sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Shri Mataji, Sahaja Yoga si Realizarea Sinelui energia Kundalini Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   nihilsineDeo 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 06 November 2008 - 10:49 PM

Vezi postareasubarah, la Nov 6 2008, 10:25 PM, a spus:

Exteriorul este o expresie a interiorului intotdeauna. Un fizic nearmonios este o materializare a unei probleme inetrioare grave. Exteriorul si interiorul nu sunt separate, suntem ceea ce gandim, la orice nivel. E de ajuns sa arunci o privire la realitatea ta curenta ca sa iti dai seama cum esti de fapt. Omul nu intra in contact cu anumite lucruri decat atunci cand rezoneaza cu ele iar fizicul este matrializarea stadiului de constiinta. Iar cand zic asta ma refer la lucruri mai subtile. Ideea ce un om e urat dar de fapt are un suflet bun nu este in totalitate corecta. O structura energetica puernica intoateauna alege un corp care sa o sustina....este lege universala :bye:

Posibil sa fie cum zici tu... desi eu am intalnit multe persoane cu un fizic exceptional insa sufletul lor nu era deloc 'stralucit', care sa fie explicatia?? Sunt de acord, exteriorul este manifestarea interiorului, noi suntem creatori de 'realitati'(care de fapt sunt mai mult iluzii) insa invelisul asta pe care il avem, mi-e greu sa cred ca e reflectarea sufletului. In spatele unui chip frumos se pot ascunde multe bube morale, un om rau nu intotdeauna pateste ceva rau, cateodata chiar invers. Sunt multe lucruri care se bat cap in cap, nu crezi? Realitatea curenta nu depinde in totalitate de noi, depinde si de mediul in care ne-am nascut, oamenii care ne inconjoara etc.
0

#22 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 06 November 2008 - 10:58 PM

Interesant... eu cand am pomenit de Kundalini la puterile paranormale mi-au sarit toti in cap... ca cei aia...
Foarte interesant ce scrie pe aici...Kundalini = Sfantul Duh ...imi place... Exista tehnici de activare a acestei energii si de o parte si de alta...Asana Tronului + respiratia zburatorului, iar de partea astalalta in genunchi rugaciunea inimii care la un momendat se pronunta doar Iisus ca o mantra... (Sf. Teodora de la Sihla pe aceasta rugaciune levita la 60 cm distanta de sol...vazuta de oameni...)
Indicat ar fi mai intai cu asana si respiratia zburatorului si dupa ce ungeti bine canalele ptr aceasta energie continuati pe rugaciunea inimii... sau o puteti spune odata ce sunteti in asana si faceti exercitiile de respiratie si ar avea putere mult mai mare.

Aveti grija cu aceasta energie deoarece Aivanhov la varsta de 17 ani isi activase aceasta energie si a trebuit sa o dezactiveze deoarece era foarte puternica si putea sa iasa naspa...
0

#23 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 06 November 2008 - 11:30 PM

Vezi postareaQuetzalcoatl13, la Nov 6 2008, 08:37 PM, a spus:

Eu zic sa nu ne luam dupa aparente...

Uratenia ca uratenia, dar miscarea globala.... nu aparente, experiente. Unde-s miscari mari, organizate si finantate, e manipulare in scopuri rele. Asta e lege in lumea noastra. Nu spun ca printre ele nu se gasesc lucruri bune (minciuni cu samburi de adevar), dar scopul e rau intotdeauna la miscarile astea mari.
0

#24 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 07 November 2008 - 01:45 AM

Vezi postareasubarah, la Nov 6 2008, 11:25 PM, a spus:

Exteriorul este o expresie a interiorului intotdeauna. Un fizic nearmonios este o materializare a unei probleme inetrioare grave. Exteriorul si interiorul nu sunt separate, suntem ceea ce gandim, la orice nivel. E de ajuns sa arunci o privire la realitatea ta curenta ca sa iti dai seama cum esti de fapt. Omul nu intra in contact cu anumite lucruri decat atunci cand rezoneaza cu ele iar fizicul este matrializarea stadiului de constiinta. Iar cand zic asta ma refer la lucruri mai subtile. Ideea ce un om e urat dar de fapt are un suflet bun nu este in totalitate corecta. O structura energetica puernica intoateauna alege un corp care sa o sustina....este lege universala (w00t)

Ha? :bye:
Cele mai mari surprize ni le ofera "pisicutele" cu chip angelic care,in realitate sunt esenta mizeriei umane.
N-ai avut onoarea sa cunosti nici un exemplar? :) Colcaie...
0

#25 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 November 2008 - 02:38 AM

Vezi postareaBagherra, la Nov 7 2008, 12:45 AM, a spus:

Ha? :bye:
Cele mai mari surprize ni le ofera "pisicutele" cu chip angelic care,in realitate sunt esenta mizeriei umane.
N-ai avut onoarea sa cunosti nici un exemplar? :) Colcaie...

