Buna,
prin tro firma germana lucrez in romania. Am o garsionera la Campina si caut pt mine un provider. mam informat pe net si am dat de Clicknet de la Romtelecom. Acum mia recomandat un coleg UPC.
Pt mine e principal sa am o legatura stabila la net. Net-ul se foloseste pt VoiP in germania, Mail si Web. Nu am nevoie de viteza tare mare, intre 2M si 6M e ok pt mine.
Ce parere aveti de Clicknet si UPC. Ce puteti sami recomandati.
Meltumesc pt posting.
Salutare
Pagina 1 din 1
caut priovider
Scris 21 October 2008 - 02:59 PM
fugi de UPC. Pentru voip merge destul de bine Clicknetul, si suportul destul de bun, e inclus in pretul mare al abonamentului.
Scris 21 October 2008 - 03:22 PM
La Voip am un provider din germania. se numeste voipsunt. acolo am 180 de zile telefon gratuit in reteaua germana(fix). dupaia ma costa 1 cent pro minut. sau fac un account nou si am din nou 180 de zile gratuit.
Si mie mi se pare ca clicknet e mai bun ca upc.
Salutari
Si mie mi se pare ca clicknet e mai bun ca upc.
Salutari
Scris 22 October 2008 - 11:17 AM
nu te baga frate cu UPC ca o patesti. eu am clicknet si sunt foarte multumit. o singura data am avut probleme dar s-au datorat calculatorului meu. suport tehnic, excelent!
Scris 22 October 2008 - 02:17 PM
Merci pt feedback, am dat comanda la clicknet 6M pt 12,5.
Toate cele bune
Toate cele bune
Scris 27 October 2008 - 09:28 AM
Buna,
vreau sa va povestec scurt cum sa installat clicknetul. Adica sambata dupamasa vine D-nul de la clicknet si aduce un "Modem" Speedtouch cu ethernet. El a configurat acolo ceva, dar nu am fost atent. Ca sa am Wirless am un WLAN Router de la Linksys cu mine. Dupa ce el spune ca internet-ul merge, ma conectez cu laptopul pe Linksys si bag Username si Password pt Internet.
dar internetul nu merge. Intreb pe D-nul de la Clicknet, Speedtouch este MODEM sau ROUTER??? E definitiv Modem, spune el. El im povesteste ceva de IP si, si, si .....Pana la urma am descoperit ca Speedtouch-ul este un ROUTER care a fost configurat la ip-ul 192.168.1.1 si acolo sa depus Username si Passowrd. Aproape 2 ore mam chinuit, cu prostia asta. Daca spune d-nul ca este Router era o chestie de 5 min.
Pentru mine a fost o experienta interesanta cu Clicknet. Cu internet del la Clicknet sat tare multumit, Up- si Downloadul merge excelent. VoIP in germania la fix si mobil e perfect.
Adica atata de la mine
Toate cele bune
vreau sa va povestec scurt cum sa installat clicknetul. Adica sambata dupamasa vine D-nul de la clicknet si aduce un "Modem" Speedtouch cu ethernet. El a configurat acolo ceva, dar nu am fost atent. Ca sa am Wirless am un WLAN Router de la Linksys cu mine. Dupa ce el spune ca internet-ul merge, ma conectez cu laptopul pe Linksys si bag Username si Password pt Internet.
dar internetul nu merge. Intreb pe D-nul de la Clicknet, Speedtouch este MODEM sau ROUTER??? E definitiv Modem, spune el. El im povesteste ceva de IP si, si, si .....Pana la urma am descoperit ca Speedtouch-ul este un ROUTER care a fost configurat la ip-ul 192.168.1.1 si acolo sa depus Username si Passowrd. Aproape 2 ore mam chinuit, cu prostia asta. Daca spune d-nul ca este Router era o chestie de 5 min.
Pentru mine a fost o experienta interesanta cu Clicknet. Cu internet del la Clicknet sat tare multumit, Up- si Downloadul merge excelent. VoIP in germania la fix si mobil e perfect.
Adica atata de la mine
Toate cele bune
Scris 28 October 2008 - 03:41 PM
mah uite de ce uneori strica sa intrebi...eu mi-am instalat singur totul dupa carticica de intructiuni si a mers foarte usor...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Caut provider internet | CLAUDIU2211 | 11 | 6.155 |
|
problema conexiune prin RDS | marchis | 7 | 2.950 |
|
|
JMF | 77 | 41.663 |