Cel mai bun acoperis dupa parerea mea este cel de tabla (tigla metalica) avand in vedere ca este usor ca si greutate (intre 200 si 500 kg) si este si cel mai estetic.
Daca va intereseaza un acoperish de buna calitate si la un pret bun vizitati www.casa-acoperisurilor.ro sau contactati-ma la 0788191143.
toate cele bune
Pagina 1 din 1
Acoperisuri, Ferestre de mansarda, Cosuri de fum, Panouri solare, Termopane Acoperisuri, Ferestre de mansarda, Cosuri de fum, Panouri solare, Term
Scris 28 February 2009 - 04:38 PM
teodor_minca, la Oct 13 2008, 02:47 PM, a spus:
Cel mai bun acoperis dupa parerea mea este cel de tabla (tigla metalica) avand in vedere ca este usor ca si greutate (intre 200 si 500 kg) si este si cel mai estetic.
Daca va intereseaza un acoperish de buna calitate si la un pret bun vizitati www.casa-acoperisurilor.ro sau contactati-ma la 0788191143.
toate cele bune
toate cele bune
Pastreaza-ti parerile pentru tine cand vine vorba de a-ti face reclama!
Sunt in domeniu de cosntructii si iti pot da eu o tona de motive de ce sa nu iti pui tabla... dar mai intai mataluta citeste regulile formulului si incearca sa nu iti mai faci reclama pe aici!
Bafta,
Dragos
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
E romania in Europa Centrala?
E adevarat sau nu? |
Anonymus Kline | 20 | 10.771 |
|