Pagina 1 din 1
adresa dupa IP
Scris 08 October 2008 - 10:27 AM
Sal, nu am stiut concret unde sa postez intrebarea asa ca daca am gresit locatia imi cer scuze. si acu intrebarea: Pot afla o adresa (de ex. bloc, strada ) daca stiu Ip-ul acelei persoane si orasul unde sta?
sper sa stie cineva sa-mi raspunda.
sper sa stie cineva sa-mi raspunda.
Scris 08 October 2008 - 11:11 AM
Poti, dar trebuie sa reprezinti Politia romana, si sa ai dovezi de infractionalitate informatica.
Scris 08 October 2008 - 11:35 AM
Paul Brahtl, la Oct 8 2008, 12:11 PM, a spus:
Poti, dar trebuie sa reprezinti Politia romana, si sa ai dovezi de infractionalitate informatica.
Şi chiar şi-atunci, te trimit la plimbare dacă nu ai mandat sau dacă nu eşti destul de convingător īn privinţa infracţiunii reale.
Scris 08 October 2008 - 11:47 AM
sa presupunem ca persoana a carei adresa vreau sa o aflu e abonata la o retea de cartier ,prin bucuresti sunt multe astfel de ...firme
si tipul cu reteaua imi e prieten ...oare nu as putea afla adresa ?
Scris 08 October 2008 - 01:17 PM
red2shoes, la Oct 8 2008, 12:47 PM, a spus:
sa presupunem ca persoana a carei adresa vreau sa o aflu e abonata la o retea de cartier ,prin bucuresti sunt multe astfel de ...firme
si tipul cu reteaua imi e prieten ...oare nu as putea afla adresa ? 
Din cate stiu daca esti la o retea de cartier nu ai ip routabil, deci se schimba des ip-ul, deci nu.
Alte pareri?
Scris 08 October 2008 - 02:55 PM
*Arcadia*, la Oct 8 2008, 02:17 PM, a spus:
Din cate stiu daca esti la o retea de cartier nu ai ip routabil, deci se schimba des ip-ul, deci nu.
Alte pareri?
Alte pareri?
Adresa IP pe care o vezi pe internet este adresa IP publica. Daca respectivul primeste internet de la o retea de cartier care ofera conexiune printr-un router, pe internet vei vedea IP-ul routerului, nu IP-ul abonatului.
Nu are nici o legatura faptul ca IP-ul este static sau dinamic cu faptul ca e IP public sau privat.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
caut provider in berceni - piata resita | Madri | 11 | 10.487 |
|
Email X-net | bogdan | 19 | 11.851 |
|
Home-net? | Equilibrium Girl | 2 | 762 |
|