sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum sa fac ca in loc de start sa scriu altceva? cine ma ajuta si pe mine? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   simoni-k 25 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-April 08

Scris 16 October 2008 - 09:08 PM

cine ma ajuta si pe mine,cum modific ca un loc de start sa scriu altceva?va rog daca sti un program sau cum se face sa mi spuneti si mie
0

#2 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 17 October 2008 - 10:54 PM

tu abia sti sa aprinzi PC-ul si ai inceput sa visezi...apoi vi pe aici cu lacrimi de crocodil ca nush ce eroi da sau nush ce nu merge....geeezzz ce oameni frate
0

#3 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 18 October 2008 - 12:09 AM

csifer, nimeni nu se naşte învăţat.

Vezi postareasimoni-k 25, la Oct 16 2008, 10:08 PM, a spus:

cine ma ajuta si pe mine,cum modific ca un loc de start sa scriu altceva?va rog daca sti un program sau cum se face sa mi spuneti si mie

Dacă vrei să faci asta, şi dacă ştii engleză, ai aici un articol. Recomandarea mea e să nu te apuci să schimbi singură pentru că e nevoie să umbli pe la Registry, şi, aici, dacă greşeşti ceva, e cam nasol.

Aceasta postare a fost editata de lupini: 18 October 2008 - 12:09 AM

0

#4 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 18 October 2008 - 03:19 AM

nu nene nu ne nastem invatati dar preferabil inainte sa ne dorim cai verzi pe pereti acumulam intai cunostintele de baza ale folosirii PC-ului si tot asa...multi nu inteleg sau nu vor sa inteleaga si le vor pe toate intinse pe tava de parca poti sa pocnesti din degete si gata stii tot sau iti poate rezolva altcineva problemele si cand dau de belea...vezi doamne...s-a stricat calculatorul....asa singur...si sunt foarte mirati de ce....
0

#5 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 18 October 2008 - 05:53 AM

Vezi postareacsifer, la Oct 18 2008, 02:19 AM, a spus:

nu nene nu ne nastem invatati dar preferabil inainte sa ne dorim cai verzi pe pereti acumulam intai cunostintele de baza ale folosirii PC-ului si tot asa...multi nu inteleg sau nu vor sa inteleaga si le vor pe toate intinse pe tava de parca poti sa pocnesti din degete si gata stii tot sau iti poate rezolva altcineva problemele si cand dau de belea...vezi doamne...s-a stricat calculatorul....asa singur...si sunt foarte mirati de ce....

Dar are dreptate sa intrebe .
Tie daca iti este foame te apuci sa iei cursuri de arta culinara ?
Nu cred. Intrebi pe altul cum naibi sa faci oua ochiuri. :P
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 18 October 2008 - 11:06 AM

Vezi postareacsifer, la Oct 18 2008, 04:19 AM, a spus:

nu ne nastem invatati dar preferabil inainte sa ne dorim cai verzi pe pereti acumulam intai cunostintele de baza ale folosirii PC-ului

Subscriu :P Aşa cum scrie şi în articol:
"If you don’t know how to access the registry I’m not sure this article is for you"

Nici eu nu ştiam să modific textul de pe butonul de Start, dar nu mi-ar fi dat prin cap să întreb aşa ceva pe un forum, aş fi căutat pe Eldergeek.

Vezi postarealaurent-III-rd, la Oct 18 2008, 06:53 AM, a spus:

Dar are dreptate sa intrebe .
Tie daca iti este foame te apuci sa iei cursuri de arta culinara ?
Nu cred. Intrebi pe altul cum naibi sa faci oua ochiuri. :o:

Analogia ta e falsă, calculatorul funcţionează foarte bine cu textul "Start" scris pe butonul ăla. Exact la nivelul la care să compileze fişiere executabile e ea! :o:

Dacă ţi-e foame, nu încerci să vezi cum se prepară profiterol-ul sau tiramisu.

Vezi postarealupini, la Oct 18 2008, 01:09 AM, a spus:

csifer, nimeni nu se naşte învăţat.

Aşa o fi, dar n-o învăţa să compileze executabile aici. Nu că ar fi vreun lucru rău, dar folosirea unei aplicaţii ca "Resource Hacker" necesită ceva mai multe cunoştinţe, altfel devine ruletă rusească. :bye:

Resource HackerTM is a freeware utility to view, modify, rename, add, delete and extract resources in 32bit Windows executables and resource files (*.res). It incorporates an internal resource script compiler and decompiler.

Viewing Resources: Cursor, Icon, Bitmap, GIF, AVI, and JPG resource images can be viewed. WAV and MIDI audio resources can be played. Menus, Dialogs, MessageTables, StringTables, Accelerators, Delphi Forms, and VersionInfo resources can be viewed as decompiled resource scripts. Menus and Dialogs can also be viewed as they would appear in a running application.

Aceasta postare a fost editata de harald: 18 October 2008 - 11:36 AM

0

#7 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 18 October 2008 - 12:24 PM

Vezi postareaharald, la Oct 18 2008, 12:06 PM, a spus:

Aşa o fi, dar n-o învăţa să compileze executabile aici.

O.K.

Vezi postarealupini, la Oct 18 2008, 01:09 AM, a spus:

Recomandarea mea e să nu te apuci să schimbi singură

0

#8 Utilizator offline   mocanu_dan69 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-October 08

Scris 21 October 2008 - 08:30 PM

Salutari la toti ,dupa ce am citit, imi dau seama ca aveti cu toti dreptate ,dar (dupa mine) si nu numai ,cred ca intai trebuie sa invatam regulile de baza pt modificarea unor parametri pe calculator .Eu unul am incercat la fel ...sa intreb ce si cum ...dar pana nu pui mana sa repari ceva ''efectiv'' pe PC-ul personal nu poti invata .Adica degeaba imi spune unul sau altul --fa asa-- ca maine am uitat ce am facut . Si vreau sa spun ca ma chinui sa invat ceva ,dar eu aici in santier nu prea am cu cine sa ma consult.Invat mai mult singur ,din propriile greseli .De aceea nu pot intra mereu pe forumuri sa mai citesc macar o idee de la altul.Cred ca nu sunt eu intreg la cap ,dar formatez si de doua ori pe zi calculatorul numai (macar ) sa invat ceva. As vrea sa fiu de folos la toti ,dar pana invat cat de cat si eu ,nu pot decat sa imi exprim o parere personala . Deci nu va apucati singuri sa modificati registri sau alte situatii ,pana nu stim ce sa facem .
0

#9 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 28 October 2008 - 05:47 PM

nu trebuie neaaparat sa aducem aparatul la doua formatari pe zi ca sa invatam sa-l folosim....mai deschidem intai si o carte....si pastram o linie de la usor la greu nu ne apucam sa facem modificari in registrii din prima zi cum am deschis pc-ul....e normal pe parcurs sa mai faca omu greseli si sa fi necesara o fomratare sau mai stiu eu ce dar e de preferat sa facem in asa fel incat sa dam de beleaua asta mai rar :ok:
0

#10 Utilizator offline   Bogdan94 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-June 09

Scris 26 June 2009 - 04:03 PM

El a pus o intrebare foarte interesanta...realizabila....iar voi ii raspundeti cu reprosuri ca el nu stie sa aprinda calculatorul si dinastea...in loc de asta mai bine raspundeti la intrebare

modificarea textului ,, start " nu necesita programe complexe de hack....necesita buna informare si putina indemanare.....butonul de la start nu este o imagine este un scris care poate fi modificat...am gasit o modalitate sa schimb textul de la bara de start dar inca nu sunt sigur pe ea deoarece am ajuns intr-un punct mort...

Cand voi reusi sa imi dau seama cum voi posta aici
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme cu mouse s2x SRXM-OP87RD
MOUSE DEFECT?
Dick sand  2 1.311
Replici noi Probleme cu viteza internetului din cauza router-ului RHS  10 6.956
Replici noi nu se aude 5.1 mosoti  1 3.725
Replici noi ATI sau MATROX ? dm23  5 6.125
Poll (No New) Chestionar:    Ce firma de placi de baza preferati ? TZEP  47 31.861