Sot agresor
Scris 12 October 2008 - 11:02 AM
Dupa un an ne-am mutat acasa la el, in ianuarie 2007, parintii mei au pierdut apartamentul intr-un proces, lui nu i-au spus ca se aflau in proces, considerand ca nu era problema lui, doar nu statea cu mine pentru casa...Aici a inceput sa se poarte si mai urat, dar cel putin nu mai tipa la mine, pentru ca nu mai suntem singuri in casa, l-ar putea auzi si altii. Dar am dat peste alta belea, soacra, care nu ma suporta si-mi face viata un calvar, si asta deoarece el este de partea ei,o asculta in toate, ea ma pareste lui, iar el imi reproseaza apoi. Doamne fereste sa zic ceva urat despre ea, despre mancarea ei, etc ca devine f. agresiv.prefera sa manance tot de la ea, cand vine de la slujba, ea iese repede si-l serveste. La inceput ma enervam si-i spuneam ca pun eu masa, dar degeaba, nu se lasa, iar el nu spunea nimic, chiar zambea ironic, la fel se intampla si cand ea era ironica cu mine, ceea ce nu indraznea decat cu el de fata. Mai mult, ii alegea hainele din cosul nostru si i le spala, iar cand i-am spus sotului, mi-a raspuns: ''dar ce are? pai daca tu nu mi le speli!'', ceea ce nu este adevarat. Mai mult, el mananca diin mancarea ei si bineinteles ca eu nu sunt invitata! In ianuarie am ramas din nou insarcinata, lucru care nu i-a convenit. Mai sunt cateva zile pana voi naste si ma gandesc cu groaza ce voi face de acum inainte. Probabil ca imi voi pierde mintile daca voi mai locui cu ei. As pleca la ai mei, dar el nu vrea stam la ai mei, nici cu chirie. Vreau sa divortez, dar tata nu ma primeste la ei,ii este rusine de vecini daca as divorta si as veni cu bebe la ei. Ce as putea sa fac? Sunt disperata!
Scris 12 October 2008 - 11:22 AM
oanat32, la Oct 12 2008, 12:02 PM, a spus:
Singurul lucru care imi trece prin cap este sa incerci sa te interesezi poate gasesti vre-o fundatie care sa-ti ofere vre-un fel de sprijin material sau de alt fel.
Nu cred sa fii singura in situatia asta... poate au mai fost persoane care au trecut prin asa ceva.
Scris 12 October 2008 - 11:42 AM
Daca ai primi asistenta sociala cumva sau daca ai sta la o prietena, tatal tau ar fi mandru?
Deocamdata trebuie sa gasesti o solutie de avarie, indiferent daca asta implica ceva 'dezonorant'.
Altfel, sa nu iti fie rusine de absolut nimic.
Reprosurile despre cum de ti-ai permis sa ajungi aici (mai ales cum de ti-ai permis sa te aventurezi in a avea un copil in situatia data) ti le facem cand treci peste perioada asta.
Succes.
Scris 12 October 2008 - 11:45 AM
Poate ca pana la urma, pusi in fata deciziei tale, parintii tai vor hotari sa te sustina si mai e si ideea de mai sus, a fundatiilor care ofera sprijin pentru astfel de situatii.
Scris 12 October 2008 - 02:04 PM
oanat32, la Oct 12 2008, 12:02 PM, a spus:
imi pare foarte rau sa aud ca treci printr-un moment asa de dificil,si esti intr-o situatie atat de disperata...copilul se va naste si va traii intr-un loc ingrozitor,va fii toata viata urmarit de intamplarile ce pot avea loc in casa respectiva,cel mai bine pentru tine si acel bebelus ce va venii pe lume este sa plecii din casa aia...si sa divortezii....daca tatal tau nu te primeste acasa...asta e ....la un momendat va regreta ce a facut...dar trebuie sa te gandesti la sanatatea ta si a copilului voi sunteti cel mai important lucru acum...eu iti propun sa te interesezi de o asociatie unde sa te poti duce....stiu ca exista asociatii pentru ajutorarea femeilor aflate in astefl de situatii....acolo vei gasii o casa pentru moment ,vei primii consiliere psihologica si vei fi ajutata si material....cauta pe net si sigur vei gasii....sa nu iti fie rusine ...nu te gandii la ce zic restul...pentru ca nu restul traiesc actuala ta viata...TU o traiesti si stii ca este un cosmar...sper sa reusesti sa gasesti o astfel de agentie.....
iti doresc multa bafta....si sa stii ca noi cei de aici numai moral te putem sustine si cu cate un sfat...deciziile tu va trebuii sa le iei
Herodias, la Oct 12 2008, 01:36 PM, a spus:
mda....
Scris 12 October 2008 - 02:19 PM
Herodias, la Oct 12 2008, 01:36 PM, a spus:
asta-i cel mai prost sfat cu putinta - hai sa ne injuram toti, sa ne scoatem ochii si sa ne taiem beregatele reciproc.
Poarta-te cu ceilalti cum ai vrea sa se poarte ei cu tine (fara sa renunti la demnitatea ta), si daca nu mai exista solutii de conciliere, distanteaza-te de ei, dar nu ochi pentru ochi!
Scris 12 October 2008 - 03:44 PM
Lumea ar fi trebuit sa evolueze, divortul sa nu mai fie privit nu stiu-cum si sa nu mai fie nimeni preocupat de ce va spune lumea in astfel de situatii...
Aceasta postare a fost editata de Sarah N....: 12 October 2008 - 03:44 PM
Scris 12 October 2008 - 10:15 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
schimbarea numelui la casatorie | Sarah N.... | 33 | 7.249 |
|
Dezvoltare personala pentru psihologi
scoala de terapie cognitiv- comportamentala |
sniperitza | 0 | 993 |
|
neliniste
probleme in casnicie |
Guest_Guest_dana_*_* | 1 | 601 |
|
atac de panica | Guest_Guest_tatar_*_* | 1 | 1.161 |
|
Unde se face in Romania terapie cu electrosocuri?
- da rezultate excelente in depresii grave, psihoze |
Faithless | 4 | 7.237 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS