Cea mai buna piesa din genul asa zis manele Cei ce nu asculta acest gen sa se abtina!
Scris 14 October 2008 - 01:14 AM
Scris 14 October 2008 - 01:22 AM
Din pacate nu stiu cum se numeste...Poate ma lamuresti tu...Este o melodie plina de intelesuri (daca ma-ntelegi
Ce vreau eu sa zic,in putine cuvinte asa, este ca nu sunt complexata de faptul ca ascult manele si nici n-as avea de ce, pentru ca Guta sau Minune "este" smecheri frate,"stie" ei ce spune .
Scris 14 October 2008 - 01:25 AM
lupoaica*, la Oct 14 2008, 02:22 AM, a spus:
Din pacate nu stiu cum se numeste...Poate ma lamuresti tu...Este o melodie plina de intelesuri (daca ma-ntelegi
Ce vreau eu sa zic,in putine cuvinte asa, este ca nu sunt complexata de faptul ca ascult manele si nici n-as avea de ce, pentru ca Guta sau Minune "este" smecheri frate,"stie" ei ce spune .
Macar sterge motto-ul ala care indeamna la iubire.Aici nu ai facut decat sa iti dai drumul direct pe podea.Sterge de acolo!!!
Sau sterge-O de aici!
Aceasta postare a fost editata de mora35: 14 October 2008 - 01:26 AM
Scris 14 October 2008 - 01:27 AM
mora35, la Oct 14 2008, 02:25 AM, a spus:
Cred ca ar trebui sa deschizi un topic si la sex,unde sa afli de la fiecare cum si in ce fel iti poti da drumu'.
In ce priveste motto-ul meu care indeamna la iubire, nu stiu la ce te referi,pentru ca si manelele exprima o iubire adevarata, tu trebuie sa stii mai bine.
Scris 14 October 2008 - 01:32 AM
lupoaica*, la Oct 14 2008, 02:27 AM, a spus:
In ce priveste motto-ul meu care indeamna la iubire, nu stiu la ce te referi,pentru ca si manelele exprima o iubire adevarata, tu trebuie sa stii mai bine.
Nu te mai baga in seama asa degeaba.Ai ajuns gold member insa ca om esti tot din lemn.Tu esti atata de elevata incat imi provoci o sila sora cu scarba.Sunt convinsa ca atunci cand mergi la wc la tine se aude doar muzica de wagner...
Cine te-o fi prostit asa ?Aia e buna poti sa pui mana si sa o bagi in gura iar aialalta e rea.Nu pune mana.Muzica este un limbaj universal.Asa cum nu toti pot intelege exprimarea unui academician tot asa nu toti inteleg clasicii si preclasicii ca tine par examplu!
Fa pasi de pe aici ca e seara si te cauta ....
Scris 14 October 2008 - 05:24 AM
Scris 14 October 2008 - 03:56 PM
Manelele sunt ca si painea neagra.Ajunge la sufletul tuturor nu doar la masa celor imbuibati cu de toate!
Scris 14 October 2008 - 04:10 PM
Scris 14 October 2008 - 04:27 PM
Angel., la Oct 14 2008, 06:24 AM, a spus:
Ia ia-ti tu costumul de baie si mai scufunda-te o data in putul gandirii, prevaleaza-te de acelasi drept inalienabil la opinie, da-i Lupoaicei o sanctiune profund justificata la care se adauga si duhoarea de penibilitate si revino cu raspunsul la intrebarea 'In ce proportie esti preponderent-subiectiva?'
Scris 14 October 2008 - 04:29 PM
mora35, la Oct 14 2008, 04:56 PM, a spus:
Manelele sunt ca si painea neagra.Ajunge la sufletul tuturor nu doar la masa celor imbuibati cu de toate!
Nu draga. Nu toata lumea asculta manele. O mare proportie asculta altceva de la un timp. S-au dus manelele, m-au zgariat prea mult pe timpan.
Tin minte ca acum 2 luni, intr-o dimineata, m-am trezit din somn sa inchid geamul [desi era cald de ma topeam cu tot cu geamul deschis] pentru ca de la vecinu' se auzeau manele si ma durea capul.
K0ntr0VerSy, la Oct 14 2008, 05:27 PM, a spus:
Andruta a postat pe subiect, draga, asa ca da-ti 2 palme.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Care credeti ca va fi primul clip cu 1 miliard de vizualizari ?
de pe youtube, bineinteles |
Puferiu | 8 | 312 |
|
Chestionar: Evanescence vs. Linkin Park | phading angel | 141 | 24.925 |
|
|
soarele | 207 | 22.685 |
|
Chestionar: Ce artist preferati? | Sweetygirl:* | 10 | 2.499 |
|
Chestionar: Adrian Daminescu | Armina | 7 | 7.541 |
Contact