sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Farmacistii ameninta cu greva incredibil! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   anomalia 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-August 05

Scris 08 September 2005 - 12:29 AM

"Colegiul Farmacistilor (CF) a anuntat cu declansarea unei greve daca Ministerul Sanatatii isi va respecta angajamentul de a reduce pretul la medicamente. Masura ar duce la inchiderea mai multor unitati farmaceutice"(Cotidianul)
pai sa nu-ti vina sa le iei farmaciile si sa le dai cu ele in cap? :lol2: :cry: :)
0

#2 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 08 September 2005 - 10:52 AM

legislatia este de vina!
prin greva nu ar trebui sa mi se permita sa incalc drepturile altora pentru ca-mi cer drepturile mele...
sistemul este de vina, nu farmacistii
0

#3 Utilizator offline   Andradada 

• ..................PETA...............
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 05

Scris 08 September 2005 - 11:11 AM

sistemul sistemul,dar si asta e prostie...cand anunta scumpiri nu au farmaciile nimic..dar daca anunta reduceri..toate sar in sus ca nu se poate,hai sa fim serios,ce lucru mai e si asta,saraci oameni care abia au bani sa isi cumpere medicamente ce fac?daca astea se tot scumpesc,stiti ceva eu mam saturat de tara asta,care numa buna nu e!
0

#4 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 08 September 2005 - 11:18 AM

Andradada, la Sep 8 2005, 11:11 AM, a spus:

stiti ceva eu mam saturat de tara asta,care numa buna nu e!
<{POST_SNAPBACK}>

haideti sa o schimbam... in bine! (nu este o solutie sa schimbam tara)
0

#5 Utilizator offline   crisu683 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-September 05

Scris 12 September 2005 - 12:17 AM

anomalia, la Sep 8 2005, 01:29 AM, a spus:

"Colegiul Farmacistilor (CF) a anuntat cu declansarea unei greve daca Ministerul Sanatatii isi va respecta angajamentul de a reduce pretul la medicamente. Masura ar duce la inchiderea mai multor unitati farmaceutice"(Cotidianul)
pai sa nu-ti vina sa le iei farmaciile si sa le dai cu ele in cap? :P  :)  8)
<{POST_SNAPBACK}>

DEGEABA TOATA LUMEA INJURA FARMACIILE SI FARMACISTII! EU SUNT STUDENTA ANUL 4 LA FARMACIE SI LUCREZ DEJA, AS ACA STIU CUM MERG TRBURILE INTR-O FARMACIE! ATAT TIMP CAT CASA NU DA FONDURI PT MEDICAMENTE, SI ATAT TIMP CAT NIMENI NU MAI CUMPARA MEDICAMENTE LA LIBER O FARMAIE NU ARE CUM SA SUPRAVIETUIASCA. STIATI CA STATUL ARE DATORII LA FARMACII ( IN URMA ELIBERARII RETETELOR COMPENSATE SI GRATUITE) DE UN AN DE ZILE? VI SE PARE NORMAL? MIE NU! ASA CA NU MAI DATI VINA PE NOI CA FACEM GREVA CA PANA UNA ALTA FARMACIA ESTE O AFACERE, IAR FARM,ACISTII TRAIESC DE PE URMA EI, SI ASA CUM CFR-UL, MEDICII, PROFESORII, MUNCITORII DIN FABRICI SI UZINE POT FACE GREVE, ASA POT FACE SI FARMACISTII SI AU TOT DREPTUL!
0

#6 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 12 September 2005 - 05:55 PM

offtopic: crisu683, bine ai vanit la noi. Am o rugaminte: Nu mai scrie cu majuscule pentru ca e deranjant si obositor pentru cei care citesc. :) Multumesc!

ontopic: ceea ce ai scris tu voiam sa spun si eu. Dar am fost plecata in concediu cand s-a deschis subiectul. 8)

Sunt de acord cu cele scrise de tine si nu sunt farmacista. Toti s-au suparat pe farmacisti insa nu stiu cati s-au gandit ca farmaciile pierd bani prin aceasta hotarare de guvern. Pierd bani pe care nici macar nu ii au. Pentru ca multe au eliberat medicamente subventionate insa nu au vazut niciodata transferul subventiilor in contul lor. Probabil ca unii sunt datori vanduti companiilor de la care au achizitionat medicamentele. De unde sa le dea banii? Dar daca au medicamente achizitionate la pretul vechi? Cum sa le vanda mai ieftin? Doar pentru ca asa i s-a nazarit "stimabilului Guvern"? Mai ganditi-va inainte sa dati cu parul ;) Si daca tot dati....dati in cine merita. :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Markeri hepatici rodika  2 8.395
Replici noi averizare myty  5 4.811
Replici noi probleme in relatia parinte-fiica sunshine_22  4 7.242
Topic inchis ciclu pls help fast Zburam  25 9.796