In realitate nu au chipuri angelice, ci provocatoare intr-un fel sau altul. Un chip angelic, este unul care radiaza frumusetea chiar si cu un nas ca al lui Pinocchio (poate o idee mai mic totusi (w00t) ). Ii simti prezenta placuta, trasaturile, vorba...

Poate de asta ne-a facut Dumnezeu sa imbatranim: Pentru a intelege ca tineretea si frumusetea vin din suflet. Si se rasfrang bineinteles proportional si asupra trupului.
0

#26 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 November 2008 - 12:06 PM

Vezi postareaPippo, la Nov 7 2008, 02:38 AM, a spus:

In realitate nu au chipuri angelice, ci provocatoare intr-un fel sau altul. Un chip angelic, este unul care radiaza frumusetea chiar si cu un nas ca al lui Pinocchio (poate o idee mai mic totusi :spiteful: ). Ii simti prezenta placuta, trasaturile, vorba...

Poate de asta ne-a facut Dumnezeu sa imbatranim: Pentru a intelege ca tineretea si frumusetea vin din suflet. Si se rasfrang bineinteles proportional si asupra trupului.

Ca bine spui...
0

#27 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 November 2008 - 02:14 PM

Vezi postareaPippo, la Nov 7 2008, 04:38 AM, a spus:

In realitate nu au chipuri angelice, ci provocatoare intr-un fel sau altul. Un chip angelic, este unul care radiaza frumusetea chiar si cu un nas ca al lui Pinocchio (poate o idee mai mic totusi :pardon: ). Ii simti prezenta placuta, trasaturile, vorba...

Pai,judecind dupa asta corelat cu declaratiile "de dragoste" ale voastre eu,as fi un "monstru". :doh:
Si totusi,culmea...copiii si animalele ma adora desi,sunt cam respingatoare cu primii."Daca tu nu ne vrei,noi te vrem!"- zic ei.
Glumesc... :spiteful: dar e adevarat ce spun.Asa ca eu,n-as lua-o ca regula.
Satana,e frumos si mieros in ciuda a ceea ce se spune.Fenomenul pare mult mai complex...

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 07 November 2008 - 02:16 PM

0

#28 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 November 2008 - 03:16 PM

Vezi postareaBagherra, la Nov 7 2008, 01:14 PM, a spus:

Satana,e frumos si mieros in ciuda a ceea ce se spune.Fenomenul pare mult mai complex...

S-ar putea spune ca Satana este coaja, iar Dumnezeu miezul. Sau in alti termeni, minciuna este coaja, iar adevarul miezul.

Coaja nu se poate dezvolta si exista fara miez, si este constransa a se modela dupa miez, chiar daca grosimea si aspectul ei pot varia.

Ca de altfel nimic viu in lumea asta nu este lipsit de coaja. Ca de altfel orice mecanism de pe lumea asta are un principiu (sau miez).
0

#29 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 November 2008 - 07:34 PM

Eu vreau sa traiesc intr-un mar! :doh: are coaja mai subtire...
Naspa de ala care e intr-o nuca de cocos :pardon: :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de VdeD: 07 November 2008 - 07:35 PM

0

#30 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 07 November 2008 - 09:14 PM

Ha? :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente help me!is it a ghost?
am nevoie de parerea voastar am facut o poza..is it a ghost????
xteox  1 1.406
Topic inchis Radacinile Raului
Ce reprezinta raul?
master_mind  87 15.555
Topic inchis o intamplare cu un catel Swat Cat  42 15.643
Topic inchis Atasamente MER-KA-BA danutzzz  43 12.792
Topic inchis vi s-a intamplat vreodata? the_sweet_cat  4 3.145