Pagina 1 din 1
Intreruperi frecvente la ClickNet
Scris 27 October 2008 - 10:28 AM
Doresc sa semnalez, intreruperi de lunga durata (ore) la ClickNet, dupa ora 18:00. Intreruperile de lunga durata au inceput de cateva saptamani bune. Am sunat la dejanjamente si mi-au spus ca de la ei conexiunea este ok. Locuiesc in zona Balta Alba (IOR) si suspectez ca aceste intreruperi de lunga durata s-ar produce din cauza supraincarcarii retelei. Poate cineva sa-mi confirme / infirme presupunerea? Multumesc.
Scris 27 October 2008 - 12:43 PM
Care este starea modemului cand nu merge netul? Este sincronizat sau nu?
Scris 28 October 2008 - 03:38 PM
sinpetrean, la Oct 27 2008, 10:28 AM, a spus:
Doresc sa semnalez, intreruperi de lunga durata (ore) la ClickNet, dupa ora 18:00. Intreruperile de lunga durata au inceput de cateva saptamani bune. Am sunat la dejanjamente si mi-au spus ca de la ei conexiunea este ok. Locuiesc in zona Balta Alba (IOR) si suspectez ca aceste intreruperi de lunga durata s-ar produce din cauza supraincarcarii retelei. Poate cineva sa-mi confirme / infirme presupunerea? Multumesc.
eu stau in zona (pe la campia libertatii) daca vrei pot sa vin sa arunc o privire sa vad care e problema
Aceasta postare a fost editata de csifer: 28 October 2008 - 03:39 PM
Scris 29 October 2008 - 03:36 PM
sinpetrean, la Oct 27 2008, 10:28 AM, a spus:
mai degraba datorita zgomotului de linie si a altor factori externi. Cum stai cu valorile snr?!
Scris 29 October 2008 - 10:42 PM
SNR=Signal-to-noise ratio in caz ca nu stie 
ca sa vada SNR-ul recomand programul asta DMT (DSL-Modem Tool) (sper ca e ok daca pun link-ul daca nu sa editeze un mod)
http://www.wintotal....dex.php?id=3475
sa treci ip-ul modemului asa cum apare in speedtouch.lan (introduci in explorer) si sa folosesti port-ul 23 si dai connect
ca sa vada SNR-ul recomand programul asta DMT (DSL-Modem Tool) (sper ca e ok daca pun link-ul daca nu sa editeze un mod)
http://www.wintotal....dex.php?id=3475
sa treci ip-ul modemului asa cum apare in speedtouch.lan (introduci in explorer) si sa folosesti port-ul 23 si dai connect
Aceasta postare a fost editata de csifer: 29 October 2008 - 10:53 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Internet la 2 calculatoare cu Huawei Smartax 882
Cum se conecteaza prin usb si ethernet? |
IonescuS | 2 | 2.165 |
|
Vodafone Mobile Connect RAS error code 608, Nu detecteaza modemul Huawei k3765