03:38 PM

Vezi postareaElia, la Sep 27 2005, 02:21 PM, a spus:

Am afirmat mai sus, ca stiinta si tehnologia nu sunt periculoase, decat atunci cand ajung la discretia unor oameni iresponsabili.

Iresponsabili, dar suficient de inteligenti si de experimentati pentru a sti ce sa faca cu ea. Ca oameni iresponsabili gasesti la tot pasul... dar nu toti sint cu adevarat periculosi. ;)
0

#58 Utilizator offline   Elia 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 27 September 2005 - 04:37 PM

Vezi postareadan-marius, la Sep 27 2005, 04:38 PM, a spus:

Iresponsabili, dar suficient de inteligenti si de experimentati pentru a sti ce sa faca cu ea. Ca oameni iresponsabili gasesti la tot pasul... dar nu toti sint cu adevarat periculosi. ;)

Potentiali iresponsabili sunt toti cei care pun interesul personal deasupra interesului celorlalti.
Iar cei mai periculosi sunt cei care isi ascund egoismul sub masca altruista a jertfirii de sine.

Asa stand lucrurile, cati responsabili sa fie oare printre noi??
0

#59 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 27 September 2005 - 04:57 PM

Vezi postareaElia, la Sep 27 2005, 05:37 PM, a spus:

Potentiali iresponsabili sunt toti cei care pun interesul personal deasupra interesului celorlalti.

Cred ca mai degraba sint aceea care nu le pasa de ceilalti. Fiecare dintre noi punem propriul interes deasupra al altora, chiar daca constient multi nu sint capabili sa accepte asta.

Iar cei mai periculosi sunt cei care isi ascund egoismul sub masca altruista a jertfirii de sine.

De ce?

Asa stand lucrurile, cati responsabili sa fie oare printre noi??

Buna intrebare. ;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse