sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Telepatia mijloc de comunicare Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 17 May 2006 - 02:09 PM

Vezi postareaDemiurgul, la May 17 2006, 12:38 PM, a spus:

.....dar cum niciodata nu o sa comunic prin mijlocul asta destul de ieftin :P

Te-am citat....poate ai uitat ce ai scris.
(ms pt corectare,dar vb cu tine m-am emotionat si nu mai vad bine tastatura :P )

Vezi postarearaulmaniac, la May 17 2006, 03:04 PM, a spus:

:o:
copiii...piua! nu va mai certati...pai daca toti am comunica telepatic, ce ar mai face marile corporatii de comunicatii? faliment direct ! se poa'

Waw! dar nu ne certam...insa ai dreptate! :P
Scuze pt ;)
0

#22 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 06

Scris 20 May 2006 - 10:19 PM

Telepatia este un mod de comunicare spontan, de regula, intre membrii aceleiasi familii: mama-copil/copii, sot-sotie, frate-frate/sora, mai rar intre prieteni. Creierul se comporta adesea ca o statie de emisie-receptie, transmitand si primind informatii la si de la distanta. Pentru a stabili o legatura fireasca intre oameni, comunicarea este esentiala. Numai ca acest mijloc de comunicare, atemporal si aspatial, nu se stabileste la comanda si nici atunci cand se vrea. Pur si simplu se intampla, cu sau fara voia noastra. Importanta este legatura dintre emitator si receptor.
Intr-o perioada, relatiile dintre mine si mama nu au fost prea bune. Intr-una din zile m-a sunat sa-mi spuna ca vine sa ne vedem. Dupa ce am spus un "bine" sec, am inchis telefonul si am uitat imediat. In dupa-amiaza aceea, ma uitam la tv cu niste prieteni. Fara sa spun nimic, fara ca macar eu sa inteleg ce fac, la un moment dat, am iesit din camera si-am mers la usa de la intrare pe care am deschis-o larg chiar in momentul cand mama iesea din lift. Cand m-a vazut, m-a intrebat ce fac, unde vreau sa plec. I-am raspuns razand ca am venit sa-i deschid usa. Repet, ea tocmai iesea, sub privirile mele, din lift.
Acum cativa ani, mama a avut doua operatii grele in mai putin de doua luni. Nu a fost de loc usor. Eu, de acasa, ii simteam toata durerea si tot zbuciumul. Asta se intampla mai ales noaptea, pentru ca noaptea facea febra mare si-i era rau. Daca reuseam sa dorm putin, stiam ca ea s-a simtit bine. Doua luni cat mama a stat in spital, am dormit cand a dormit ea si mi-a fost bine cand ea s-a simtit bine. :flowers:
0

#23 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 20 May 2006 - 10:27 PM

Vezi postareasilverstar, la May 20 2006, 11:19 PM, a spus:

, am iesit din camera si-am mers la usa de la intrare pe care am deschis-o larg chiar in momentul cand mama iesea din lift. Cand m-a vazut, m-a intrebat ce fac, unde vreau sa plec. I-am raspuns razand ca am venit sa-i deschid usa. Repet, ea tocmai iesea, sub privirile mele, din lift.
. :flowers:

hmm, hai să fiu delicat...pentru florile alea postate acolo!
ceea ce ne īmpărtăşeşti din experienţa ta personală, poartă numele de: EMPATIE ! :good:
0

#24 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 20-May 06

Scris 20 May 2006 - 11:26 PM

OK, am sa studiez si am sa vad. Bine ca are un nume, nu-i asa? Multumesc pentru delicatete! Nu stiu de ce a fost necesar sa fii delicat daca nu obisnuiesti. :flowers:
0

#25 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 21 May 2006 - 01:27 AM

Copil fiind,ma "exploata" mama la maxim trimitandu-ma la piata.Mama e un scorpion veritabil,exigent si bine organizat,insa nus cum naiba facea ca mereu uita sa imi spuna tot ce aveam de cumparat ;) bateam drumul pana la piata,numarand gardurile,cainii si pisicile(de plictiseala,evident! si asta pana mi-au luat bicicleta :doh: ),de 2,3 ori pe zi!Am relizat repede ca tre sa fac ceva(altfel imbatraneam batand drumurile :P )si am inceput sa fiu atenta la ce lipseste prin bucatarie!prima data am venit cu marar!nu era "comandat" si mama a fost f placut surprinsa :yes: .alta daca cu ulei...zahar..si tot asa.eu,ca un drak de copil ce eram,la intrebarea mamei "de unde ai stiut sa iei si asta?",raspundeam: am ghicit! azi am ghicit,maine am ghicit....pana intr-o zi cand a avut mama o revelatie si a spus tuturor ca fata ei este telepeta! :flowers: "uit sa ii spun tot ce sa cumpere,imi aduc aminte cand ea este deja plecata si vine cu tot ce trebuie domle`" Destept copil avea mama! :(
;) sunt :good: (sau poate ca nu! :P )
0

#26 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 22 May 2006 - 12:56 AM

....pai...pot frumos si linistit continua cu: cand vreau sa-mi sun prietena,ma suna ea! de multe ori cand imi sun mama,imi pune 'tocmai ma gandeam la tine!"...cand fica mea imi zambeste frumos,stiu sigur ca vrea inghetata :flowers: Insa astea sunt lucruri normale! nu..paranormale! Imi pare aiurea sa vb eu despre pri care suna si sa ma cred telepatica,cand telepatia este ceva mult mai profund si destul de greu.Daca era usor de comunicat telepatic...bine era! Nu mai dadeam banii pe medicamentele sotului care le ia inainte sa vada facturile telefoanelor!:doh:
Cat despre povestioara din copilarie...s-a vrut si putin subtila. :good:

Aceasta postare a fost editata de bydy: 22 May 2006 - 12:59 AM

0

#27 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 29 May 2006 - 03:14 AM

Vezi postareabydy, la May 22 2006, 01:56 AM, a spus:

....pai...pot frumos si linistit continua cu: cand vreau sa-mi sun prietena,ma suna ea! de multe ori cand imi sun mama,imi pune 'tocmai ma gandeam la tine!"...cand fica mea imi zambeste frumos,stiu sigur ca vrea inghetata :crazy: Insa astea sunt lucruri normale! nu..paranormale! Imi pare aiurea sa vb eu despre pri care suna si sa ma cred telepatica,cand telepatia este ceva mult mai profund si destul de greu.Daca era usor de comunicat telepatic...bine era! Nu mai dadeam banii pe medicamentele sotului care le ia inainte sa vada facturile telefoanelor!:roll:
Cat despre povestioara din copilarie...s-a vrut si putin subtila. :crazy:

Telepatic !Simte ce iti transmit eu acum.Fa aabstractie de glumele mele nesarate uneori.Pace fericire si bunastare.
0

#28 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 29 May 2006 - 01:39 PM

Vezi postareaioanide, la May 29 2006, 04:14 AM, a spus:

Telepatic !Simte ce iti transmit eu acum.Fa aabstractie de glumele mele nesarate uneori.Pace fericire si bunastare.

:crazy:
Nu prea simt ce imi tran telepatic acum(sunt cam obosita de la petrecere :lol2: )insa,sufleteste,simt ca e de bine! :D
0

#29 Utilizator offline   Cybertooth 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-June 06

Scris 10 June 2006 - 10:00 AM

Nu vreau sa ma credeti nebun dar uneori reusesc sa citesc ganduri,Am mai auzit si de puteri telepatice,telekinetice si nu ma asteptam ca eu sa am puteri dinastea ... desi majoritatea oameniilor isi folosesc doar 5 - 10 % Din creier,daca un om si-ar folosi macar 50 - 70 % din creier ar putea sa faca multe lucruri cu mintea,si ar evolua si prin evolutia asta se pot capata puteri telekinetice,telepatice etc.,Noi avem aceste puteri da nu le putem controla pt ca nu ne folosim tot creierul ... deci ce spuneti astept pareri
0

#30 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 10 June 2006 - 10:02 AM

Vezi postareaCybertooth, la Jun 10 2006, 11:00 AM, a spus:

Nu vreau sa ma credeti nebun dar uneori reusesc sa citesc ganduri,Am mai auzit si de puteri telepatice,telekinetice si nu ma asteptam ca eu sa am puteri dinastea ... desi majoritatea oameniilor isi folosesc doar 5 - 10 % Din creier,daca un om si-ar folosi macar 50 - 70 % din creier ar putea sa faca multe lucruri cu mintea,si ar evolua si prin evolutia asta se pot capata puteri telekinetice,telepatice etc.,Noi avem aceste puteri da nu le putem controla pt ca nu ne folosim tot creierul ... deci ce spuneti astept pareri

spune-mi frate la ce ma gandesc eu acum?!

hai sa te vad! :doh:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou