sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

intamplari stranii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   damngirl 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-October 08

Scris 09 October 2008 - 10:07 PM

Era in jurul orei 5 dimineata.Dormeam in camera mea.aveam cam 14 ani si pe vremea aceea un caine care dormea cu mine in pat.Mama mea pleca la servici pe la 5.Dormeam...si cand cainele meu a inceput sa ma muste de maini,asa facea cand avea chef de joaca.m am trezit,m am jucat vreo 5 min cu el si m am pus sa adorm la loc.cainele se pusese pe perna mea...in fine l am dat jos.afara deabea se lumina de ziua.am pus capul pe perna,am inchis ochii...si imediat ceva in gandul meu,mi a zis deschide ochii!i am deschis.....am ramas fara suflare...in fata usii de la dormitor era o silueta de om neagra...adica totul se vedea negru....cu toate ca lumina venea de afara...aproape se luminase....in clipa urmatoare am zis ca e mama mea...dar am vazut ca era inalt/a si arata diferit.eram socata...era indreptat cu un picioru sper patul meu si a stat asa timp de 4-5 secunde in fata usii...cainele a inceput sa latre la el...atunci s a intors si a intrat pe hol...unde nu se mai destingea nimic...imi curgeau lacrimile fara oprire...nu mi dadeam seama ce era...ce se petrece....nu m am miscat din pat pana cand nu s a facut lumina complet....mi am facut mii de rugaciuni...abia daca mai respiram...Nici acum nu mi dau seama ce a putut sa fie...mai ales ca si acum in holul respectiv cand trec uneori simt o prezenta...simt ca cineva ma urmareste...sau mi se face pur si simplu parul gaina cand trec prin hol......Ce s a intamplat atunci?Exista vreo explicatie?....
0

#2 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 17 October 2008 - 03:58 PM

Nu pot sa-ti dau un raspuns exact, nu cred ca e cineva care ar putea. Dar se vorbeste pe net despre astfel de aparitii - shadow people. Cine sunt acesti oameni-umbra? Speculatiile cuprind fantome, demoni sau alte entitati spirituale, calatori in timp, fiinte interdimensionale, corpuri astrale, extraterestri etc.
Poti afla mai multe pe site-ul: http://paranormal.ab...y/aa022502a.htm
Si, desigur, mai poti da un search pe google si poate mai gasesti si alte astfel de site-uri.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Horoscop 2008 pentru fiecare zodie Marius-Doru  46 11.317
Topic inchis Atasamente Apocalipsa_2012
Apocalipsa_2012
Death_Knight  386 42.530