sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Singuratate?Cum asa? Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 03 November 2008 - 08:03 PM

Vezi postareaPreafericitul, la Nov 3 2008, 09:01 PM, a spus:

Deci recunosti ca esti mincinoasa!De fapt tu ma urasti pentru ca ti-am spus adevarul care este scris in Biblie.Ce face barbatul tau acum?

Iese cu tine-n parc la o bere. Dacă eu sunt mincinoasă, Dumnezeu o să-ţi dea o amantă. :blink:
0

#62 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 03 November 2008 - 08:57 PM

Vezi postareadiclona, la Nov 3 2008, 08:03 PM, a spus:

Iese cu tine-n parc la o bere. Dacă eu sunt mincinoasă, Dumnezeu o să-ţi dea o amantă. :blink:

Noapte buna!
0

#63 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 November 2008 - 08:58 PM

Vezi postareaPreafericitul, la Nov 3 2008, 09:57 PM, a spus:

Noapte buna!

Să-ţi strângi femeia-n braţe, te rog!
0

#64 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 04 November 2008 - 09:36 AM

Vezi postareadiclona, la Nov 3 2008, 04:23 PM, a spus:

Ia bagă-mi o explicaţie. :santa:

Vezi postareadiclona, la Nov 3 2008, 04:23 PM, a spus:

Îngenunchează înaintea femeii tale şi spune-i "Iartă-mă, am păcătuit cu gândul căutând suflete pereche când TU îmi erai în braţe, în casă, înaintea ochilor."

Am spus useless pt ca:
- de ce sa ceri iertsre pt un lucru pe care nu il consideri gresit (a aspira la sufletul pereke eu consider ca nu e o greseala/eroare pt care tre sa iti ceri iertare);
-relativa treaba cu pacatuitul: de ce relativa? pt ca a aspira nu e totuna cu a pacatui. ex: aspir sa am un audi.e pacat? da, e pacat ca inca nu-l am :P !dar nu-i pacat ca il doresc.
-treaba cu ingenunkeatul...daca e spusa la modul de gluma, e ok,dar in rest...consider ca orice marturisire se poate face si in picioare, si pe scaun si..oriunde, nu trebuie sa ingenunkezi neaparat. eu ingenunkez in biserica.atat.
-si cel mai important: daca respect fraza de mai sus cu iertarea pt ca ....asa si pe dincolo, ma apropie cumva aveasta rugaciune de iertare mai mult de cel de langa mine si totodata ne face pe amandoi sa devenim sufletele pereke?
-dincolo de cuvinte si semnificatii, expresia in sine e frumoasa, e poetica, dar nu stiu daca aplicabilitatea ei in conditii de incredintare ca ceea ce faci este 100% corect are vreo finalitate cu rezultate mult diferite decat daca n-o faci.

Pe undeva mi se pare asa ciudat/aiurea/bizar termenul de 'suflet pereke'...
Scriam tot la topicul asta ca nu stiu daca cred in existenta sufletului pereke. Cred ca exista in acest univers sau/si in altele suflete cu care formezi un intreg desavarsit.Dar in acelasi timp nu mi se pare primordial sa intalnesti sufletul pereke, sa zicem, ci sa intalnesti persoanele potrivite pe parcursul unei intregi vieti, alaturi de care sa inveti cat trebuie, cum trebuie, ceea ce trebuie.Si daca poti sa traiesti in armonie cu tot ceea ce te inconjoara, si mai bine.
Eu n-am reusit nimic din toate astea.
0

#65 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 November 2008 - 10:39 PM

Vezi postareadiclona, la Nov 3 2008, 08:58 PM, a spus:

Să-ţi strângi femeia-n braţe, te rog!

Nu vrea!
0

#66 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 November 2008 - 10:41 PM

Vezi postareanicnic3, la Nov 4 2008, 11:36 AM, a spus:

Am spus useless pt ca:
- de ce sa ceri iertsre pt un lucru pe care nu il consideri gresit (a aspira la sufletul pereke eu consider ca nu e o greseala/eroare pt care tre sa iti ceri iertare);
-relativa treaba cu pacatuitul: de ce relativa? pt ca a aspira nu e totuna cu a pacatui. ex: aspir sa am un audi.e pacat? da, e pacat ca inca nu-l am :roll: !dar nu-i pacat ca il doresc.
-treaba cu ingenunkeatul...daca e spusa la modul de gluma, e ok,dar in rest...consider ca orice marturisire se poate face si in picioare, si pe scaun si..oriunde, nu trebuie sa ingenunkezi neaparat. eu ingenunkez in biserica.atat.
-si cel mai important: daca respect fraza de mai sus cu iertarea pt ca ....asa si pe dincolo, ma apropie cumva aveasta rugaciune de iertare mai mult de cel de langa mine si totodata ne face pe amandoi sa devenim sufletele pereke?
-dincolo de cuvinte si semnificatii, expresia in sine e frumoasa, e poetica, dar nu stiu daca aplicabilitatea ei in conditii de incredintare ca ceea ce faci este 100% corect are vreo finalitate cu rezultate mult diferite decat daca n-o faci.

Pe undeva mi se pare asa ciudat/aiurea/bizar termenul de 'suflet pereke'...
Scriam tot la topicul asta ca nu stiu daca cred in existenta sufletului pereke. Cred ca exista in acest univers sau/si in altele suflete cu care formezi un intreg desavarsit.Dar in acelasi timp nu mi se pare primordial sa intalnesti sufletul pereke, sa zicem, ci sa intalnesti persoanele potrivite pe parcursul unei intregi vieti, alaturi de care sa inveti cat trebuie, cum trebuie, ceea ce trebuie.Si daca poti sa traiesti in armonie cu tot ceea ce te inconjoara, si mai bine.
Eu n-am reusit nimic din toate astea.

Lasă că-l "cunosc" pe pişicher, să stea-n genunchi pe sticlă pisată şi să meargă pe cărbuni încinşi să i se ierte greşelile. :lol:
0

#67 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 05 November 2008 - 10:41 PM

Vezi postareanicnic3, la Nov 4 2008, 09:36 AM, a spus:

-relativa treaba cu pacatuitul: de ce relativa? pt ca a aspira nu e totuna cu a pacatui. ex: aspir sa am un audi.e pacat? da, e pacat ca inca nu-l am :roll: !dar nu-i pacat ca il doresc.

Referitor la femei sau barbati, este pacat, daca te iei dupa Biblie.
0

#68 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 November 2008 - 10:43 PM

Vezi postareaPreafericitul, la Nov 6 2008, 12:39 AM, a spus:

Nu vrea!

Bineînţeles că nu vrea după ce ai "spurcat-o" atâta în gânduri. Ba că vrei pe alta, ba să te tăvăleşti prin frunze uscate cu sufletu-ţi perche etc şamd.
Dar dacă sufletu' tău pereche e una de 99 de ani şi nu se încadrează la categoria 58-62? Mmmm, ce faci atuncilea?

Aceasta postare a fost editata de diclona: 05 November 2008 - 10:44 PM

0

#69 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 November 2008 - 10:58 PM

Vezi postareadiclona, la Nov 5 2008, 10:43 PM, a spus:

Bineînţeles că nu vrea după ce ai "spurcat-o" atâta în gânduri. Ba că vrei pe alta, ba să te tăvăleşti prin frunze uscate cu sufletu-ţi perche etc şamd.
Dar dacă sufletu' tău pereche e una de 99 de ani şi nu se încadrează la categoria 58-62? Mmmm, ce faci atuncilea?

Nu conteaza da abia astept sa se faca schimbarea si sa apara bordelurile legale pacatosul de mine!Sau am sa-mi cumpar o femeie de gutaperca. :roll:
0

#70 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 November 2008 - 11:01 PM

Vezi postareaPreafericitul, la Nov 6 2008, 12:58 AM, a spus:

Nu conteaza da abia astept sa se faca schimbarea si sa apara bordelurile legale pacatosul de mine!Sau am sa-mi cumpar o femeie de gutaperca. :roll:

Nu vrei să ţi-o fac eu din foile de la Biblie? Că mă pricep la origami. :lol:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Anarhismul Crestin
Poate functiona sau nu?
CavalerulJedi  47 13.364
Hot Topic (New) Ziua Judecatii sau Sfarsitul Lumii
sau: Ziua Judecatii si Sfarsitul Lumii
Andradada  62 20.340
Hot Topic (New) Facem catedrale sau ajutam lumea?
Egoismul bisericii iese la iveala...
crystyann  26 9.535
Topic inchis Ce este blasfemia?
I know it hurts...
Lilith@home  15 5.106
Topic inchis Pactul cu Satana
Despre vanduti... si cei liberi!
Soimos  65 23.800