sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

asigurari casco despre recuperarea banilor folositi de asiguratori Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   adelinvoicu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-October 08

Scris 12 October 2008 - 09:54 PM

Buna tuturor. Tatal meu sta la tara si are o caruta cu cai care a fost implicata intr-un accident provocat de el si soldat cu avaria unei masini care avea casco. Dupa un an s-a trezit ca firma de asigurari, printr-un avocat, vrea sa-si recupereze banii pe care i-a dat pentru reparatia masinii. Eu nu stiam de acest lucru pana acum. Ma intereseaza in ce lege se specifica ca firma de asigurari casco poate sa-si recupereze banii. Cel care are asigurare casco pentru ce mai plateste asigurarea? Banii platiti de el pentru asigurarea casco se scad din totalul daunei? Multumesc si astept un raspuns.
0

#2 Utilizator offline   roke 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-May 06

Scris 12 November 2008 - 07:47 PM

Vezi postareaadelinvoicu, la Oct 12 2008, 10:54 PM, a spus:

Buna tuturor. Tatal meu sta la tara si are o caruta cu cai care a fost implicata intr-un accident provocat de el si soldat cu avaria unei masini care avea casco. Dupa un an s-a trezit ca firma de asigurari, printr-un avocat, vrea sa-si recupereze banii pe care i-a dat pentru reparatia masinii. Eu nu stiam de acest lucru pana acum. Ma intereseaza in ce lege se specifica ca firma de asigurari casco poate sa-si recupereze banii. Cel care are asigurare casco pentru ce mai plateste asigurarea? Banii platiti de el pentru asigurarea casco se scad din totalul daunei? Multumesc si astept un raspuns.

Eu te sfatuiesc sa platesti. Asiguratorii au statut separat la noi in tara. Eu m-am judecat cu ASIROM pentru despagubiri inundatii mamei mele i s-a spart teava, s-a remediat imediat am adus declaratii de la administratie, la ea nu era nimic si vecinul de sub ea care era asigurat zice ca a avut o mica pata pe tavan in bucatarie.Acum 2 ani m-am trezit de la ASIROM cu un deviz de 1200 RON de plata fara sa stiu nimic. Devizul era cu niste calcule inrtentionat eronate gen 3,82 x 4,2 = 42 mp m-am judecat, ei nu au nici o dovada in afara de PV al constatatorului lor, nu a permis accesul in apartament. am platit 2 expertize, un avocat si am pierdut...... Un expert a spus ca dupa PV ASIROM ar tb sa platesc 64 RON si ca totul este eronat avocatul a zis ca ASIROM nu este obligat sa-mi dovedeasca mie prejudiciul si m-a costat mai mult. Experti ne avand acces in apartament li s-a cerut sa evalueze pagubele dupa schita apartamentului si mi-a calculat tot apartamentul. Asa ca se te lupti cu Asigurarile este inutil pierzi mai multi bani, nervi si mai bine "ciocul mic" si plateste ei de unde sa aiba beneficile alea mari ajutati de legislatie.
0

#3 Utilizator offline   kos_funny 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-July 08

Scris 19 November 2008 - 08:28 PM

Legea asigurarilor permite societatilor de asigurari sa se regreseze impotriva vinovatilor.De aceea exista politele de raspundere civila.
Asa mi se pare normal, ca vinovatul sa plateasca.
Daca proprietarul masinii nu avea CASCO era nevoit sa dea in judecata carutasul.Dar de aceea si-a incheiat asigurare, ca sa nu isi mai bata el capul ci firma de asigurari!
La fel si in cazul vecinului inundat.
0

#4 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 02 November 2011 - 09:00 AM

Buna ziua,

Eu am Casco Complet la Generali. Am citit in polita o chestie interesanta, cum ca te-ar despagubi si in caz de lovituri. Intrebarea mea este: ma despagubesc si daca de exemplu pe drumurile noastre publice dau intr-o groapa si mi se strica ceva, ca de exemplu planetara? A avut cineva aceasta experienta?

Va multumesc
0

#5 Utilizator offline   kos_funny 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-July 08

Scris 04 November 2011 - 05:21 PM

In principiu politele CASCO acopera si daunele provocate de gropi daca avaria nu este doar la janta si anvelopa. Planetara se avariaza mai greu la gropi. Mai repede apar probleme la bascula si pivot. Oricum citeste atent si capitolul EXCLUDERI al politei.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Certificat de neurmarire fiscala
Necesitatea unui certificat de neurmarire fiscala(primarie)
Adrian R  3 7.925
Replici noi Evacuare blue111  2 4.924
Replici noi pierdut contract casa cu cec icvl facut in 1978
de unde as putea sa cer un alt contract de construire al apartamentulu
Bianca79000  2 1.939
Hot Topic (New) Cetatenia
acordata copilului la nastere
Two  46 8.703
Replici noi Ajutati-ma sa dau in judecata site-ul OKazii.ro
Nesimtitii cei mai mari ai internetului! HOTI
White_flag  7 1.804