probleme in relatie very soft :P
Scris 04 September 2005 - 12:38 PM
Iubesti...dar apar probleme...care cateodata par de nerezovat,cat de repede tre sa renuntam?este bine sa ne dam batuti?sau pana unde sa tot luptam?cate lupte se dau defapt?:orgolii sentimente....etc
Scris 04 September 2005 - 08:45 PM
dar actualul meu prieten se tot agita ca se omoara daca sunt eu fericita si chestii de genu..dupa ceva timp si dupa ce si-a mais chimbat din atitudine am inceput o relatie..pritena mea stiind de reactiile lui de inainte de relatie la intrebat intr-o zi cat ar mai insistat cu toate ca zicea el ca tine enorm la mine si el a raspuns ca nu mai mult de o luna..acum merg lucrurile bine si tine foarte mult la mine si a trecut 1 an si jumatate de atunci dar daca eu nu as fi stiut ce sa spun la un moment dat ca sa il fac sa inteleaga ca nu imi place atitudinea nu sa-ar fi ajuns pana aici...
pana la urma la inceput eu am fost doar un orgoliu???
Scris 04 September 2005 - 09:20 PM
realPlayer, la Sep 4 2005, 12:38 PM, a spus:
Iubesti...dar apar probleme...care cateodata par de nerezovat,cat de repede tre sa renuntam?este bine sa ne dam batuti?sau pana unde sa tot luptam?cate lupte se dau defapt?:orgolii sentimente....etc
[snapbacca]65982[/snapbacca]
Pai nu renunti, iubesti in continuare...dar lasi loc de respiratie in relatie, atat cat cere partenerul. Si nu trebuie sa lupti, doar sa iubesti si sa-ti urmezi instinctele in gesturile pe care le faci vis sa vis de persoana respectiva.
Scris 05 September 2005 - 09:09 AM
Asadar...caeep Walcaing!
Scris 05 September 2005 - 02:00 PM
Scris 05 September 2005 - 04:40 PM
Scris 29 September 2005 - 05:27 PM
Scris 01 October 2005 - 01:41 PM
dak te dai batut, pierzi ocazia de a fii iubit...si fericit
Fisiere atasate
-
angel.jpg (67.65K)
Number of downloads: 39
Scris 09 October 2005 - 11:33 PM
cateodata "raul" este necesar ... si oricum trebuie sa fim constienti ca nu traim intr`o lume ideala condusa de oameni plini de respect si ideali .. deci ... free will .. live your life or die trying
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Internetul si relatiile intre sexe | Her | 68 | 12.164 |
|
S.O.S
Love |
copil_rebel | 32 | 4.573 |
|
"..cu forta nu se poate!" | BluePoint | 10 | 5.978 |