Lectura Suplimentara .. ....
Scris 27 December 2008 - 12:43 AM
mi-a palcut mult invitatie la vals de mihail drumes.
as vrea sa-mi recomandati niste carti, nu mai stiu ce sa cites,(nu imi palc cele q tenta istorica)
as vrea sa-mi recomandati niste carti, nu mai stiu ce sa cites,(nu imi palc cele q tenta istorica)
Scris 28 December 2008 - 11:42 PM
Ai citit Nuntă în cer şi Maitreyi de M.Eliade? Sunt de dragoste amândouă.
Oraşul cu salcâmi de Mihail Sebastian.
Pânza de păianjen de Cella Serghi ( de fapt,cam orice găseşti de această autoare, îţi recomand)
Ultimele două se aseamănă într-o oarecare măsura, ca stil,cu Invitaţia la vals.
Oraşul cu salcâmi de Mihail Sebastian.
Pânza de păianjen de Cella Serghi ( de fapt,cam orice găseşti de această autoare, îţi recomand)
Ultimele două se aseamănă într-o oarecare măsura, ca stil,cu Invitaţia la vals.
Scris 05 January 2009 - 10:31 PM
Angel_Of_Night, la Oct 17 2008, 06:09 PM, a spus:
As vrea sa citesc mai mult . Sa-mi imbogatesc oarecum vocabularul. Dar carti interesante si din care pot si invata ceva util. Sunt clasa a IX a . Ce recomandari imi puteti face ? 
"Rascoala" de Liviu Rebreanu
"Viata ca o prada" Marin Preda
!Marele singuratic" Marin Preda
Inca nu am citit decat un pic din "Pe aripile vamtului" de Margaret Mitchell o sa continui sa o citesc.Am auzit ca e faina.
Sa citesti chiar si Biblia.Din mai multe motive: e cea mai cunoscuta dintre carti, multe alte romane fac trinitere catre aceasta carte, nu stiu de ce religie esti dar te apropie de Dumnezeu.
Citind iti vei imbogati si cultura generala, nu numai vocabularul.
La ce profil esti?
Scris 05 January 2009 - 10:36 PM
citesc momentan 'ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi' de camil petrescu si pot spune ca imi place foarte mult!
Scris 06 January 2009 - 06:50 PM
lidia_1234, la Jan 5 2009, 10:36 PM, a spus:
citesc momentan 'ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi' de camil petrescu si pot spune ca imi place foarte mult!
Mie nu prea mi-a placut.Romanul e scris bine, nimic de comentat dar actiunea nu imi place...
Aceasta postare a fost editata de f_l_o: 06 January 2009 - 06:51 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tema iesirii din timp la Eliade- Ii era teama de moarte? | Clauds | 26 | 9.824 |
|
Cartile copilariei | Shadowdancer | 101 | 33.123 |
|
Ce parere aveti de literatura romana in comparatie cu alte literaturi? | angi81 | 54 | 11.239 |
|
Fotocitirea | Ea. | 15 | 1.848 |
|
Pentru toti iubitorii de lectura
Discutie interesanta la Garantat 100% cu Dan C. Mihailescu |
Moonchild' | 1 | 1.978 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS