sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Dragostea este sentimentul cel mai inaltator, care creeaza oamnei noi :D Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-April 08

Scris 15 October 2008 - 12:50 PM

Deseori intalnim tot felul de clisee in legatura cu dragostea.Unul foarte des intalnit ar fi acela ca dragostea te inalta,te face sa fii mai bun,mai frumos mai nu stiu cum.Dupa parerea mea,aceste idei au fost scoase de adolescenti care nu au avut ce face.Subiectul topicului se refera la dragostea dintre un barbat si o femeie,deoarece,majoritatea persoanelor, cand fac referire la dragoste,se gandesc la relatia dintre sexul feminin si cel masculin.Acuma,daca va credeti in stare,demonstrati cu argumente rationale ca titlul topicului este adevarat.Invitatele de onoare ale topicului sunt: Just You,Rhini,Goddes si Rrami,bineinteles daca vor onora invitatia mea :unsure:

later edit;va trebui sa dovediti ca dragostea creeaza oameni noi,nu oamnei cum am scris eu...daca ar fi fost sa demonstrati ca dragostea creeaza oamnei,nu stiu daca ati mai fi reusit ceva :doh: :o:

Aceasta postare a fost editata de 1982: 15 October 2008 - 12:56 PM

0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 15 October 2008 - 12:52 PM

da' dragostea este rationala? Cum vrei tu sa demonstrezi in mod rational un lucru irational?
0

#3 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 12:56 PM

Vezi postareaS.M.Poupincourt, la Oct 15 2008, 12:52 PM, a spus:

da' dragostea este rationala? Cum vrei tu sa demonstrezi in mod rational un lucru irational?

intreaba pe Just you&Co,nu pe mine :unsure:
0

#4 Utilizator offline   bridget jones 

• între mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 15 October 2008 - 01:01 PM

in ritmul acesta, foarte curand ne mutam pe bla-bla. vreau sa citesc aici ganduri, pareri interesante, la subiect. DA?
0

#5 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 01:14 PM

Vezi postareabridget jones, la Oct 15 2008, 01:01 PM, a spus:

in ritmul acesta, foarte curand ne mutam pe bla-bla. vreau sa citesc aici ganduri, pareri interesante, la subiect. DA?

eu intodeauna am vrut sa fie asa,insa de cele mai multe ori,userii ma atacau pe mine in loc sa atace subiectul.
0

#6 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 15 October 2008 - 03:37 PM

Vezi postarea1982, la Oct 15 2008, 12:50 PM, a spus:

Deseori intalnim tot felul de clisee in legatura cu dragostea.Unul foarte des intalnit ar fi acela ca dragostea te inalta,te face sa fii mai bun,mai frumos mai nu stiu cum.Dupa parerea mea,aceste idei au fost scoase de adolescenti care nu au avut ce face.Subiectul topicului se refera la dragostea dintre un barbat si o femeie,deoarece,majoritatea persoanelor, cand fac referire la dragoste,se gandesc la relatia dintre sexul feminin si cel masculin.Acuma,daca va credeti in stare,demonstrati cu argumente rationale ca titlul topicului este adevarat.Invitatele de onoare ale topicului sunt: Just You,Rhini,Goddes si Rrami,bineinteles daca vor onora invitatia mea :doh:

later edit;va trebui sa dovediti ca dragostea creeaza oameni noi,nu oamnei cum am scris eu...daca ar fi fost sa demonstrati ca dragostea creeaza oamnei,nu stiu daca ati mai fi reusit ceva :o: :no:

uite hai sa luam un exemplu:daca esti casatorit,ai gasit o nevasta ce iti accepta toate capriciile ...tu esti mai mofturos mai egoist si toate astea, ai copii si toate cele bune insa intr-o zii afli ca al tau copil este foarte bolnav si are nevoie de un transplant de rinichi si tu esti compatibil....ce ai face l-ai dona pentru viata copilului tau sau l-ai lasa sa moara....din acest raspuns poti sa realizezi ce insemna dragostea pentru tine mine si toti ceilalti. deci acu care ar fi raspunsul tau?

:unsure: PS acu tre tu sa te iei de semnatura mea...ca numai de acolo putea sa iti vina ideea normal....
0

#7 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 04:09 PM

Acuma ai venit cu un exemplu de dragoste adevarata,specific umana.Pe un alt topic te-am intrebat daca semnatura ta se referea la dragostea dintre femeie si barbat si ai raspuns ca DA.In acel moment mi-a venit ideea sa deschid acest topic,pentru ca se face o mare confuzie....

Ideea de dragoste pe care o percep majoritatea oamenilor,eu o vad cam asa: (cred ca ati mai auzit povestea)

Era odata o fata oarba... si s-a izolat de toti si toate... nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei….
Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea...
-Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul...
-Nu ma voi casatori daca nu pot vedea... ..
.La ceva timp, pt fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb... -"Nu ma pot casatori cu un orb"... a spus fata si s-a intors sa plece...
Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : …."sa ai grija de ochii mei te rog" ...
0

#8 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 15 October 2008 - 04:18 PM

Vezi postarea1982, la Oct 15 2008, 05:09 PM, a spus:

Acuma ai venit cu un exemplu de dragoste adevarata,specific umana.Pe un alt topic te-am intrebat daca semnatura ta se referea la dragostea dintre femeie si barbat si ai raspuns ca DA.In acel moment mi-a venit ideea sa deschid acest topic,pentru ca se face o mare confuzie....

Ideea de dragoste pe care o percep majoritatea oamenilor,eu o vad cam asa: (cred ca ati mai auzit povestea)

Era odata o fata oarba... si s-a izolat de toti si toate... nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei….
Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea...
-Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul...
-Nu ma voi casatori daca nu pot vedea... ..
.La ceva timp, pt fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb... -"Nu ma pot casatori cu un orb"... a spus fata si s-a intors sa plece...
Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : …."sa ai grija de ochii mei te rog" ...

semnatura mea se refera la orice tip de dragoste..... da si la dragsotea dintre femeie si barbat...caci chiar daca si chimia are rolul ei....nu neg....prima oara apar semtimentele pentru cel de langa....clipele petrecute impreuna....momentele de fericire...si fara sex ma refer la iubirea acea ca re apare...sa zicem dragoste la prima vedere....cineva a facut cumva sa iti miste sufletul din loc

si astept raspuns la prima mea intrebare...
0

#9 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 October 2008 - 04:44 PM

Vezi postareajust...you, la Oct 15 2008, 04:18 PM, a spus:

semnatura mea se refera la orice tip de dragoste..... da si la dragsotea dintre femeie si barbat...caci chiar daca si chimia are rolul ei....nu neg....prima oara apar semtimentele pentru cel de langa....clipele petrecute impreuna....momentele de fericire...si fara sex ma refer la iubirea acea ca re apare...sa zicem dragoste la prima vedere....cineva a facut cumva sa iti miste sufletul din loc

si astept raspuns la prima mea intrebare...

pentru copilul meu imi dau si viata nu numai un rinichi.

Faci ce faci si "cazi in ghearele mele" :doh: :o: ;

Cum adica dragoste la prima vedere? te-am vazut mi-ai placut,nu? o asemenea dragoste se bazeaza pe atractia fizica.Daca just you ma place din prima pe mine,ce m-ar opri sa cred ca nu l-ar placea si pe altul tot din prima?ca doar n-oi fi eu cel mai frumos barbat din lume :no: .....din gandirea masculina

in alta ordine de idei; se vede ca esti idealista si ca ai o varsta frageda;tot printre tineri umbla ideea ca dragostea la prima vedere este dragostea adevarata.Pe bune? argumentati va rog! Just you ,daca maine dai peste un aurolac in gara de nord,care este urat din cale afara,jegos,miroase urat,insa stie foarte multa matematica,fizica,filozofie,si in plus versurile pe care le compune aproape instantaneu te lasa fara grai.Ce zici te indragostesti de el la prima vedere?....hai sa te vad :unsure:

Aceasta postare a fost editata de 1982: 15 October 2008 - 04:49 PM

0

#10 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 15 October 2008 - 05:25 PM

Vezi postareajust...you, la Oct 15 2008, 04:37 PM, a spus:

uite hai sa luam un exemplu:daca esti casatorit,ai gasit o nevasta ce iti accepta toate capriciile ...tu esti mai mofturos mai egoist si toate astea, ai copii si toate cele bune insa intr-o zii afli ca al tau copil este foarte bolnav si are nevoie de un transplant de rinichi si tu esti compatibil....ce ai face l-ai dona pentru viata copilului tau sau l-ai lasa sa moara....din acest raspuns poti sa realizezi ce insemna dragostea pentru tine mine si toti ceilalti. deci acu care ar fi raspunsul tau?

:unsure: PS acu tre tu sa te iei de semnatura mea...ca numai de acolo putea sa iti vina ideea normal....

Dacă tot există o "transhumanţă" a ideilor şi ţi-ai însuşit ideea mea de ieri, aia cu rinichiul donat, ia spune-mi de ce o considerai atât de absurdă?
Bă, ceva-i neclar pe aici, mai bine-mi iau tălpăşiţa rapid. Nu mă conduceţi, ştiu drumul, nu trântesc uşa, ies în vârful degetelor, brrrrrr! :doh:
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum reactionati la criticile partenerului?
- cum reactionati?
zanapadurilor  42 9.902
Replici noi Ce s-a intamplai cu " SI AU TRAIT FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI"?
.....Andropauza sa fie "vinovata" ?
bydy  13 5.459
Topic inchis Incest K0ntr0VerSy  164 29.449
Topic inchis Discutia intr-un cuplu Florin18cl  34 6.745
Replici noi A stat cinci ore în plop
pentru că iubea o femeie căsătorită
Corydalis  14 4.032