Imi pare rau.. Eu am scapat mai ieftin. Am fost doar capsat superficial. In sensul ca odata a trebuit sa fac si tratamentul antirabic. Mai traumatizant a fost impactul psihic, ca am fost atacat, decat muscatura in sine. Nu minimizez, m-a durut sa umblu vreo 10 zile, dar nici nu a fost tragic. Ce m-a salvat, a fost ca nu mi-am pierdut cumpatul. A doua oara era vorba de o haita, noaptea. Daca intram in panica sau eram agresiv, nu va mai scriam acum...
Frica de caini Teme combinate
Scris 04 January 2012 - 05:26 PM
Nu-i normal ca sa fie cainii maidanezi pe strada. In nicio tara civilizata nu-i intalnim pe strada si nici nu se concepe asa ceva.
Scris 04 January 2012 - 06:43 PM
Hranirea zilnica a cainilor vagabonzi este o crima impotriva umanitatii. Chiar daca as hrani zilnic cainii de langa bloc sau de pe strada, trebuie sa presupun ca pa acea strada circula mai multi oameni, nu numai locatarii acelor blocuri. Pentru a intelege cum gandesc patrupedele in cauza , va invit sa vizionati emisiunea Caesar si cainii . Ei au o haita in care cel care ii hraneste devine in mintea lor membru al haitei, mai ales ca locuieste in spatiul aferent haitei. Hranindu-i le amplificam stimulii de aparare teritoriala, cu atat mai tare vor agresa un intrus care trece pe acea strada sau vrea sa viziteze pe cineva din blocul respectiv.
Nu sunt de acord cu exterminarea cainilor maidanezi. Din pacate nici sterilizarea lor nu este posibila in tara noastra, din cate am inteles in urma ultimelor anchete de doua ori au fost sustrase fondurile pentru vaccinurile de sterilizare. Adica sunt caini capsati cu galben la ureche care pot avea pui in continuare, bine mersi.
Nu sunt de acord cu exterminarea cainilor maidanezi. Din pacate nici sterilizarea lor nu este posibila in tara noastra, din cate am inteles in urma ultimelor anchete de doua ori au fost sustrase fondurile pentru vaccinurile de sterilizare. Adica sunt caini capsati cu galben la ureche care pot avea pui in continuare, bine mersi.
Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 04 January 2012 - 07:18 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dresaj Caini in Ploiesti | Guest__* | -1 | 306 |
|
Dilema | Artemmis | 1 | 909 |
|
|
chowie | 16 | 9.520 |