Daca prietena renunta dupa 5 ani.. nu stiu ce sa mai fac
Scris 09 October 2008 - 12:02 AM
daca prietena ta se schimba dupa 5 ani si renunta la tine foarte usor dupa ce a aparut o problema legata de casatorie(ca familia ei nu ma accepta) si nici nu vrea sa mai incercam cu ai ei..
i-am zis sa facem o pauza sa se gandeasca mai bine la o solutie si sa ma gandesc si eu
si dupa perioada asta a devenit mai hotarata ca nu tre sa mai fim si a inceput sa vb cu mine fffffff rece si vb numai ca ce intre noi a fost si nu mai este si i-am zis sa mai asteptam putin dar din pacate am aflat dupa doua saptamani ca ea a inceput sa iasa cu altul dar tot eu o caut si vreau sa se intoarca la mine dar problema ca de fiecare data cand o sun sa-i cer sa da relatiei inca o sansa zice nu si ne certam pt faptul ca eu numai vreau sa inteleg ca n-am despartit si ca n-o sa mai fim niciodata impreuna si ca tre sa accept idea ca n-o sa-mi da sansa asta niciodata..
eu nu stiu ce sa mai fac????
eu insist incontinuare si in continuare spune nu si ca nu ma mai iubeste sa ca tre sa o las in pace si sa n-o mai sun niciodata ca cica s-ar putea sa o deranjez daca o sun si e sta cu ala
ce credeti voi?? oare m-a iubit cu adevarat?? dece face asa?? ce a schimbat-o asa?? problema ca eu inca o iubesc din toata inima si simt ca nu pot sa traiec fara ea..ce ati face in locul meu?? amintirile ma omor
i-am zis sa facem o pauza sa se gandeasca mai bine la o solutie si sa ma gandesc si eu
si dupa perioada asta a devenit mai hotarata ca nu tre sa mai fim si a inceput sa vb cu mine fffffff rece si vb numai ca ce intre noi a fost si nu mai este si i-am zis sa mai asteptam putin dar din pacate am aflat dupa doua saptamani ca ea a inceput sa iasa cu altul dar tot eu o caut si vreau sa se intoarca la mine dar problema ca de fiecare data cand o sun sa-i cer sa da relatiei inca o sansa zice nu si ne certam pt faptul ca eu numai vreau sa inteleg ca n-am despartit si ca n-o sa mai fim niciodata impreuna si ca tre sa accept idea ca n-o sa-mi da sansa asta niciodata..
eu nu stiu ce sa mai fac????
eu insist incontinuare si in continuare spune nu si ca nu ma mai iubeste sa ca tre sa o las in pace si sa n-o mai sun niciodata ca cica s-ar putea sa o deranjez daca o sun si e sta cu ala
ce credeti voi?? oare m-a iubit cu adevarat?? dece face asa?? ce a schimbat-o asa?? problema ca eu inca o iubesc din toata inima si simt ca nu pot sa traiec fara ea..ce ati face in locul meu?? amintirile ma omor
Scris 09 October 2008 - 12:55 AM
wanderley, la Oct 9 2008, 01:07 AM, a spus:
de cand e cu ala? e posibil sa fie cu el ca sa te uite pe tine
a iesit cu el dupa ce ne am despartit cu doua luni
dar sa stii ca ea tot zice la fel ca a iesit cu el sa ma uite pe mine dar tot ma deranjeaza aspectul asta si in orice caz eu o vreau inapoi si nu stiu cum tre sa fac..
noi n-am vb de 3 saptamani si m-a sunat ea ieri plangand ca i-e foarte dor de tine si ca regreta ca ea a cerut sa ne despartim dar totusi nu o mai da inapoi pt ca asa i se pare mai bine pt familia ei si daca nu este si ei bine acum poate mai tarziu o sa fie
ce sa mai inteleg?? acum am inceput iar sa ma gandesc ca o vreau inapoi
Scris 09 October 2008 - 03:24 AM
mido, la Oct 9 2008, 01:55 AM, a spus:
regreta k ea a cerut sa ne despartim dar totusi nu o mai da inapoi pt k asa i se pare mai bine pt familia ei si daca nu este si ei bine acum poate mai tarziu o sa fie
ce sa mai inteleg?? acum am inceput iar sa ma gandesc k o vreau inapoi
ce sa mai inteleg?? acum am inceput iar sa ma gandesc k o vreau inapoi
Ar trebui să înţelegi că pentru ea nu vei face parte niciodată din "familia ei". Va exista mereu o linie de demarcaţie, pe care tu nu o poţi depăşi. "Familia ei" îi caută un anumit gen de tip (vreo beizadea, probabil
Scris 09 October 2008 - 07:32 AM
zii tipei sa se mai maturizeze...asta e clar compotament de copchil rasfatat.
Scris 09 October 2008 - 07:48 AM
gheorghe35, la Oct 9 2008, 08:34 AM, a spus:
Sau tocmai ca s-a maturizat si dupa ce i-a trecut euforia, a constatat la rece ca familia are dreptate.
Poate familia este pretextul.
Poate familia este pretextul.
m-am referit inclusiv la telefonul ala pe care i l-a dat(daca intr-adevar asa o fi)sa fim seriosi,ala nu e gest de maturitate,nu?
Scris 09 October 2008 - 07:53 AM
Dupa cinci ani de relatie nu rupi orice comunicare.
Poate era un gest sa-l linisteasca, sau a avut o deceptie in noua relatie si a cautat o consolare.
De acord ca poate fi un gest de imaturitate.
Poate era un gest sa-l linisteasca, sau a avut o deceptie in noua relatie si a cautat o consolare.
De acord ca poate fi un gest de imaturitate.
Aceasta postare a fost editata de gheorghe35: 09 October 2008 - 07:56 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Are balta peste?
femeile sunt mai multe decat barbatii-un mit urban |
Cristi din prahova | 116 | 5.946 |
|
Ajutor sfaturi !
Ajutor am nev de ajutor cu niste sfaturi pentru o fata :X |