Black velvet, la 12 March 2012 - 12:54 PM, a spus:
PS. hans, n-o lua in nume personal, ca nu in sensul asta am spus-o.
N-o iau in nume personal, desi as putea sa o iau, fara sa ma afecteze in vreun fel; ai un stil pe care nu cred ca cineva s-ar putea supara.Eu, in nici un caz.
Asta, de inceput.
Spui ca "Decat sa-ti consumi energia crezand in basme biblice, mai bine oferi o floare si un zambet celor din jurul tau si ai sa vezi ca o sa-ti fie mai bine si tie si lor!". Ce te face sa crezi ca nu ofer o floare si un zambet?Pe de alta parte, e cam subtire treaba asta cu florile si zambetele.E doar un gest, care nu ajuta prea mult. Mai bine o purtare iubitoare concreta, decat o floare care este adesea abia la inmormantare, sau un zambet care adesea este unul de fatada, fals.
Mai spui:"Cand traiesti cu mintea in basme, in loc sa-ti faci viata intr-asa fel incat sa traiesti mai bine, stai si te uiti in sus la cer, poate pica ceva". Chiar daca traiesc cu mintea prin basme, viata mea nu ar putea fi imbunatatita in nici un caz prin renuntarea la ele. Te asigur de asta.
Mai spui: [pierzi]"Contactul cu realitatea si intelepciunea celor care nu viseaza la cai verzi pe pereti". In nici un caz, asa ceva nu poate fi pus in dreptul credinciosilor. Stii si tu bine cat de lunga e lista aia cu oameni de stiinta - aceia dupa care a ramas cu adevarat ceva palpabil, si care astazi ne fac viata mai usoara, nu doar "flori si zambete" - credinciosi, pe care credinta lor in "basme si cai verzi pe pereti", nu i-a incomodat absolut deloc din a fi fenomenali in ale stiintei concrete. Exista si astazi exemple - eu personal am intalnit astfel de persoane.
Aceasta postare a fost editata de hans: 12 March 2012 - 01:20 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS