buna!
as avea si eu o intrebare legata de medicamentul Tamoxifen. Este prescris in urma unei operatii la san(cancer mamar) ce a avut loc in urma cu 2 ani. Este prescris pe 3-5 ani, dupa terminarea tratamentului cu citostatice. Ma intereseaza reactiile adeverse ce ar putea aparea in urma combinatiei acestui medicament(Tamoxifen) cu alcoolul.
multumesc anticipat!
Pagina 1 din 1
citostatice Tamoxifen vs alcool
Scris 12 October 2008 - 11:48 AM
victoritaaa, la Oct 12 2008, 11:55 AM, a spus:
buna!
as avea si eu o intrebare legata de medicamentul Tamoxifen. Este prescris in urma unei operatii la san(cancer mamar) ce a avut loc in urma cu 2 ani. Este prescris pe 3-5 ani, dupa terminarea tratamentului cu citostatice. Ma intereseaza reactiile adeverse ce ar putea aparea in urma combinatiei acestui medicament(Tamoxifen) cu alcoolul.
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!
Google spune ca e posibil sa apara puseuri de caldura si transpiratie... sau mai exact... astea sunt efectele secundare ale medicamentului... si ele pot fi reduse prin renuntarea la stimulanti (alcool, nicotina, cafea si ceai)
Aceasta postare a fost editata de Cavalerul_Jedi: 12 October 2008 - 11:49 AM
Scris 21 November 2008 - 11:30 PM
victoritaaa, la Oct 12 2008, 10:55 AM, a spus:
buna!
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!
Salut,
eu iau Tamoxifen din martie anul curent, am mai si baut cate un pahar de vin si pot sa-ti spun ca nu mori, da nici nu te simti ca un om sanatos care bea acelasi pahar ca si tine. Adica am avut si eu bufeuri sau indispozitie. Nu am baut mai mult poate si pt. ca nu-mi trebuie mai mult, nu intra , simt ca mi se face rau. Ce pot sa-ti spun ca nu am dormit prea bine si apoi am facut o cura cu grapfruit ca sa curete ficatul care banuiesc era tare, tare suparat pe mine.
Pot sa-ti spun ca acestestari le am oricum , chiar daca nu beau alcool. Deci Tamoxifenul da stari destul de naspa.
Sanatate
Raluca
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sa ajute oare apa din statiunea caciulata judetul valcea oamenii cu cancer? | tisa | 6 | 4.145 |
|
Profilaxia cancerului | Florian_L | 3 | 3.657 |
|
Cancer osos
- teme combinate - |
Emi | 18 | 59.396 |
|
Celulele canceroase - un rau necesar
Celulele canceroase au celasi rol ca si animalele de prada... |
DrBioactiv | 2 | 1.928 |
|
tumora de cavum si analizele sangelui