sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Zgarda sau ham? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Nyki 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 08

Scris 19 October 2008 - 12:55 PM

E mai buna zgarda sau hamul?
0

#2 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 19 October 2008 - 01:05 PM

Depinde cat e de mare;
0

#3 Utilizator offline   Nyki 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 October 2008 - 02:57 PM

e golden retriever, mascul, 3 luni
0

#4 Utilizator offline   cookie342 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 19 October 2008 - 04:21 PM

Vezi postareaNyki, la Oct 19 2008, 03:57 PM, a spus:

probabil ca hamul :lol:
0

#5 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 19 October 2008 - 04:24 PM

Eu i-am pus ham când era puiuţ pt că mă trăgea atât de tare-n mers, iar eu, la rândul meu, mă opinteam să-l ţin, astfel încât aproape că se sugruma cu zgarda tot încercând să scape. :lol:

Aceasta postare a fost editata de diclona: 19 October 2008 - 04:30 PM

0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 19 October 2008 - 04:33 PM

Vezi postareaNyki, la Oct 19 2008, 03:57 PM, a spus:

La 3 luni e prea mic pentru orice. Trebuie într-adevăr să înveţe să aibă o zgardă la gât, dar fără să fie pus în lesă, doar să se obişnuiască timp de câteva săptămâni cu zgarda la gât. Altfel se va război cu ea şi cu lesa. Pe ai mei i-am învăţat întotdeauna să asocieze zgarda cu ieşitul la plimbare, aşa că erau foarte veseli când vedeau zgarda şi lesa, ba chiar unul dintre ei le aducea singur ca să mergem :D

Vezi postareadiclona, la Oct 19 2008, 05:24 PM, a spus:

Eu i-am pus ham când era puiuţ pt că mă trăgea atât de tare-n mers, iar eu, la rândul meu, mă opinteam să-l ţin, astfel încât aproape că se sugruma tot încercând să scape. :lol:

E greşeala cea mai frecventă, rezultatul este că în realitate îl înveţi să tragă în lesă, deşi intenţia ta e complet opusă. Dacă ai avea un dog german, ce-ai face? :lol: Ai mei mergeau atât de frumos cu lesa, încât îi învăţam şi comanda "trage", foarte utilă când voiam să mă ajute să urcăm pante înzăpezite.

Câinele trebuie să înveţe să meargă la pas (cu capul în dreptul genunchiului tău stâng) fără lesă. Lesa trebuie pusă doar ca asigurare, în aglomeraţie sau când traversezi strada. Dar de învăţat, îl înveţi să meargă pe câmp, nu direct în parcul plin de copii.

Aceasta postare a fost editata de harald: 19 October 2008 - 04:34 PM

0

#7 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 October 2008 - 04:55 PM

Vezi postareaharald, la Oct 19 2008, 05:33 PM, a spus:

E greşeala cea mai frecventă, rezultatul este că în realitate îl înveţi să tragă în lesă, deşi intenţia ta e complet opusă. Dacă ai avea un dog german, ce-ai face? :D Ai mei mergeau atât de frumos cu lesa, încât îi învăţam şi comanda "trage", foarte utilă când voiam să mă ajute să urcăm pante înzăpezite.

Câinele trebuie să înveţe să meargă la pas (cu capul în dreptul genunchiului tău stâng) fără lesă. Lesa trebuie pusă doar ca asigurare, în aglomeraţie sau când traversezi strada. Dar de învăţat, îl înveţi să meargă pe câmp, nu direct în parcul plin de copii.

Tu ai dreptate, dar pe atunci eram amândoi, şi eu şi el, mici şi blegi. :lol: Oricum e un căţel atât de încăpăţânat cum n-am mai văzut pe faţa pământului (în afară de el mai avem 5 şi diferenţele-s colosale între vicleanul ăsta şi ceilalţi).
Dacă mergeam la joacă (cum ştia, de unde ştia, habar n-am :lol: ), era tot un "zâmbet" şi mergea taaaaare frumos la pas.
Dacă însă aveam de mers cine ştie unde şi lui nu-i făcea plăcere, era tot numa' un moft şi tot drumu' era un circ.
0

#8 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 19 October 2008 - 04:58 PM

Vezi postareadiclona, la Oct 19 2008, 05:55 PM, a spus:

Dacă însă aveam de mers cine ştie unde şi lui nu-i făcea plăcere, era tot numa' un moft şi tot drumu' era un circ.

Să vezi circ atunci când îşi dă seama că iar mergem la cabinetul veterinar, la injecţie :lol:
0

#9 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 October 2008 - 05:13 PM

Vezi postareaharald, la Oct 19 2008, 05:58 PM, a spus:

Să vezi circ atunci când îşi dă seama că iar mergem la cabinetul veterinar, la injecţie :D

Vai, daaaaa, o întreagă tevatură. :lol: Nici în farmaciile veterinare nu-i mai place să intre, mă aşteaptă abătut la intrare, c-o faţă de milooooog de parc-ar zice "Orice, orice, numa' să nu îmi mai dai iar pastile, spray din ăla imposibil antipurici sau injecţii". :lol:
0

#10 Utilizator offline   Nyki 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 October 2008 - 07:49 PM

inca nu il scot afara, abea peste o saptamana...i-am luat un ham, iar ziua i-l pun, sa se obisnuiasca, am si lesa, dar cand ii pun lesa ar face orice ca sa scape de ea
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse