no foarte bine....aveti de luptat cu mine.
Frica de caini Teme combinate
Scris 09 October 2008 - 05:03 PM
Scris 09 October 2008 - 05:08 PM
sweet_butterfly_ella, la Oct 9 2008, 02:25 PM, a spus:
ce as putea sa fac ? imi este frica sa urc in casa sau sa cobor
Cred că se pune problema-ntr-o manieră greşită. Care-i interesul tău aici: să scapi de câine sau să stârpeşti frica ce se revarsă peste tine atunci când eşti în apropierea unui patruped canin?
Degeaba otrăveşti bietul animal dacă tu nu îţi rezolvi teama şi o să ajungi un soi de Jack The DOG-KILLER care se furişează noaptea afară din casă numa-n ciorapi flauşaţi să nu facă zgomot ca nu care cumva să îl audă vecinii cînd pune el otravă peste otravă la fiecare colţ de bloc.
Uită-te cu atenţie la vecinu' din dreapta ta că s-ar putea să aibă tipologia celui despre care am vorbit anterior.
Lăsând la o parte imaginaţia mea debordantă, bine ar fi să încerci pe cât posibil să te împrieteneşti cu animalul. Siceră să fiu, bag mâna-n foc pt faptul că n-a sărit aseară pe cineva, ci ori şi-a apărat teritoriul mai vehement, ori s-a bucurat că vede un vechi tovarăş care-i dă de regulă o atenţie, o măslină, un mezelic ceva.
Iar dacă nu şi nu, fotografiază-l şi pune poza pe stâlpi spunând că-l dai celor cu inimă generoasă şi curte spaţioasă.
Poate careva s-o găsi să-l dorească.
Scris 09 October 2008 - 05:20 PM
Somesh, la Oct 9 2008, 04:03 PM, a spus:
de caini
Scris 09 October 2008 - 05:30 PM
Somesh, la Oct 9 2008, 06:03 PM, a spus:
Dezbatem idei sau combatem persoane?! Ai senzatia ca daca sunt membru simplu, am alte pareri? Crezi ca omor caini daca sunt politist pe roportal?!
Eu am o vorba: stie cainele ala pe cine sa muste!
Scris 09 October 2008 - 05:58 PM
O prietena a mea s-a mutat fata in fata cu cea care are cainele . Acesta statea pe presul usii ( nu al lui ci a apartamentului prietenei mele ) fata a vrut sa intre in casa si a sarit si pe ea si pe ink 2 baieti care erau cu ea. deci nu o cunoaste . Iar la mine incepea sa latre in momentul in care ma apropiam de etajul 2 (mi s-a intamplat de de 2 ori). De 3 zile car dupa mine mancare de caine ( boabe ) dar mi-e teama ca iar o sa ma sperii si nici macar nu o sa apuc sa i le dau ......alaltaseara am avut 2 cosmaruri cu el !!!
Scris 09 October 2008 - 06:04 PM
sweet_butterfly_ella, la Oct 9 2008, 06:58 PM, a spus:
O prietena a mea s-a mutat fata in fata cu cea care are cainele . Acesta statea pe presul usii ( nu al lui ci a apartamentului prietenei mele ) fata a vrut sa intre in casa si a sarit si pe ea si pe ink 2 baieti care erau cu ea. deci nu o cunoaste . Iar la mine incepea sa latre in momentul in care ma apropiam de etajul 2 (mi s-a intamplat de de 2 ori). De 3 zile car dupa mine mancare de caine ( boabe ) dar mi-e teama ca iar o sa ma sperii si nici macar nu o sa apuc sa i le dau ......alaltaseara am avut 2 cosmaruri cu el !!!
Exact ce ziceam, frica pe care o ai nu e doar asupra UNUI anumit câine, ci o ai în apropierea oricărui căţel, de aceea trebuie să îndepărtezi teama, nu câinele.
Cât despre partea cu săritul, crede-mă c-a mimat-o să se dea şi el cu colţi
Şi e normal să latre, câinele ăla e de mai multă vreme-n bloc decât tine, nu te ştie deocamdată, nu ştie cu ce gânduri vii pe acolo, de aia face pe-a nebunul lătrând. De fapt, el doar vrea să protejeze locatarii.
Scris 09 October 2008 - 06:24 PM
Marissa, la Oct 9 2008, 01:52 PM, a spus:
Cu " tanti" am vorbit si eu si prietenul meu si proprietaru apartamentului si cei care s-au mutat in fata ei si multa lume din scara si nu se poate intelege nimeni cu ea spune ca "daca nu ne convine sa ne mutam" ; " nu facem noi legea in scara ca am venit de cateva zile " ; " sa facem si noi curatenie dupa catel , ce ne doare mana ?" ; " ca am dat in el , ca suntem oameni rai si deaceea se da la noi " ...sa iti mai zic ??? pe scurt vorbim singuri
a !!! am uitat sa va zic ca administratorul a pus jos o hartie in care scrie " pentru sanatataea dumneavoastra va rog nu lasati animalele pe scara " si are nu stiu cate reclamatii de la cei de pe scara si tot nimic
va multumesc oricum pt sfaturi ...va tin la curet
Aceasta postare a fost editata de sweet_butterfly_ella: 09 October 2008 - 06:27 PM
Scris 09 October 2008 - 08:42 PM
Somesh, la Oct 9 2008, 06:03 PM, a spus:
Linisteste`te , nu are nimeni timp sa "se lupte" cu tine... oricum ,ceva imi spune ca`i cam tarziu.
Poate`ti inveti si copii sa`i otraveasca pe prietenii lor bolnavi...
Nu de alta , dar sa nu va invadeze spatiul comun cu boala lor.
sweet_butterfly_ella @
Pana la urma ce te supara cel mai mult : ca iti esti tie frica de caini sau ca mananca pe scara ?
Acu`..cainele nu are nicio vina... Adevarat , nu`i placut sa te tot latre un caine , dar cred ca face asta si daca vine un hot in scara voastra, nu ?
Cauta`i un adapost . Vb si cu vecinii tai sa te ajute.
Scris 09 October 2008 - 08:51 PM
il hraneste pe scara fiindca in casa nu are loc????
cum o vede pe fata o latra..poate spune si el buna ziua in caineasca si maraie la lipsa de politete a fetei care nu stie sa raspunda la salut
recomandarea mea pt aceasta blanda domnita este foarte simpla: ''nu te lasa muscata de caine caci ii dai turbare bietului patruped''
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cocker | cititor1 | 1 | 2.859 |
|
Atac de panica la catel? Sfat va rog
ploile si atacul de panica la catei |
Troesmis | 6 | 2.346 |
|
Catelusa agitata | ich bin ich | 6 | 1.889 |