Iubire intre copii
Scris 27 October 2008 - 09:40 PM
Scris 27 October 2008 - 09:52 PM
Radu14, la Oct 27 2008, 09:40 PM, a spus:
Numai o clipa sa-l chem pe fiul meu, de-o seama cu tine, care are cu totul alte indeletniciri ....
Ai "unicele", lasa incolo fetele ca mai ai o groaza de timp si pentru ele ...
Scris 27 October 2008 - 09:54 PM
Radu14, la Oct 27 2008, 11:40 PM, a spus:
hmm, de ce nu ... in fond nimic nu mai e ca pe timpul meu ...
uite, scoate'o la un cico , schimbati id'urile, etc ...
Scris 27 October 2008 - 09:59 PM
Radu14, la Oct 27 2008, 09:40 PM, a spus:
Nu stiu daca pot sa-ti spun elucubratii de genul "Fii tu insuti", caci in cercul vostru in care media de varsta e de 14-15 ani, este un cerc vicios (cam dur termenul) in care se pune foarte mult accent pe afirmare si dorinta de a fi altceva decat ceea ce pari... la fel cum reactia celei care vrei s-o cuceresti e aceeasi in privinta asteptarilor. In ziua de azi e foarte usor, sunt foarte multe metode de comunicare (majoritatea virtuale) dar daca ai ocazia sa vorbesti cu o fata intre 4 ochi, incearca sa-ti scoti la iveala calitatile tale (si sunt sigur ca ai asa ceva - fiecare avem), iar daca te va placea, poti sa devii tu insuti fata de ea... astfel iti vei da seama daca te place cu adevarat. Dar daca vrei doar o prietenie tipica adolescentilor, mai bine incearca s-o impresionezi cat mai mult. A... da, invit-o totusi si-n oras. Varsta nu conteaza domnilor, daca omul are o anumita dorinta. Adolescenta implica uneori si frustrari, iar acestea trebuiesc evitate din timp.
Radu14, la Oct 27 2008, 09:55 PM, a spus:
Perfect. Comunica, vezi ce reactie are... daca-i asa ceva o incanta. Si pe urma, poti chiar sa-i spui ca ati vrea sa fiti prieteni sa tineti legatura cat mai mult. Sau, daca esti un tip cu initiativa, ii poti spune direct ca-ti place de ea.
Scris 27 October 2008 - 09:59 PM
Liviu_phz, la Oct 27 2008, 09:59 PM, a spus:
Perfect. Comunica, vezi ce reactie are... daca-i asa ceva o incanta. Si pe urma, poti chiar sa-i spui ca ati vrea sa fiti prieteni sa tineti legatura cat mai mult. Sau, daca esti un tip cu initiativa, ii poti spune direct ca-ti place de ea.
Pai cu fata asta am mai incercat sa fiu direct, nu prea a mers:D...Dar cand am vazut ca nu prea merge nici eu nu am insistat
Scris 27 October 2008 - 10:01 PM
Radu14, la Oct 27 2008, 11:55 PM, a spus:
si de ce puii mei nu vorbesti cu ea ?!
sigur, nu'mi imaginez ca veti vorbi despre sex
sau vorbiti despre aspiratii, despre poezie , romantism, etc ...
Scris 27 October 2008 - 10:01 PM
Ravl, la Oct 27 2008, 10:01 PM, a spus:
sigur, nu'mi imaginez ca veti vorbi despre sex
sau vorbiti despre aspiratii, despre poezie , romantism, etc ...
Pai vb. cu ea, vb. despre ce se mai intampla la scoala, despre profesori, teme...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Impresioneaza-ti prietena
Castiga mult foarte rapid pentru prietena ta |
Clever Money | 15 | 3.893 |
|
cum ii dau papucii fara sa-l ranesc?
vreau sa ma despart de el..si nu stiu cum sa-i zic:D |
Deneyra | 37 | 14.556 |