sau Inregistrare

• 54 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Iubeste-te pe tine insuti apreciaza-te,lauda-te fara jena,invata sa te placi Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 15 October 2008 - 05:39 PM

Deschid acest topic ,ca sa dau ocazia tuturor,sa se...laude.
E absolut ok,sa va apreciati,sa va recunoasteti valoarea,sa va mandriti cu voi insiva.Daca nu o faceti,veti cauta mereu pe cineva care sa va dea aprecierea,recunoasterea,simpatia,acceptarea si iubirea pe care vi le refuzati.
Daca nu o faceti,abia atunci o sa suferiti de orgoliu...va trebui sa va straduiti mai mult sau mai putin constient,sa va dovediti valoarea,si asta pe seama non-valorii celorlalti...aici,aveti sansa sa va afirmati valoarea,fara nici o competitie.
Aceasta competitie e o tampenie.
E vorba de a va declara iubirea si aprecierea,simpatia,sprijinul deplin,si asta public.
E vorba de un exercitiu de iubire.E vorba sa va aratati voua si celorlalti ca va placeti,ca va iubiti,ca va pretuiti cu adevarat.
E vorba sa spuneti sus si tare ca e ok sa fiti voi insiva.
Am sa enumar si modalitatile prin care ne aratam ca nu ne iubim,si ca nu e ok sa ne iubim.
Iata-le:

1 autocritica (de ce oare aveam atata nevoie sa fim apreciati?)

2 culpabilizarea,invinovatirea de sine (v-ati intrebat vreodata,de ce suntem obsedati de-a binelea sa ne dezvinovatim?)

3 auto-dezaprobarea (v-ati gandit oare,de ce oare om fi toti atat de insetati sa primim aprobare?!)

4 ,,nu sunt destul de bun'',nu merit ceva de calitate,de valoare...(uneori,asta e o motivatie a sacrificiului de sine...nu din iubire,ci din teama de-a fi abandonati,neiubiti...e o agatare...permitem altora sa ne abuzeze,sau o facem chiar noi,sperand sa primim in schimb iubirea aprecierea,si aprobarea celorlalti...)

5 autodistrugerea -ne folosim de tot felul de lucruri,ca sa ne aratam ca ne detestam...unii nici n-ar banui...daca ii intrebi: ,,de ce fumezi", ,,de ce bei'' , ,,de ce te droghezi'',vor cauta tot felul de raspunsuri...doar pe asta,o sa-l ocoleasca...vor sa se distruga,sa se pedepseasca...

6 narcisismul -asta e cel mai greu de recunoscut,ca manifestare a lipsei de iubire de sine...e vorba de o reclama de sine,falsa,de incercarea de a baga sub nasul celorlalti,in mod qvasi-osesiv,o imagine falsa,indulcita despre noi...ne e teama ca nu vom fi acceptati,apreciati si iubiti de catre ceilalti(asa cum suntem)...si incercam sa-i convingem de ceva ce nu suntem convinsi nici macar noi,sa aratam o imagine falsa despre noi,in speranta ca aia va putea fi iubita,apreciata,aprobata de catre ceilalti...

Cu riscul ca unii sa faca(fara intentie)gesturi narcisiste(asta e cea mai marunta dintre probleme...),cu riscul ca altii,sa profite de oportunitate si sa-si verse veninul,fata de cei care isi declara iubirea,stima si simpatia fata de sine,cred totusi ca topicul asta merita deschis.
Cu riscul ca unii sa nu inteleaga chiar nimic,si sa faca aceeasi parada de ,,superioritate'',cautand sa-si ,,demonstreze'' valoarea pe seama celorlalti...deschid acest topic.
Avertizez totusi,ca cei care cred ca topicul asta e numai bun pentru a lansa atacuri la persoana,ca nu voi ezita sa apas butonul ala,chiar daca o voi face excesiv.

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 15 October 2008 - 05:40 PM

1

#2 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 15 October 2008 - 06:25 PM

Vezi postareaArcangelo, la Oct 15 2008, 06:39 PM, a spus:

1 autocritica (de ce oare aveam atata nevoie sa fim apreciati?)

deci o sa incep eu sa spun buba mea....adica ceea ce inteleg si ceea ce nu din cea ce vrei tu sa zici
pai ca sa ma simt bine....eu nu reusesc niciodata sa vad ca sunt buna de ce va ins daca cineva vine si imi zice bravoo fatoo parca situatia se mai inrozeste...nu gasesc nimic ce sa imi placa mie la mine.....

2 culpabilizarea,invinovatirea de sine (v-ati intrebat vreodata,de ce suntem obsedati de-a binelea sa ne dezvinovatim?)

pai ca asa suntem facuti...asta e firea noastra si poate e gresit altcumva nu stim sa reactionam

3 auto-dezaprobarea (v-ati gandit oare,de ce oare om fi toti atat de insetati sa primim aprobare?!)

asa am siguranta ca am dreptate....caci nu am incredere in mine...nu ma simt bine daca stiu ca ceilalti dezaproba ceea ce fac eu....

4 ,,nu sunt destul de bun'',nu merit ceva de calitate,de valoare...(uneori,asta e o motivatie a sacrificiului de sine...nu din iubire,ci din teama de-a fi abandonati,neiubiti...e o agatare...permitem altora sa ne abuzeze,sau o facem chiar noi,sperand sa primim in schimb iubirea aprecierea,si aprobarea celorlalti...)

asta a draq e cel mai des sentiment de care am eu parte de cand ma stiu....aici chiar nu stiu ce sa zic...poate doar ca inteleg pe deplin acest sentiment dar il si urasc

5 autodistrugerea -ne folosim de tot felul de lucruri,ca sa ne aratam ca ne detestam...unii nici n-ar banui...daca ii intrebi: ,,de ce fumezi", ,,de ce bei'' , ,,de ce te droghezi'',vor cauta tot felul de raspunsuri...doar pe asta,o sa-l ocoleasca...vor sa se distruga,sa se pedepseasca...

eu stiu simplu ce fac ca sa ma autodistrug...ma tai...fumez....dar eu o vad ca o cale de relaxare de a scoate acea energie negativa din mine

6 narcisismul -asta e cel mai greu de recunoscut,ca manifestare a lipsei de iubire de sine...e vorba de o reclama de sine,falsa,de incercarea de a baga sub nasul celorlalti,in mod qvasi-osesiv,o imagine falsa,indulcita despre noi...ne e teama ca nu vom fi acceptati,apreciati si iubiti de catre ceilalti(asa cum suntem)...si incercam sa-i convingem de ceva ce nu suntem convinsi nici macar noi,sa aratam o imagine falsa despre noi,in speranta ca aia va putea fi iubita,apreciata,aprobata de catre ceilalti...

da spun cu inima pe inima nu ma iubesc nu ma apreciez tot timpu ii vad pe ceilalti mai bunio decat mine

Cu riscul ca unii sa faca(fara intentie)gesturi narcisiste(asta e cea mai marunta dintre probleme...),cu riscul ca altii,sa profite de oportunitate si sa-si verse veninul,fata de cei care isi declara iubirea,stima si simpatia fata de sine,cred totusi ca topicul asta merita deschis.
Cu riscul ca unii sa nu inteleaga chiar nimic,si sa faca aceeasi parada de ,,superioritate'',cautand sa-si ,,demonstreze'' valoarea pe seama celorlalti...deschid acest topic.
Avertizez totusi,ca cei care cred ca topicul asta e numai bun pentru a lansa atacuri la persoana,ca nu voi ezita sa apas butonul ala,chiar daca o voi face excesiv.

care buton?

si acum sincer zic ca mi s-a zis. ca su nt o persoana mult mai inteligenta decat ceilalti,ca arat bine si ca aspect sau ca sunt o persoana de treaba eu foarte greu reuseam sa cred acest lucru...poate si faptul ca mediul in care am crescut ma invatat asta
0

#3 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 15 October 2008 - 08:06 PM

Ma iubesc pentru ca exist...Ma plac asa cum sunt si am invatat sa-mi iubesc si bunele si relele....Ceea ce cred si spun ceilalti despre mine,conteaza prea putin,ei pot sa ma placa sau nu,e problema fiecaruia.
Intotdeauna a contat cum ma percep eu pe mine,cum ma plac si ma iubesc eu pe mine...
Sunt ironica cu mine insami,ma mustruluiesc deseori si am procese de constiinta...
Dar,sunt eu si indiferent ce ar spune ceilalti,sunt unica si ma iubesc asa cum sunt(fara a fi indragostita de mine,adica narcisista :unsure: )
Daca noi nu ne iubim cu bune si rele,cine ar face-o?Daca nu ne iubim,ne lipseste increderea in noi insine,apoi cum am vrea sa ne iubeasca altii???
1

#4 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 07

Scris 15 October 2008 - 08:12 PM

Asa si? Daca eu ma iubesc asta imi garanteaza ca ma va iubi si altcineva?
0

#5 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 08:18 PM

Vezi postareaJet Black, la Oct 15 2008, 08:12 PM, a spus:

Atunci cand te iubesti pe tine,ai incredere in tine..Cand ai incredere in tine,esti ca un magnet,atragi persoanele...
Of Jet,de cate ori ti-am spus sa zambesti?Un zambet venit din inima,,din iubirea si din increderea ce le ai in tine,face minuni.Crede-ma pe cuvant :unsure:
0

#6 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 08:21 PM

Vezi postareaHope`, la Oct 15 2008, 08:18 PM, a spus:

Atunci cand te iubesti pe tine,ai incredere in tine..Cand ai incredere in tine,esti ca un magnet,atragi persoanele...
Of Jet,de cate ori ti-am spus sa zambesti?Un zambet venit din inima,,din iubirea si din increderea ce le ai in tine,face minuni.Crede-ma pe cuvant :unsure:

Nu e adevarat.Nu am atras nici o fata cat am fost vesel si zambeam.

Unii se pricep de minune sa falsifice zambetul.

Aceasta postare a fost editata de Jet Black: 15 October 2008 - 08:22 PM

0

#7 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 15 October 2008 - 08:23 PM

Vezi postareaJet Black, la Oct 15 2008, 09:12 PM, a spus:

da....pentru ca asa invetii ce` este iubirea iubindu-te pe tine te vor iubii si cei din jur chiar daca tu nu realizezi...
apropo teoria o stiu...insa e greu de pus in practica dar cu timpul sigur va mere :unsure:
0

#8 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 08:25 PM

Vezi postareaJet Black, la Oct 15 2008, 08:21 PM, a spus:

Unii se pricep de minune sa falsifice zambetul.

Pai vezi ce spui?Iti falsifici zambetul,zambetul tau nu vine din iubirea si din increderea ce ai in tine..
Eu recunosc un zambet fals,fata de unul venit din inima,iar acel zambet fals,nu-mi inspira pic de incredere...E si normal sa stau retrasa,nu?
0

#9 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 08:30 PM

Vezi postareajust...you, la Oct 15 2008, 08:23 PM, a spus:

da....pentru ca asa invetii ce` este iubirea iubindu-te pe tine te vor iubii si cei din jur chiar daca tu nu realizezi...
apropo teoria o stiu...insa e greu de pus in practica dar cu timpul sigur va mere :doh:

Mda, parca toti care au pe cineva se iubesc pe ei.

Vezi postareaHope`, la Oct 15 2008, 08:25 PM, a spus:

Pai vezi ce spui?Iti falsifici zambetul,zambetul tau nu vine din iubirea si din increderea ce ai in tine..
Eu recunosc un zambet fals,fata de unul venit din inima,iar acel zambet fals,nu-mi inspira pic de incredere...E si normal sa stau retrasa,nu?

Eu nu-mi falsific zambetul.Cand zambesc e pe bune.Eu nu pot zambi deloc cand sunt trist sau nu am chef de nimic.Ziceam de cei care zambesc si totusi atrag.

Gata! Deja incep sa ma lamentez si stric topicul.

Vezi postareaArcangelo, la Oct 15 2008, 05:39 PM, a spus:

Deschid acest topic ,ca sa dau ocazia tuturor,sa se...laude.
E absolut ok,sa va apreciati,sa va recunoasteti valoarea,sa va mandriti cu voi insiva.

Cum ramane cu cei care sunt praf si pulbere dar se cred cei mai de valoarea,cei mai destepti,cei mai frumosi? :unsure:
0

#10 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 08:43 PM

Vezi postareaJet Black, la Oct 15 2008, 08:30 PM, a spus:

Mda, parca toti care au pe cineva se iubesc pe ei.

Jet,eu pana nu m-am iubit pe mine,pana nu am avut incredere in mine,nu am atras pe nimeni,indiferent ca zambeam de ma durea gura...Apoi s-a intamplat,a trebuit sa am incredere,sa ma iubesc si s-a intamplat minunea...Nu ma refere neaparat la relatiile sentimentale,ma refer la oameni,in general..

Eu nu-mi falsific zambetul.Cand zambesc e pe bune.Eu nu pot zambi deloc cand sunt trist sau nu am chef de nimic.Ziceam de cei care zambesc si totusi atrag.

Idem la mine,daca is trista,nimeni nu ma scoate din ale mele,nici nu ma face sa zambesc.Atunci,nimeni nu ma cauta,nimeni nu-mi doreste compania,nici macar al meu sot :unsure:

Gata! Deja incep sa ma lamentez si stric topicul.

Nu e lamentare,trebuie doar sa cauti sa gasesti increderea in tine,fara a mai cauta parerea celorlalti..

Cum ramane cu cei care sunt praf si pulbere dar se cred cei mai de valoarea,cei mai destepti,cei mai frumosi?

Io-te,aia care is praf si pulbere si se cred asa,au incredere in ei si se iubesc pe ei,de asta se cred asa..A crede=a avea incredere in fortele proprii..

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 54 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari