sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

absolvent de stiinte juridice Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   adel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-September 05

Scris 07 September 2005 - 06:32 PM

Ma intereseaza ce titulatura are un absolvent de stiinte juridice (al unei facultati de drept). El este jurist in mod "automat" sau trebuie atestat ca si jurist pentru a se recomanda ca avand aceasta calitate? Va multumesc anticipat.
0

#2 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 30 September 2005 - 07:30 PM

Vezi postareaadel, la Sep 7 2005, 07:32 PM, a spus:

Ma intereseaza ce titulatura are un absolvent de stiinte juridice (al unei facultati de drept). El este jurist in mod "automat" sau trebuie atestat ca si jurist pentru a se recomanda ca avand aceasta calitate? Va multumesc anticipat.
Este jurist automat,si oriunde te vei duce ti se va spune asta...am studiat asta si asa e....intereseaza`te si ai sa`mi dai dreptate!nu iti trebuie nici o recomandare,nimeni nu poate contesta facultatea pe care ai facut`o...dar apropo...pe diploma ce scrie?
0

#3 Utilizator offline   adel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-September 05

Scris 02 October 2005 - 01:49 PM

Licentiat in stiinte juridice... (deci nu "jurist"). Titulatura este astfel interpretabila. Ca si notarii, si magistratii sunt licentiati in stiinte juridice.

Vezi postareaandruta1985, la Sep 30 2005, 08:30 PM, a spus:

Este jurist automat,si oriunde te vei duce ti se va spune asta...am studiat asta si asa e....intereseaza`te si ai sa`mi dai dreptate!nu iti trebuie nici o recomandare,nimeni nu poate contesta facultatea pe care ai facut`o...dar apropo...pe diploma ce scrie?

0

#4 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 08 December 2005 - 10:05 AM

Termenul de 'jurist', in sens larg, defineste acele categorii de persoane care au studii juridice si sunt licentiate in drept sau stiinte juridice. Nu este vorba si de licentiatii in administratie publica. Daca ai absolvit o facultate de drept si esti licentiat profesia ta este 'jurist', iar ocupatia avocat, judecator, procuror, notar, executor judecatoresc, detectiv particular, juristconjult, ofiter etc.

Fara indoiala te poti recomanda jurist in acest caz.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Nr. maxim admis de ore pentru munca in fata calculatorului Dozzer  4 9.604
Topic inchis Contributia pt. asigurarile de sanatate... veredit  0 3.246
Topic inchis Bani furati
Cetatean strain cumpara pamint in Romania
marin_unghe  4 5.424
Topic inchis act de mana
teren
dana l  0 4.679
Topic inchis succesiune+intabulare jenu  9 20.465