Drapelul secuiesc, ridicat pe cladirile statului roman
Scris 30 October 2008 - 12:31 AM
Dupa încercarea timida a Prefecturii Harghita de a înlatura steagul secuiesc de pe frontispiciul Primariei Gheorgheni, drapelul albastru-auriu al secuilor a aparut, recent, si pe fatada Primariei Municipiului Miercurea Ciuc. Potrivit primarului urbei, fostul deputat UDMR Ráduly Róbert Kálmán, folosirea simbolurilor sunt necesare în Tinutul Secuiesc, iar steagul secuiesc este unul dintre aceste simboluri. În opinia primarilor si a presedintelui CJ Harghita, arborarea steagului secuiesc este perfect legala. Si asta in conditiile in care, oficial, reprezentanti ai Prefecturii au solicitat scoaterea de pe frontispiciul cladirilor administratiei locale a steagului secuilor. Cererea Prefecturii nu a fost luata in seama in nici una din localitatile in cauza. Culmea tupeului, saptamâna trecuta, drapelul secuiesc a fost arborat pe fatada Primariei Miercurea-Ciuc, cu ocazia vizitei lui Solyom Laszlo, presedintele Ungariei. Acesta a avut chiar o intrevedere cu omologul sau român, Traian Basescu.
Scris 30 November 2008 - 09:41 AM
- Igen !!!
- Si copchii sa mearga numa la scoli maghiare ...
- Igeeeeen !
- Si primaru' sa fie maghiar....
- Igeeeeeeeen, ioi...
- Si presedintele sa fie maghiar....
- Igeeeeeeeeeeeeeeen !!!!!!
- Atunci dute-n Ungaria, ma !
PS: Pai maghiarii ne-au cucerit, deci se cuvine sa le lasam Transilvania, pe mine nu m-ar deranja, ca mie imi plac maghiarii.
Scris 23 February 2009 - 08:53 PM
Aceasta postare a fost editata de Dave: 23 February 2009 - 08:54 PM
Scris 20 February 2010 - 01:32 PM
Scris 20 February 2010 - 01:36 PM
ana_sab, la Feb 20 2010, 01:32 PM, a spus:
Cine-i om de omenie, e de omenie şi în pădure, şi în oraş, şi în alte comunităţi. Oameni răi şi oameni buni sunt şi printre români şi printre maghiari, germani, francezi...englezi...etc...etc.
Scris 20 February 2010 - 01:49 PM
The Unknown, la Nov 30 2008, 12:50 PM, a spus:
Sper ca nu vorbesti serios.Dar sper degeaba.
Uite , eu zic ca nu ar fi mai usor. Daca nu am fi si noi si ungurii in NATO ,ar fi ceva mai usor, dar nu granita Ungariei mai incoace ,ci un drapel romanesc si o opinca pe sediul parlamentului maghiar. Asa cum s-a mai intamplat in 1919. Cum suntem in NATO ,granitele raman asa cum sunt ,iar pe cladirile institutiilor statului roman ,nu are loc decat steagul romanesc si simboluri nationale romanesti. Iar pe cele maghiare din Ungaria ,viceversa.
Scris 21 February 2010 - 04:40 AM
The Unknown, la Nov 30 2008, 12:50 PM, a spus:
Granita voastra era prin Mongolia, pe undeva. Cum ati extins-o pana-n Europa, naiba stie.
Burel001, la Feb 20 2010, 01:49 PM, a spus:
Eh, poate asa se prostesc ei si cand ne zic "nem to dom" cu zambetu' pe buze. Si un lucru nu-l pricep - secuii nici macar nu sunt inruditi cu neamul maghiarilor. De ce se dau unguri tocmai acum, cand vor sa obtina ceva?
ana_sab, la Feb 20 2010, 01:32 PM, a spus:
Iti vor raspunde... doar daca-i injuri.
Bine, la noi in tara cei care vor autonomie, sunt chiar mielusei pe langa salbaticii din ETA sau IRA, de exemplu.
Aceasta postare a fost editata de Mr. Neculai: 21 February 2010 - 04:43 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: Seful R.A.R. Timis a scapat de inchisoare | stiri | 0 | 604 |
|
Stiri: Tararache, pus la zid de presa germana | stiri | 0 | 1.236 |
|
Stiri: Prefectul, un mister | stiri | 0 | 390 |
|
Stiri: Cresterea economica se datoreaza in primul rand industriei | stiri | 0 | 429 |
|
Stiri: Barbat impuscat de politisti | stiri | 0 | 404 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS