sau Inregistrare

• 45 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Traim vremurile de pe urma? Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 24 July 2009 - 12:08 PM

Vezi postareaMoselAnca, la Jul 24 2009, 01:01 PM, a spus:

Universul in totalitatea lui nu e interesat de ceea ce facem noi, nici pe Terra nu o prea intereseaza

De unde stii? Ai vorbit cu Universul si cu Terra, sau este parerea ta personala?
0

#42 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 24 July 2009 - 12:10 PM

Vezi postareaApopii, la Jul 24 2009, 01:08 PM, a spus:

De unde stii? Ai vorbit cu Universul si cu Terra, sau este parerea ta personala?

Tu de unde ştii că creştinismul e SF ?
0

#43 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 July 2009 - 12:20 PM

Vezi postarealupini, la Jul 24 2009, 01:10 PM, a spus:

Tu de unde ştii că creştinismul e SF ?

Am spus ca biblia este un SF, nu crestinismul.
La postarea cu nr.34 ti-am adresat o intrebare! Vrei ca doar tu sa intrebi si altii sa-ti raspunda?
0

#44 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 24 July 2009 - 12:20 PM

Oamenii isi dau prea multa importanta, la scara universala suntem chiar mai mici decat purecii, dar ne place sa ne imaginam fapturi uriase, rationale ,extrem de complexe, mistice si de neinteles, dar care totusi par a fi extrem de interesate de soarta noastra :P
0

#45 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 July 2009 - 12:25 PM

Vezi postareaMoselAnca, la Jul 24 2009, 01:20 PM, a spus:

Oamenii isi dau prea multa importanta, la scara universala suntem chiar mai mici decat purecii, dar ne place sa ne imaginam fapturi uriase, rationale ,extrem de complexe, mistice si de neinteles, dar care totusi par a fi extrem de interesate de soarta noastra :P

De acord cu tine, uneori ne credem chiar noi "buricul" Universului si facem rau in dreapta si in stanga considerand ca avem acest drept!
0

#46 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 24 July 2009 - 12:29 PM

Vezi postareaApopii, la Jul 24 2009, 01:20 PM, a spus:

Am spus ca biblia este un SF, nu crestinismul.

Creştinismul e o sumă de învăţături scrise din Biblie. Dacă una e adevărată, şi cealaltă e adevărată, iar dacă una e falcă, şi cealaltă e falsă. Prin urmare, te mai întreb odată : de unde ştii tu care e SF şi care nu ?

Vezi postareaApopii, la Jul 24 2009, 01:20 PM, a spus:

La postarea cu nr.34 ti-am adresat o intrebare!

Cine e e credincios, pune în aplicare credinţa. Credinţa fără fapte e moartă.

Explicaţia e asta :

Credinţa înseamnă să te supui lui Dumnezeu, şi a te supune, înseamnă a pune în aplicare îndemnurile lui. Unul din aceste îndemnuri, este să iubim, adică să facem bine celui care ne cere un ajutor. Dar, credinţa fără fapte, e moartă. Dacă cineva îmi cere să îl ajut, să iasă din apă, că se îneacă, îl ajut, nu merg la biserică. Asta e credinţa : să ajuţi omul.
0

#47 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 24 July 2009 - 12:31 PM

Exact asta am vrut sa spun cu Gaia... Nu "spiritul" plantei sau al universului vrea sa ne omoare... noi insine sufeim de sindromul sinucigasului ;) in loc sa vedem partile frumoase, in loc sa ne ocupam de mentinerea lor, cadem din cand in cand in melancolia blegoasa a sfarsitului lumii :P
0

#48 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 July 2009 - 12:44 PM

Vezi postarealupini, la Jul 24 2009, 01:29 PM, a spus:

Creştinismul e o sumă de învăţături scrise din Biblie. Dacă una e adevărată, şi cealaltă e adevărată, iar dacă una e falcă, şi cealaltă e falsă. Prin urmare, te mai întreb odată : de unde ştii tu care e SF şi care nu ?

Cine e e credincios, pune în aplicare credinţa. Credinţa fără fapte e moartă.

Explicaţia e asta :

Credinţa înseamnă să te supui lui Dumnezeu, şi a te supune, înseamnă a pune în aplicare îndemnurile lui. Unul din aceste îndemnuri, este să iubim, adică să facem bine celui care ne cere un ajutor. Dar, credinţa fără fapte, e moartă. Dacă cineva îmi cere să îl ajut, să iasă din apă, că se îneacă, îl ajut, nu merg la biserică. Asta e credinţa : să ajuţi omul.

Este parerea mea referitoarela biblie si din punctul meu de vedere ceea ce am afirmat este evident, iar evidenta nu trebuie demonstrata.
Este credinta voastra si procedati cum vreti voi! Eu faceam referire la faptul ca banii directionati catre constructia de biserici ar putea fi folositi pentru refacerea Naturii.

Vezi postareaMoselAnca, la Jul 24 2009, 01:31 PM, a spus:

Exact asta am vrut sa spun cu Gaia... Nu "spiritul" plantei sau al universului vrea sa ne omoare... noi insine sufeim de sindromul sinucigasului ;) in loc sa vedem partile frumoase, in loc sa ne ocupam de mentinerea lor, cadem din cand in cand in melancolia blegoasa a sfarsitului lumii :P

Daca toti ar vedea lucrurile in felul acesta, am trai in armonie si intr-o lume frumoasa.

Aceasta postare a fost editata de Apopii: 24 July 2009 - 01:23 PM

0

#49 Utilizator offline   Trimisul lui Dumnezeu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 18-June 09

Scris 24 July 2009 - 01:09 PM

Vezi postareaMoselAnca, la Jul 24 2009, 01:01 PM, a spus:

Sfarsitul lumii este descris in Noul Testament nu are nici o legatura cu VT, probabil ca acest Ioan avea mari probleme psihice cand a scris Apocalipsa :P

Universul in totalitatea lui nu e interesat de ceea ce facem noi, nici pe Terra nu o prea intereseaza, suntem numai niste pureci care o irita si de care s-ar putea scutura intr-o zi, dar asta nu pt ca "Gaia" ar fi o entitate rationala ci din simplul motiv ca noi ne sinucidem lent otravind-o...

si cu danil din vechiul testament cu ramane?... plus altii
0

#50 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 24 July 2009 - 01:27 PM

Vezi postareaThorth, la Jul 24 2009, 12:31 PM, a spus:

perfecta dreptate ai, simpla expresie populara, imi poate aduce banul, dar ma intreb oare ce s-ar fii intamplat, daca citeam din Rebreanu, Cartarescu, si multi neomodernisti?... cu siguranta ca imi banati si e-mailul...

Nu faptul ca ai citat un proverb iti aduce o sanctiune, ci aluziile la capacitatea intelectuala a celorlalti useri. Nu s-ar fi intamplat nimic daca ii citai. Poate ai fi scris corect dpdv gramatical daca dadeai copy/paste din vreunul dintre cei citati de tine.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 45 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou