Pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai rau. toate analizele mi-au iesit perfect mai putin transaminazele . Am inceput cu tratament si nu a dat nici un rezultat. acum 2 luni transaminazele erau de 189, acum cateva zile au iesit 200 (eu nu mai beau nimic de vreo 8 luni). ma simt ametit, imi creste pulsul si tensiunea...parca mor. ametesc rau ma doara in partea ficatului iar doctorii ridica neputinciosi din umeri. va rogt dati-mi un sfat. ce sa fac...unde sa ma duc. simt cum parca se scurge sufletul din mine. In timp ce va scriu astepty salvarea...si astia o sa vina sa imi dea un calmant. Va rog ajutati-ma
Pagina 1 din 1
Help
Scris 13 October 2008 - 08:34 AM
buna. bogdan!
ce analize ti-ai mai facut in afara de transaminaze? viremie, punctie? ai vreun virus sau ai hepatita autoimuna? ce ti-au spus doctorii ca ai? revino cu detalii, nu stiu ce sa-ti spun; poate ai caderi de calciu, lipsa de vitamine (simptomele care le ai tu le am si eu, dar eu fac interferon).
SAnatate si mai vorbim!
ce analize ti-ai mai facut in afara de transaminaze? viremie, punctie? ai vreun virus sau ai hepatita autoimuna? ce ti-au spus doctorii ca ai? revino cu detalii, nu stiu ce sa-ti spun; poate ai caderi de calciu, lipsa de vitamine (simptomele care le ai tu le am si eu, dar eu fac interferon).
SAnatate si mai vorbim!
Scris 13 October 2008 - 05:12 PM
buna bogdan
un homeopat ar trebui sa te ajute. homeopatia este o medicina a rabdarii. tratamentele sunt indelungate, dar dau rezultate daca se respecta indicatiile exact si daca ai rabdare.
de unde esti?
un homeopat ar trebui sa te ajute. homeopatia este o medicina a rabdarii. tratamentele sunt indelungate, dar dau rezultate daca se respecta indicatiile exact si daca ai rabdare.
de unde esti?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
crioglobuline | lizi | 4 | 8.517 |
|
help | laurytta | 0 | 1.930 |
|
|