just...you, la Oct 15 2008, 04:18 PM, a spus:
semnatura mea se refera la orice tip de dragoste..... da si la dragsotea dintre femeie si barbat...caci chiar daca si chimia are rolul ei....nu neg....prima oara apar semtimentele pentru cel de langa....clipele petrecute impreuna....momentele de fericire...si fara sex ma refer la iubirea acea ca re apare...sa zicem dragoste la prima vedere....cineva a facut cumva sa iti miste sufletul din loc
si astept raspuns la prima mea intrebare...
pentru copilul meu imi dau si viata nu numai un rinichi.
Faci ce faci si "cazi in ghearele mele"

;
Cum adica dragoste la prima vedere? te-am vazut mi-ai placut,nu? o asemenea dragoste se bazeaza pe atractia fizica.Daca just you ma place din prima pe mine,ce m-ar opri sa cred ca nu l-ar placea si pe altul tot din prima?ca doar n-oi fi eu cel mai frumos barbat din lume

.....din gandirea masculina
in alta ordine de idei; se vede ca esti idealista si ca ai o varsta frageda;tot printre tineri umbla ideea ca dragostea la prima vedere este dragostea adevarata.Pe bune? argumentati va rog! Just you ,daca maine dai peste un aurolac in gara de nord,care este urat din cale afara,jegos,miroase urat,insa stie foarte multa matematica,fizica,filozofie,si in plus versurile pe care le compune aproape instantaneu te lasa fara grai.Ce zici te indragostesti de el la prima vedere?....hai sa te vad
Aceasta postare a fost editata de 1982: 15 October 2008 - 04:49 PM