Era in jurul orei 5 dimineata.Dormeam in camera mea.aveam cam 14 ani si pe vremea aceea un caine care dormea cu mine in pat.Mama mea pleca la servici pe la 5.Dormeam...si cand cainele meu a inceput sa ma muste de maini,asa facea cand avea chef de joaca.m am trezit,m am jucat vreo 5 min cu el si m am pus sa adorm la loc.cainele se pusese pe perna mea...in fine l am dat jos.afara deabea se lumina de ziua.am pus capul pe perna,am inchis ochii...si imediat ceva in gandul meu,mi a zis deschide ochii!i am deschis.....am ramas fara suflare...in fata usii de la dormitor era o silueta de om neagra...adica totul se vedea negru....cu toate ca lumina venea de afara...aproape se luminase....in clipa urmatoare am zis ca e mama mea...dar am vazut ca era inalt/a si arata diferit.eram socata...era indreptat cu un picioru sper patul meu si a stat asa timp de 4-5 secunde in fata usii...cainele a inceput sa latre la el...atunci s a intors si a intrat pe hol...unde nu se mai destingea nimic...imi curgeau lacrimile fara oprire...nu mi dadeam seama ce era...ce se petrece....nu m am miscat din pat pana cand nu s a facut lumina complet....mi am facut mii de rugaciuni...abia daca mai respiram...Nici acum nu mi dau seama ce a putut sa fie...mai ales ca si acum in holul respectiv cand trec uneori simt o prezenta...simt ca cineva ma urmareste...sau mi se face pur si simplu parul gaina cand trec prin hol......Ce s a intamplat atunci?Exista vreo explicatie?....
Pagina 1 din 1
intamplari stranii
Scris 17 October 2008 - 03:58 PM
Nu pot sa-ti dau un raspuns exact, nu cred ca e cineva care ar putea. Dar se vorbeste pe net despre astfel de aparitii - shadow people. Cine sunt acesti oameni-umbra? Speculatiile cuprind fantome, demoni sau alte entitati spirituale, calatori in timp, fiinte interdimensionale, corpuri astrale, extraterestri etc.
Poti afla mai multe pe site-ul: http://paranormal.ab...y/aa022502a.htm
Si, desigur, mai poti da un search pe google si poate mai gasesti si alte astfel de site-uri.
Poti afla mai multe pe site-ul: http://paranormal.ab...y/aa022502a.htm
Si, desigur, mai poti da un search pe google si poate mai gasesti si alte astfel de site-uri.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Horoscop 2008 pentru fiecare zodie | Marius-Doru | 46 | 11.317 |
|
Apocalipsa_2012 |
Death_Knight | 386 | 42.530 |
|
Poveste cam lunga