sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Help Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   VBogdan 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-October 08

Scris 12 October 2008 - 06:46 PM

Pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai rau. toate analizele mi-au iesit perfect mai putin transaminazele . Am inceput cu tratament si nu a dat nici un rezultat. acum 2 luni transaminazele erau de 189, acum cateva zile au iesit 200 (eu nu mai beau nimic de vreo 8 luni). ma simt ametit, imi creste pulsul si tensiunea...parca mor. ametesc rau ma doara in partea ficatului iar doctorii ridica neputinciosi din umeri. va rogt dati-mi un sfat. ce sa fac...unde sa ma duc. simt cum parca se scurge sufletul din mine. In timp ce va scriu astepty salvarea...si astia o sa vina sa imi dea un calmant. Va rog ajutati-ma
0

#2 Utilizator offline   pati27 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-February 07

Scris 13 October 2008 - 08:34 AM

buna. bogdan!
ce analize ti-ai mai facut in afara de transaminaze? viremie, punctie? ai vreun virus sau ai hepatita autoimuna? ce ti-au spus doctorii ca ai? revino cu detalii, nu stiu ce sa-ti spun; poate ai caderi de calciu, lipsa de vitamine (simptomele care le ai tu le am si eu, dar eu fac interferon).
SAnatate si mai vorbim!
0

#3 Utilizator offline   arrakis 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-July 08

Scris 13 October 2008 - 05:12 PM

buna bogdan

un homeopat ar trebui sa te ajute. homeopatia este o medicina a rabdarii. tratamentele sunt indelungate, dar dau rezultate daca se respecta indicatiile exact si daca ai rabdare.

de unde esti?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi crioglobuline lizi  4 8.517
Replici noi help laurytta  0 1.930
Topic inchis Atasamente Conferinţa „Psihoterapia Traumei şi a Disocierii” Ea.  1 553
Replici noi Imunitatea in HCV sakhira  5 11.611
Topic inchis stenoza uretrala ornela 1  1 2.830