ajutati-ma si pe mine ....stie cineva daca imi fac un cont free la ucoz.com daca imi schimb numele in domeniu.com oare imi da delete la pagina ca nu mai e accesata de pe domeniu.ucoz.com de stiu ca domeniul.com nu-l cumpar de la ei ....sau daca imi pun un nume gratis de exemplu www.x-ro.tk poate sa imi stearga contul ca site-ul nu este accesat de pe ucoz.com ..... vreau sa fac asha sa nu mai dau bani pe gazduire !
Pagina 1 din 1
Ajutati-ma cu un sfat va rog Ajutati-ma cu un sfat va rog
Scris 21 October 2008 - 04:10 PM
Fiecare găzduire gratuită are Terms of Service, şi acolo îţi spune ce ai voie să pui pe site şi ce nu ai. Dacă tu ai la ei un subdomeniu şi, în acelaşi timp îţi cumperi un domeniu, nu interesează pe nimeni ce conţin paginile, repet, dacă acest conţinut respectă T.O.S. Dacă îţi înregistrezi domeniul la un alt Registrar, poţi foarte bine să cumperi găzduire pe serverele ucoz.
Aceasta postare a fost editata de lupini: 21 October 2008 - 04:14 PM
Scris 22 October 2008 - 07:02 PM
lupini, la Oct 21 2008, 05:10 PM, a spus:
Fiecare găzduire gratuită are Terms of Service, şi acolo îţi spune ce ai voie să pui pe site şi ce nu ai. Dacă tu ai la ei un subdomeniu şi, în acelaşi timp îţi cumperi un domeniu, nu interesează pe nimeni ce conţin paginile, repet, dacă acest conţinut respectă T.O.S. Dacă îţi înregistrezi domeniul la un alt Registrar, poţi foarte bine să cumperi găzduire pe serverele ucoz.
n-ai inteles ce am vrut sa zic am zis ca vreau sa folosesc gazduirea lor gratis si sa imi pun alt nume de domeniu de la alta firma nu de la ei ..nu vreau sa-mi cumpar domeniu la ei ca e scump:D sau eventual sa-mi pun nume gratis !
Scris 11 July 2009 - 07:28 PM
daca ma puteti ajuta si pe mn o sa fiu foarte bucuroasa.............
Cum imi pun un avatarar pe forum?..............nu pot decat sa adaug poze la profilul meu in rest.....................
Cum imi pun un avatarar pe forum?..............nu pot decat sa adaug poze la profilul meu in rest.....................
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
hosting free
cel mai bun hosting free |
neuron | 12 | 10.451 |
|
Radio pe net
Intrebari diverse |