Pagina 1 din 1
Halloween
Scris 25 October 2008 - 06:50 PM
buna.sunt noua p aici si as vr sa va intreb dak de halloween vi s`a intamplat cv neobisnuit?? stitzi ceva case bantuite?
Scris 25 October 2008 - 08:03 PM
case bantuite sunt
halloween? imi place sa dorm la prieteni, dar sa fim seriosi! macar ceva mai romanesc! de halloween du`te la americani
halloween? imi place sa dorm la prieteni, dar sa fim seriosi! macar ceva mai romanesc! de halloween du`te la americani
Scris 25 October 2008 - 08:59 PM
eu ma machez gothic si ma costumez in negru si alb,iar apoi ma intalnesc sa "bantui" oamenii cu prietenii mei
Cat despre paranormal,nu am observat nimic,poate ppt ca ma distram si prea bine pt a lua in seama spiritele.
Dar anul acesta o sa fie ceva mai special,iar daca se va intampla ceva ciudat o sa fi prima care o sa te anunt :o:CAt despre case bantuite,daca vrei sa vezi,uitete in fiecare zi de luni pana vineri pe Discovery la 22:00 pana la 00:00 si ai sa te saturi de case bantuite
Insa te anunt ca nu iti aduc o buna energie aceste case bantuite sau emisiunea Fenomene Stranii
Aceasta postare a fost editata de misela: 25 October 2008 - 09:02 PM
Scris 25 October 2008 - 09:05 PM
eu anul asta o sa ma machez asa:
alba pe fata si o sa imi fac ceva gothic la ochi:D
am un palton negru asa si cred ca o sa merg cu prietenii prin cimitir putin sa vedem daca se intampla ceva alea alea
alba pe fata si o sa imi fac ceva gothic la ochi:D
am un palton negru asa si cred ca o sa merg cu prietenii prin cimitir putin sa vedem daca se intampla ceva alea alea
Scris 27 October 2008 - 09:15 PM
Sunt sigura ca americanii au o gramada de astfel de povesti de Halloween...
Scris 27 October 2008 - 10:53 PM
la noi halloween-ul nu tine in adevaratul sens al cuvantului....asta e ceva tipic american
la noi e doar un motiv de petrecere si de dat banii degeaba pe tot felul de prostii..ca multe altele
totusi ador sa fac felinare din dovleci
la noi e doar un motiv de petrecere si de dat banii degeaba pe tot felul de prostii..ca multe altele
totusi ador sa fac felinare din dovleci
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Diamond Alignment, A Sacred Technology
Diamond Alignment, A Sacred Technology |
ethel | 1 | 1.957 |
|
doar pentru cei cu ADN 0