sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Afacere foarte buna in domeniul produselor cosmetice Produse cosmetice Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dancom 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-October 08

Scris 18 October 2008 - 11:32 AM

Acest topic are ca principal obiectiv prezentarea unei oportunitati de afaceri.
Este o modalitate foarte simpla de a face bani (foarte probabil scopul fiecarei persoane). De ce spun ca este o modalitate simpla? Pentru ca implica efort minim, mult timp liber si in principal relatiile interumane sociale. Un amanunt important este acela ca va puteti ocupa de aceasta afacere in paralel cu serviciul pe care il aveti (asta la inceputul afacerii pentru ca atunci cand veti ajunge sa aveti un venit substantial, mult mai mare decat un salariu lunar, o sa parasiti acel loc de munca si veti avea timp liber pentru dumneavoastra).
Am postat la aceasta sectiune a forumului deoarece este o afacere destinata mai mult femeilor, in care sunt implicate produse cosmetice, produse de intretinere a locuintei, dar si alte produse, produse de o foarte buna calitate.
Nu o sa public denumirea deoarece pe acest forum nu am voie sa fac reclama. Pentru persoanele interesate voi da amanunte la adresa de e-mail dan_coman_o@yahoo.com
Nu va costa nimic solicitarea de amanunte, important fiind faptul ca va va aduce un venit suplimentar substantial, trebuie doar sa vrei. Rog seriozitate.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi O Miss World ... speciala Black CAT  8 8.582
Replici noi Atasamente Haine dama de firma aduse din Austria si Germania
MNG, Zara, Lee Cooper, Pimkie, Amnesia, Retro, Cross, Puma, Adidas....
iionela  1 4.125
Replici noi mirese 2005 ramonel  0 4.514
Replici noi Tendinte 2006
Costume de baie
Smithsonian  1 4.024
Replici noi hai sa schimbam parfumuri geisha  0 1.473