sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

masini Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   justinn 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-July 08

Scris 21 October 2008 - 01:43 PM

vreau sa cumpar o masina sh ....am mai pus pe aici topicuri...dar mam razgandit mereu....acum ma gandesc la o toyota rav4 diesel. am gasit ceva dar cam scump! va rog spunetimi si mie cate ceva despre masina, sau daca stiti vreuna la un pret mic :blink: aaa am la dispozitie 10000 de euro maxim 11000

#2 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 21 October 2008 - 01:56 PM

primul pe care l-am gasit :

http://masini.ro/

mai sunt zeci, mii, in functie de timp si rabdare...

#3 Utilizator offline   justinn 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 21 October 2008 - 05:01 PM

Vezi postareanicnic3, la Oct 21 2008, 02:56 PM, a spus:

primul pe care l-am gasit :

http://masini.ro/

mai sunt zeci, mii, in functie de timp si rabdare...

multumesc! mult! cate ceva despre pretul pieselor:,,ciine imi poate spune

#4 Utilizator offline   cars 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-October 08

Scris 21 October 2008 - 08:27 PM

buna seara vad ca pe aici nu prea se mai vorbeste depre tema propusa de cel care a pus topicul! vreau sa-ti spun ca piesele sunt ieftine la toyota si in general masinile sunt foarte bune. Am un rav 4 din 2000 pe benzina si se comporta execlent are 200000 km parcursi, dar daca nu ai vedea cati are ai spune ca este nou dupa felul in care se conduce :spiteful: daca gasesti ceva care sa iti convina nu mai sta pe ganduri!

Aceasta postare a fost editata de cars: 21 October 2008 - 08:28 PM

#5 Utilizator offline   darkstar_tfd 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 23 October 2008 - 09:43 PM

Vezi postareajustinn, la Oct 21 2008, 02:43 PM, a spus:

vreau sa cumpar o masina sh ....am mai pus pe aici topicuri...dar mam razgandit mereu....acum ma gandesc la o toyota rav4 diesel. am gasit ceva dar cam scump! va rog spunetimi si mie cate ceva despre masina, sau daca stiti vreuna la un pret mic :huh: aaa am la dispozitie 10000 de euro maxim 11000

Hmm, vezi aici de toyota rav 4. Eu unul ti-as sugera altceva insa. Nu stiu exact ce anume vrei, daca mergi mai mult prin oras ? ( rav4 e suv de oras ) te astepti si la un consum OK ?

Eu as fi mers mai mult pe un galloper ca e mai ieftin sau ca sa fie masina micuta : un focus diesel, ca au portbagajul mare si sunt masini de incredere, in plus piesele sunt destul de OK la pret ( am unul si eu ).

Ai putea sa ne oferi ceva mai multe informatii in legatura cu pretul pe care esti dispus sa il dai pe o masina mare ? adica bugetul de 10.000 eur presupun ca era pt un SUV ( desi e cam putintel ). Si un an de fabricatie ar fi util, poate combinat cu un consum mediu in oras.. ?

#6 Utilizator offline   justinn 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 24 October 2008 - 12:50 PM

Vezi postareadarkstar_tfd, la Oct 23 2008, 10:43 PM, a spus:

Hmm, vezi aici de toyota rav 4. Eu unul ti-as sugera altceva insa. Nu stiu exact ce anume vrei, daca mergi mai mult prin oras ? ( rav4 e suv de oras ) te astepti si la un consum OK ?

Eu as fi mers mai mult pe un galloper ca e mai ieftin sau ca sa fie masina micuta : un focus diesel, ca au portbagajul mare si sunt masini de incredere, in plus piesele sunt destul de OK la pret ( am unul si eu ).

Ai putea sa ne oferi ceva mai multe informatii in legatura cu pretul pe care esti dispus sa il dai pe o masina mare ? adica bugetul de 10.000 eur presupun ca era pt un SUV ( desi e cam putintel ). Si un an de fabricatie ar fi util, poate combinat cu un consum mediu in oras.. ?

gasisem unul pe autovit la 12500 E , din 2002, scaune din piele trapa....etc, dar s-a vandut am gasit unul pe mobile.de in germania , cu vro 9500 tot din 2002 dar mai multe dotari....oricum din ce am mai vazut nu este bine sa-ti iei o masina rulata in romania.

imi trebuie pentru drumuri de tara consum cam 7.5 in afara..

Aceasta postare a fost editata de justinn: 24 October 2008 - 12:51 PM

#7 Utilizator offline   Faker 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 24-June 07

Scris 05 November 2008 - 10:02 AM

Trist. Numai mistocari.Cu toate ca omul are greseli de scriere(poate se grabeste sa tasteze) a vorbit serios.A intrebat serios si oameni in toata firea nu au fost in stare sa ii dea un raspuns serios.Patetici. Justinn,uite un Mitsubishi Pajero Pinn http://www.masini.sh/de-vanzare-Mitsubishi...Pinin-6080.html. Poate te intereseaza. An fbr. 2001,Kilometri putintei si pret acceptabil.

Aceasta postare a fost editata de Faker: 05 November 2008 - 10:03 AM

#8 Utilizator offline   justinn 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 06 November 2008 - 08:44 PM

Vezi postareaFaker, la Nov 5 2008, 10:02 AM, a spus:

Trist. Numai mistocari.Cu toate ca omul are greseli de scriere(poate se grabeste sa tasteze) a vorbit serios.A intrebat serios si oameni in toata firea nu au fost in stare sa ii dea un raspuns serios.Patetici. Justinn,uite un Mitsubishi Pajero Pinn http://www.masini.sh/de-vanzare-Mitsubishi...Pinin-6080.html. Poate te intereseaza. An fbr. 2001,Kilometri putintei si pret acceptabil.

multumesc mult.! ai mare dreptate ;)

#9 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 07 November 2008 - 09:37 AM

Trebuie sa denaturati toate topicele?

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis SUPER OFERTA - JOB PART TIME F BINE PLATIT CrySis  14 6.607
Topic inchis Una calda, una rece (topic pentru concurs)
Doua produse/servicii: unul bun, unul rau
Jugulator  5 1.416
Topic inchis Cum va fi vremea Ionciobanu  127 5.826
Topic inchis Atasamente Descoperire epocala.... 18+
Omenirea este inmarmurita.. 18+
crystyann  20 9.904
Replici noi CASE LA ROSU LAURENTIU33RO  5 2.656