Buna ziua,
Avand in vedere faptul ca nu ma pricep in acest domeniu, poate cineva sa-mi indice sau sa faca un sumar al acestor programe? Recomandari, experiente personale si sugestii!
Va rog!
Multumesc
Pagina 1 din 1
Keylogger, program de supraveghere la distanta Cele mai renumite si eficiente programe
Scris 17 October 2008 - 12:24 PM
unabletobenarcis, la Oct 17 2008, 12:48 PM, a spus:
Buna ziua,
Avand in vedere faptul ca nu ma pricep in acest domeniu, poate cineva sa-mi indice sau sa faca un sumar al acestor programe? Recomandari, experiente personale si sugestii!
Va rog!
Multumesc
Va rog!
Multumesc
Keylogger-ele sunt programe care se adăpostesc īn calculatorul tău, şi īnregistrează absolut tot ce scrii tu. De la ceea ce scrii pe messenger cānd vorbeşti cu cineva, pănă la parole. Aceasta e modalitatea de a se fura parolele. Aşa că, aveţi grijă ce luaţi de pe net, aveţi grijă de la cine, şi de unde luaţi.
Scris 17 October 2008 - 02:36 PM
lupini, la Oct 17 2008, 01:24 PM, a spus:
Keylogger-ele sunt programe care se adăpostesc īn calculatorul tău, şi īnregistrează absolut tot ce scrii tu. De la ceea ce scrii pe messenger cānd vorbeşti cu cineva, pănă la parole. Aceasta e modalitatea de a se fura parolele. Aşa că, aveţi grijă ce luaţi de pe net, aveţi grijă de la cine, şi de unde luaţi.
Am inteles. Dar eu as avea nevoie de niste nume, de niste programe pentru acest lucru (de a alfa ce scriu altii) se poate? multumesc
Scris 17 October 2008 - 03:10 PM
Se poate, dar regulamentul acestui forum interzice promovarea acestui gen de software.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ignore messenger | amb | 18 | 31.910 |
|
|
scooby009 | 4 | 4.688 |
|
www.anti-romanian.org