akbar, la Oct 27 2008, 09:45 PM, a spus:
In biserica nu ai cum sa fii singur,sunt atatia sfinti in spatele acelor icoane,ce te sustin din ceruri....

Eu sunt mai mereu singura fizic,dar niciodata in suflet.Acolo port comori intregi,acolo am prieteni din toata lumea,acolo am amintiri,iubiri,zambete....Acolo am iubire pentru toti,acolo toti ma iubesc....
Singura ma simt atunci cand spiritul meu nu este hranit,cand nu am o carte buna sa citesc,cand nu am pe nimeni cu care sa discut acea carte apoi.....
Niciodata nu caut sa-mi fac prieteni printre icoane si enoriasii vreunei biserici....
Zambind pe strada,spunand doua vorbe unui amarat,alergand in ploaie,jucandu-te cu un copil,ajutand un batran sa treaca strada sau facand anumite comisioane pentru batrani....Nu,nu suntem singuri,totul e sa vrem sa renuntam la singuratate,la egoism,la a ne plange de mila....
Eu iubesc si nu pe dumnezeu,pe tine,pe mine,sau pe sika in special...Iubesc tot ceea ce ma inconjoara,indiferent ce e,om,animal,copac,laptop,tv....Uitam de multe ori sa fim ai nostri prieteni....Si de aici singuratatea....