sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nervi cum sa scap de ei? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Kristina A. 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-August 08

Scris 24 October 2008 - 10:37 PM

sunt foarte nervoasa de cele mai multe ori din nimicuri si daca nu ma abtin(ceea ce reusesc rar) ma cert cu toti cei din jur.imi face multe probleme...si mama imi spune mereu sa ma calmez dar nu stiu cum
cum as putea sa scap de ei?? :doh:
0

#2 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 24 October 2008 - 10:39 PM

Vezi postareaKristina A., la Oct 24 2008, 11:37 PM, a spus:

sunt foarte nervoasa de cele mai multe ori din nimicuri si daca nu ma abtin(ceea ce reusesc rar) ma cert cu toti cei din jur.imi face multe probleme...si mama imi spune mereu sa ma calmez dar nu stiu cum

nu esti singura....inspira adanc ...trage aer in piept numara pana la 10 cu ochii inchisii si probabil te vei simtii mai bine...si evita situatiile ce te enerveaza
0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 24 October 2008 - 11:49 PM

cum as putea sa scap de ei?? :)

:doh: Cati ani ai ? Mergi la un doctor.
0

#4 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 24 October 2008 - 11:58 PM

cum as putea sa scap de ei?? :luck:

Cred ca mama ta te cearta fiindca nu stapanesti bine limba si literatura romana. :)

Vezi postareabydy, la Oct 25 2008, 12:49 AM, a spus:

:doh: Cati ani ai ? Mergi la un doctor.

Mai are timp...de-abia 16 ani...Totusi e cam nasol sa ai nervi de la varsta asta. Zic si eu.
0

#5 Utilizator offline   Dimebag 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 25 October 2008 - 09:13 AM

Get a boyfriend, esti femeie acum :)
0

#6 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 25 October 2008 - 07:27 PM

cum as putea sa scap de ei?? :spiteful:

Pai... De ce nu incerci sa analizezi situatiile mai bine? Cu ce te ajuta sa te enervezi? Rezolva asta ceva? Daca incerci sa te controlezi ce ai de pierdut? Ar trebui sa incerci sa vezi altfel situatiile care te enerveaza si sa gasesti o alta modalitate de a le rezolva. Incearca sa pui pe hartie ultimele situatii care te-au facut sa reactionezi cu nervi si sa te gandesti cum altfel ai fi putut face sa nu se ajunga la nervi. Si incet-incet sa incerci sa pui in aplicare auto-controlul...
0

#7 Utilizator offline   corto 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-August 08

Scris 25 October 2008 - 07:43 PM

Vezi postareajust...you, la Oct 24 2008, 11:39 PM, a spus:

nu esti singura....inspira adanc ...trage aer in piept numara pana la 10 cu ochii inchisii si probabil te vei simtii mai bine...si evita situatiile ce te enerveaza

inspira deci in piept cum a zis just...you pan la diafragma (intre stomac si plamani) preseaz-o bine si numara cum a zis just...you si expira tot aerul cu gura in o si repeta de cateva ori pana te linistesti si poti sa reevaluezi situatia cu calm. daca nu reusesti amana cateva minute inchide ochii preseaza cu podul palmei pe pleoape si respira amplu expira la fel poti sa te strangi apoi de radacina nasului la frunte si sa masezi acolo: ca pentru tine sa faci toate acestea, in liniste si cu incredere si calmul iti va reveni iar nervii se vor destinde cat de cat si mai scrie pe roportal sa te usurezi ca aici esti printre prieteni si toti sar ca unul sa te ajute. :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de corto: 25 October 2008 - 07:45 PM

0

#8 Utilizator offline   Kristina A. 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 02-August 08

Scris 25 October 2008 - 10:18 PM

Vezi postareaDimebag, la Oct 25 2008, 10:13 AM, a spus:

Get a boyfriend, esti femeie acum :jester:

poi...am si din ala si mai mare stresul...ce bine era cand eram singurica.. :suicide:

Vezi postareaSarah N...., la Oct 25 2008, 08:27 PM, a spus:

Pai... De ce nu incerci sa analizezi situatiile mai bine? Cu ce te ajuta sa te enervezi? Rezolva asta ceva? Daca incerci sa te controlezi ce ai de pierdut? Ar trebui sa incerci sa vezi altfel situatiile care te enerveaza si sa gasesti o alta modalitate de a le rezolva. Incearca sa pui pe hartie ultimele situatii care te-au facut sa reactionezi cu nervi si sa te gandesti cum altfel ai fi putut face sa nu se ajunga la nervi. Si incet-incet sa incerci sa pui in aplicare auto-controlul...

Vezi postareacorto, la Oct 25 2008, 08:43 PM, a spus:

inspira deci in piept cum a zis just...you pan la diafragma (intre stomac si plamani) preseaz-o bine si numara cum a zis just...you si expira tot aerul cu gura in o si repeta de cateva ori pana te linistesti si poti sa reevaluezi situatia cu calm. daca nu reusesti amana cateva minute inchide ochii preseaza cu podul palmei pe pleoape si respira amplu expira la fel poti sa te strangi apoi de radacina nasului la frunte si sa masezi acolo: ca pentru tine sa faci toate acestea, in liniste si cu incredere si calmul iti va reveni iar nervii se vor destinde cat de cat si mai scrie pe roportal sa te usurezi ca aici esti printre prieteni si toti sar ca unul sa te ajute. :suicide:

Vezi postareajust...you, la Oct 24 2008, 11:39 PM, a spus:

cred ca voi incerca sa gasesc o cale de mijloc pt toate astea.sper sa mearga.Multumesc!
stiu ca nu rezolv nimic daca ma enervez...mai mult rau fac dar e incontrolabil.cel putin sper sa pastrez in mine nervii si sa nu ii mai exteriorizez
0

#9 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 25 October 2008 - 10:33 PM

cum as putea sa scap de ei?? :suicide:

Poate ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa izbucnesti.
Sa scapi de nervi nu prea poti, poate doar sa-i controlezi.
0

#10 Utilizator offline   waltari 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-July 08

Scris 25 October 2008 - 10:46 PM

trece cu timpul.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Schimbarea temperamentului Fiero  139 2.002
*Replici noi Sunt schizofrenic Guest_Guest_genial_*_*  2 1.136
Hot Topic (New) PSIHIATRIA - O Industrie a mortii Naeema  40 3.038
Hot Topic (New) Carui tip de ANXIETATE apartineti?
Chestionar-test
New Task  20 9.257
*Replici noi iubirea ... tristete Guest_Guest_hbitel_*_*  3 1.022