sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dermita Fata iritata Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ADRIANA MARIA 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-August 05

Scris 21 October 2005 - 07:36 AM

Da incerc sa ajung la Spitalul Dr. Longhin la Prof Vulcan-oricum nu mai repede de 2 saptamani ptr ca toata saptamana viitoare voi fi plecata din Bucuresti.

Multumesc inca o data pentru sfaturile tale.
0

#22 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 23 October 2005 - 10:48 AM

Drum bun si multa sanatate. Cand mai ai noutati anunta-ma, poate reusesc sa iti fiu de folos sau sa invat ceva de la tine ca sa putem ajuta si pe altii.
:- Sa auzim de bine!
0

#23 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 04 November 2005 - 11:08 AM

Cum te mai simti?
Nu am mai primit vesti. Daca vrei sa mai continui acum trebuie sa schimbi ceaiurile. Primele au fost pentru dezintoxicare. Acum trebuie sa incepi o cura cu ceai de galbenele amestecat cu coada soriceluluicate 2 lingurite de planta uscata din fiecare la 250 ml apa clocotita, prepari o infuzie. Se poate indulci cu miere de albine sau zahar sau daca suporti poti sa-l bei neindulcit. Din ceaiul acesta sa consumi 2 cani pe zi.
In completare sa aplici comprese cu nalba si dupa ce ridici compresa, cat tenul este inca ud, aplica 2-3 picaturi de ulei de masline (preferabil presat la rece). Dupa o saptamana rezultatele ar trebui sa apara.
Astept vesti de la tine, multa sanatate !
0

#24 Utilizator offline   ADRIANA MARIA 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 November 2005 - 09:16 AM

Buna Gabriel,

Scuze ca nu ti-am mai raspuns pana acum dar am avut niste probleme de sanatate-am suferit o operatie de apendicita cu niscaia complicatii si nu am fost disponibila vre-o 3 saptamani.Acum sunt bine si m-am intors la serviciu.

Cu problema veche sunt relativ bine. Am continuat zilnic tratamentul cu Ruboril -ceaiurile le-am intrerupt pe perioada spitalizarii apoi le-am reluat. Petele au disparut aproape total dar am stat toata perioada asta in casa acum ca am iesit si este frig ... "om trai si om vedea". La spitalul Longhin bineinteles ca nu am mai ajuns, o sa incerc sa-mi fac alta programare.

Am vazut noua ta recomandare, o sa incerc sa o aplic cat mai repede,

Iti doresc numai bine si sanatate.
0

#25 Utilizator offline   Cosmin Stanciu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-January 06

Scris 07 January 2006 - 12:22 PM

Vezi postareaADRIANA MARIA, la Oct 13 2005, 02:30 PM, a spus:

Bine ai revenit Gabriel.

Am urmat sfatul tau (beau zilnic ceaiurile recomandate) si in paralel urmez si tratamentul cu Ruboril. Pot sa spun ca in ultima vreme fata mea arata mai bine cat de cat. Adica nu mai am acea senzatie de uscaciune, petele nu mai apar dupa fiecare masa (oricum evit mancarurile fierbinti) sau dupa fiecare spalare, pot spune ca nu se mai vede din avion, dar totusi inca exista. M-am inarmat cu rabdare, in prospectul Ruboril scrie ca tratamentul dureaza 3-4 luni, eu l-am inceput in august asa ca mai sper.
Mi-e teama rau de o agnee rozacee sau cuperoza.

Am vazut astazi la o farmacie o reclama la o Crema pentru piele sensibila cuperozica facuta la Ivatherm Tg Mures in colaborare cu Laboratoarele Carmain Franta. In reclama spune asa: " Actioneaza eficient reducand eritemul si limitand angiogeneza. Hidratanta si nutritiva ajuta pielea sa-si gaseasca echilibrul fiziologic. Complexul MDI, obtinut din cartilagiu marin, reduce numarul si dimensiunea vaselor de sange aparente de la nivelul fetei, mentine functiile protecoare ale pielii si are efect antiiritant." Cica sunt produse pentru piele sensibila cu apa termala Herculane.

Ce zici de el??

Numai bine.

Buna. Sunt si eu din Tg-Mures si mi-a fost prescrisa crema Ivatherm .... am incercat la peste 10 farmacii, dar nu am gasit nicaieri. Poti sa-mi zici la ce farmacie ai vazut-o ? Multumesc
0

#26 Utilizator offline   ADRIANA MARIA 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 January 2006 - 11:39 AM

Vezi postareaCosmin Stanciu, la Jan 7 2006, 02:22 PM, a spus:

Buna. Sunt si eu din Tg-Mures si mi-a fost prescrisa crema Ivatherm .... am incercat la peste 10 farmacii, dar nu am gasit nicaieri. Poti sa-mi zici la ce farmacie ai vazut-o ? Multumesc

Buna Cosmin,

Scuza-ma dar nu am vazut mesajul tau pana acum. Eu sunt din Bucuresti si am vazut crema in farmaciile de aici, dar i-mi amintesc ca era facuta la Tg Mures in colaborare cu francezii.

Ptr Cosmin,

Uite am mai cautat pe net si am gasit un articol birourile celor care produc crema Ivatherm sunt in Tg Nures str. Trandafirilor nr. 55
Vezi articolul
http://www.hotnews.ro/pp_articol_7292-Cosm...marca-Sipos.htm

Sper sa-ti foloseasca informatia mea.

Succes si multa sanatate.
0

#27 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 January 2006 - 07:19 PM

Buna Adriana,
Ce mai faci? Cum iti mai este? Ai ceva rezultate?
Multa sanatate!
0

#28 Utilizator offline   printesse 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 13-April 06

Scris 15 July 2006 - 09:19 AM

ivaterm ivapur si ivamat mi-a fost recomandat si mie de doctor... stie careva cum sunt?
0

#29 Utilizator offline   zephyr 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 08 September 2006 - 09:23 PM

Ce zici de un medicament naturist (extras din plante) care nu costa nimic.

Singura pretentie este o fotografie inainte si una dupa tratament.

Solutia a dat deja rezultate spectaculoase la doua persoane cu afectiuni similare.

Nu are absolut nici un efect secundar.
Se ia doar o picatura pe zi ca si solutziile homeopatice.

Toate cele bune
0

#30 Utilizator offline   madalina _ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 08 September 2006 - 09:32 PM

pai.... spune-ne putin mai mult, da si tu cateva amanunte.....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari